Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim inşAllah daha güzelleri senın olsun :)selam canım, çeyizlerini çok beğendim, huzurlu yuvanızda güle güle kullanın inşallah..
benim de 5 senelik bi ilişkim var, 22 yaşındayım, askerlik için şafak sayıyoruz.. aileleri tanıştırdık, nasipse gelince isteme olacak, daha önceden aldığım çeyizim yok, yeni yeni başlıyorum birşeyler almaya, eksiğim çooook yani
düğünümüzü 2017 olarak düşünüyoruz nasipse..
eğer senin için de bir sakıncası yoksa paslaşarak yani fikir alışverişi yaparak çeyiz yaparsak iyi olur diye düşündüm
evet ev tekstili başlamak için en mantıklısı.sonuçta alınmış alınmış olarak kalıyor kendınde.aslnda tabak çanakta değişiyor her marka sürekli yeni ürünler çıkarıyor piyasaya.bide 2017 hem yakın hem uzak gibi :) sizin askerlik ne zaman bitecek :)artık kıyafet almak yerine bi havlu alsam bi kase alsam kardır kafasıyla hareket ediyorum gerçekten çoook zevkli birşeymişşuanlık bazaya koyarak idare ediyoruz, büyük şeyler almadığım için.. ben de modası geçer diye çekinip almıyordum ama aştım o konuyu
büyük şeyler, elektronikler sürekli değişiyor onun haricinde şimdi beğendiklerimi sonra da beğenirim diye düşünüyorum.. tabak çanak yerine ev tekstili alıyorum :)
evet ev tekstili başlamak için en mantıklısı.sonuçta alınmış alınmış olarak kalıyor kendınde.aslnda tabak çanakta değişiyor her marka sürekli yeni ürünler çıkarıyor piyasaya.bide 2017 hem yakın hem uzak gibi :) sizin askerlik ne zaman bitecek :)
bizim askerlik nolucak bilmiyorum. şuan yükseklisans olaylarında beyimiz:)annem de tabak çanak zevkim değişir diye ev tekstiline yönlendirdi beni, nevresimdi yorgandı yastıktı havluydu falan :) 2017 çok tuhaf bir şekilde hem yakın hem uzak geliyor bana daşafak 211, ağustos 2015 de bitecek inşallah.. askerlik engeli var mı sizin ?
söz nişan derken belki anlamayız nasıl gelmiş 2017![]()
inşAllah ya hemen geçsin zaman hayırlı bi şekilde. bence şimdiden onlarında hepsini alma çünkü o vakte onlerında neleri çıkarr.. onun yerıne paranı bırıktır derim :) sevdiceğinle tamamlarsınız eksikleri evinize göre :)
bizim askerlik nolucak bilmiyorum. şuan yükseklisans olaylarında beyimiz:)
bizde ikimiz yapıcaz herşeyi :) bn okulunu bir türlü bitiremeyen bi öğrenciyim canım :)sen çalışıyo musun?para da biriktiriyorum canım ama yorgan yastık falan al diyorlar.. biz sevdicekle ikimiz yapcaz herşeyi, kredi çekip o yüzden ne alıp kenara atarsam kar gözüyle bakıyorum
kısa dönem yapar canım, kariyer önemliii, sen ne yapıyorsun çalışıyor musun
bizde ikimiz yapıcaz herşeyi :) bn okulunu bir türlü bitiremeyen bi öğrenciyim canım :)sen çalışıyo musun?
:):)ben de 2 sene istanbul üni de felsefe okuyup, sıkılıp çalışmaya başlamış bir muhasebeciyim :) hem de okuyorum açıköğretim işletme :)
:):)
seni takipte olacağm :) sormak istediğin bişey olursada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalırım canım:)
Canım ben bunları anlamadım ne ki bunlar???
ilki tantitoni fırın tutacağı ,diğeri ikeanın meşhur peçeteliğiCanım ben bunları anlamadım ne ki bunlar???
Diğer aldıklarını da çok çok beğendim![]()
Teşekkür ederim tatlım hepimizin olsun :)ilki tantitoni fırın tutacağı ,diğeri ikeanın meşhur peçeteliği
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)