Öncelikle çok gecmiş olsun. Saçmalama lütfen ne ölmesi öyle bir şey yok. Bu hastalığın aşısı olmasa bile tedavisi, ilaçları mevcut bunu unutma. Kadın doğumcun, çocuk doktorun ve enfeksiyon uzma ı ile ortaklaşa çalışacaksın. Zaten bebeğe anne karnında geçmiyor biliyorsun. Ben de henüz pozitif olduğumu düşünürken kadın doğumcum işe görüşmüştüm, doğumda ek önlemler alacağız demişti, bebek doğumdan sonra hemen kontrol altına alınıyor kan vb alınıyor sanırım. Sıradan bir doğumdan daha dikkatli davranırlar. Sen de sürece göre bebek ve seni nelerin beklediğini öğreneceksin.
bence rutininde erken öğrenmek cok daha iyi oldu. Seneler sonra hastalık ilerlese tedavi olma şansın düşse daha mı iyi olurdu? Karaciğer değerlerin de normaldi diye hatırlıyorum. İyisin yani bu hastalık kendi kendine gidebildiği gibi kronikleşedebiliyor. Asla kesin olamayız.
sana ve bebegine dua edeceğim, eminim ikiniz için de kötü giden hiçbir şey olmayacak. Kötü düşüncelerin seni etkilemesine izin verme sadece, hele ölüm vb asla çünkü öyle bi ihtimal inanılmaz ötesi düşük senin için. Doktorların en doğrusunu belirtecektir. Ne sen be bebeğin güzel anılardan mahrum kalmayacaksınız, inan lütfen.