Canım geçmiş olsun hamileyken bile sistit olan bir sürü kadın var basit bir antibiyotik tedavisi ile geçirilebiliyor.1 haftalık bir antibiyotik tedavisi ile sistit geçirilebiliyor eger çok yukarlarda değilse yerleşen mikroplar.
sistit gebeliğe engel olabildiği gibi erken doğumada sebep oluyor canım...
pazartesi bir doktora danışmalısın bu süreçte alacağın antibiyotiğin zararının olup olmamasını..bence olmaz ama sen genede bir danış canım
güzelim antibiyotik kullanırken çocuk düşünmemelisin korunmalısın çünkü kimyasal gebelik gibi bir tehliken olabilir...
Teşekkür ederima.s., aslında şu sistit şikayetim geçsin bende bi doktora gideceğim, ne var ne yok daha önce hiç gitmedim. İnşallah kısırlık gibi bi probleme yol açmamıştır. Gerçi her ay düzenli regl oluyorum, çok şükür.
Mutlaka git canım bir idrar tahlili ver sonrada vajinal usg ile bir baktır ama sanmıyorumki inşallah sağlıklısındır canım..yumurtlama günlerine dikkat et kaçırma o günleri hamiş kalma riskin yüksek olur..
o lanet sistit bendede vardı ama antibiyotikle geçti bu hafta benimde kontrolüm var bakalım ne olacak...
vajinal temizliğine dikkat et,idrar yaparken dikkat et idrarını çekme sakın mesanen boşalsın iyice canım..
sevgiyle kal..
evet kimyasal gebelik budur...aynen anlattığın gibi...güzelim zaten ilaç kullanırken çocuk için uğraşılmaz...yanii bu riskli olur anlatabildim mi? aldığın antibiyotikden ötürü döllenme olsa dahi kaliteli olmaz..idrar yolu için alınan antibiyotikler hemen etkilerini göstermezler...yani
geç etki ederler bu yüzden de antibiyotiği kestikten sonra da bir müddet beklemelisin...yanii bir hafta kadar...sistit kolay kolay kısırlık yapmaz korkma canım...
Canım bu ayı es geç niye kafanda şüphe kalsın tedavi et sistitini bir dahaki ay dene.Sistit bana göre kısır falan yapmaz insanı çünkü benimde çok sık yaşadığım bir şey ama iki kere hamile kaldım hemde uğraşmadan.Üstelik ben sistit olduğumda kanlı idrar yapardım öyle ağır olurdu.Sistitin balayı sistiti olabilir evlendikten sonra sık karşılaştığın birşeyse benimki öyleydi çünkü.
Teşekkür ederima.s., aslında şu sistit şikayetim geçsin bende bi doktora gideceğim, ne var ne yok daha önce hiç gitmedim. İnşallah kısırlık gibi bi probleme yol açmamıştır. Gerçi her ay düzenli regl oluyorum, çok şükür.
Öncelikle saolasın, nasıl geçti hamileliklerin. İnş sorun olmamıştır güzelim. Evet benimkine balayı sistiti diyorlar. Kanlı idrarım olmadı ama acıma oldu idrara çıkınca. Aslında ilişkiden sonra ayakları dikin yatın sabah yıkanın diyorlar ya, işte ondan oldu sanırım bu ay. Çünkü bana doktorum ilişkiden sonra hemen tuvelete git, sadece suyla temizlen demişti. :uhm:
Bu da benim için yaman bir çelişki işte!!tatlicadiarzu
Balayı sistiti yeterince kayganlaşmadığından sürtünm
e yoluyla tahriş oluyor idrar kesesinede çok yakın bir yer olduğu için mevcut bütün mikroplar sistite yol açıyor ben çok araştırmışdım çünkü bebek bile deneyemiyordum ayın ortasında bırakıyordum yumurtlama günüm gelmeden.Birkere ilişkiden önce eşlerin ikisininde genital bölgeleri çok temiz olmalı birtek kadının değil erkeğinde aynı şekilde ilişkiden sonra bana yıkamayın hemen dediler tahriş yeni olabileği için yıkamakda iyi gelmez demişdi doktor o nedenle yıkama bence.Ayrıcada ilişkiye girmeden önce yeterince kayganlık oluşmasını sağlamaya çalış ama bebek istiyorsan kayganlaştırıcı ve krem kullanma spermlerin hareketlerini yavaşlatabilir.Ayrıcada genital bölgeni sıcak ve kuru tut hep normal bütün zamanlardada ılık suyla genital bölge yıkayıcılarıyla yıka.
Simla, Yabangülü gerçekten ikinizede teşekkürler. O kadar araştırdım doktora gittim sistit ile ilgili ama bu kayganlık olayını ilk defa duyuyorum! Bundan sonra buna da dikkat edeceğim. Çok saolun kızlara.s.
Canım bu ayı es geç niye kafanda şüphe kalsın tedavi et sistitini bir dahaki ay dene.Sistit bana göre kısır falan yapmaz insanı çünkü benimde çok sık yaşadığım bir şey ama iki kere hamile kaldım hemde uğraşmadan.Üstelik ben sistit olduğumda kanlı idrar yapardım öyle ağır olurdu.Sistitin balayı sistiti olabilir evlendikten sonra sık karşılaştığın birşeyse benimki öyleydi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?