Anti hcv testi pozitif? Korkuyorum bu ne demek

Esim de test verecek insallah ona da gecmemistir tek tesellim bu olabilir suan. Enfeksiyon doktoru sezeryan oluyor dogum zaten demisti dogumdan sonra tedaviye baslaniyor dedi ama tedavi en az 6 ay suruyormus ya cok uzun bu surecte bebegimi de emziremicem suan bu bile beni kahrediyor en azindan 6 ay erteleyebilir insallah da biraz sut verebilirim belki. Bebege gecmesi fikri cok korkunc geliyor kucucuk bebekte tedavi nasil olur yani ilaclar agirmis.
Hamile olmadan ogrenmeyi dilerdim suan bebegimden sorumluyum ve en kotusu de ona olacak olasi etkileri. Sonucu tam anlayamadim ama insallah virus yogunlugu azdir da bi nebze ferahlarim.
Dualarin icin saol Allah razi olsun hic saglam kafayla dusunemiyorum belki de o yuzden bu kadar kotu hissediyorum. Pazartesi doktora gidecegim karacigere ultrasonla bakilacak demisti pozitif cikarsa
Canım çok haklısın kim sağlam düsünebilir böyle bi durumda kendinden çok bebeği aileni geleceği düşünüyorsun bebeğe bulasacaği kesin değil, bulaşırsa da zaten biraz büyümeden ilaç vb tedavi olmaz zaten. Dur bakalım öncelgin şu an ailen ve kendin önce sana bakılsın bu hastalık şu an ne durumda öğren ona göre yol haritanı çizeceksin. Ama kendini bırakma lütfen

Merhaba 13 haftalık hamileyim benim de 1.18 pozitif hamile kalmadan negatiftim hiçbir islem yaptirmamama ragmen ne diş be manikür pozitif çıktım.. 3 kere ölçtürdüm hep pozitif sinirlerim cok yıprandı. İsterseniz bir kez daha kan verin ya da baska bir yerde kan verin bazen yalancı pozitif olabiliyormuş. Ben korkumdan yüzlesemedigimden gidemedim daha ama enfeksiyon hst bölümüne gidip bir üst testini olacağız sanirim yine kandan ölçülen. Takipte kalalım birbirimizi. İnş yalancıdır
Esinizden bulasmis olabilir?
Eger manikur vs hicbir riskli durum olmadi ise kuvvetle muhtemel esten gecmistir..
Konu hakkinda bir bilgim yok sadece bu detayi yazmak istedim.
Gecmis olsun.

Merhaba sonucum bugun cikmis maalesef pozitif. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Sadece korkuyorum. Once bebegim icin sonra da kendim icin ben ölürsem ona kim bakar bilmiyorum

Merhaba,

Lütfen sakın olun ve kesinlikle korkmayın. Hepatit c nin kürü bulundu. Kür demek tamamen vücuttan atma demek.

Enfeksiyon hastalıklarında iyi olan bir yere gidin ve bu virüsün vücuttan atma (tamamen kurtulma) yolu olduğunu, size de yapılıp yapılmayacağını öğrenin. Hiç korkulacak bir durum değil ve hayır hepatit c nedeniyle ölmeyeceksiniz :)

Back
X