slm dryan.. bugun tranferimin 7.günü inşallah iyi olur 4 embriyo yerleştirdiler inşallah hayırlısıyla tutar. antep eurofertilde yaptırdım ben doktoruma çok güvendim çünki harike bir insan net ve güven veriyor başarı oranları çok yüksek doğudan gelen çok hasta var ve orası hastane gibi değil sanki bir ev gibi güleryüzlü ve sıcaklar inş senin için en hayırlısı olur ben antepte oturuyorum işim dolayısıyla başka yere gidemedim güvendim doktoruma inş allahın izniyle olacak kib..
inşallah olumlu sonuç alırsınız arkadaşlar bende antep eurofertile gitmeyi düşünüyorum tedaviniz kaç gün sürdü sık sık gitmek gerekiyormu yada kaç defa gittiniz?antep dışı oldugu için merak ediyorum ,osm hakkında emin olamadım bu arada eurofertilin tedavi ücreti ne kadar
slm..inşallah rabbim bebeklerimizi kucağımıza verir hayırlısıyla. benim doktorum ruşen bey çok memnunum doktorunuza güvenin arkadaşlar bu çok önemli benim hiç bebeğim olmadığı için devletten tüp bebek raporu aldım normaldem tüp bebek 3.750 tl idi rapor aldığım için bı fiyat 2.550 tl ye düştü 1.000 tl de ilaçlar tuttu ama raporun olmassa 2.000 tl falan tutuyor ilaçlar benim tedavım kısa protokol oldu reglimin 2. günü başladık iğnelere 15 gün sürüyor ortalam tedavi iki günde bir hastaneye gidiyorsun doktorun ultrasonla yumurta gelişimine bakıyor ve kan tahlili yapıyorlar çok heycanlı bir süreç allahım emeklerimizi boşa vermesin inşallah sizinde istediğiniz gbi olur herşey..emney inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız..artık anne olmak istiyorum....