antibiyotik iciyorum hala iyilesemedim..

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
Kizlar griple baslayip sinuzitle devam eden bir durumumvar. Kbb gittim rovamycine diye bir antibiyotik verdi. Bugun 4. Gun hic fayda etmedi. Geniz akintisi artti, gicik ve oksuruk basladi ve gunden gune artiyor. Nasil sey anlamadim. 4, gunde antibiyotik artik sikayetlerimi azaltmasi lazim. Hast. Tatil pztsi gelicek dr. Bu antibiyotigi kullanan varmi? Nasil biseydirki hic fayda etmedi??

Canım keşke hiç ilaca başvurmasaydın bende gribim hemde çoook ağır 4 gündür hayatım burnumdan geldi hergün ağlıyorum burnum asla açılmıyor başım çatlıyor boğazım şiş ve ağzım hep yara (( doktorum asla ilaç almıcaksın dedi limon portakal suyu bal bunlarla geçirmeye çalışıyorum kafayı yicem artık nefes bile alamıyorum bool boool limon portakal suyu iç.. Ilık suya limonla balı karıştır iç hergün günde iki üç defa bol bol c vitamini al doğal yollardan halletmeye çalış

15 gundur gripim. Tam gecrr gibi oluyo tekrarliyo, artik sinuzitde eklendi. Iltihap bebege dsha cok zarar verir dedi dr. Bu gun 4. Gun fayda etmedi ilac. Okurukte var. Bogazimds gicik durmadan oksurtuyo.bugun cok az kan geldi. Istirahat et dedi dr, yattikca dsha cok oksuruyorum.

atesin olamdigi için viral bi enfeksiyon geçiriyor olmalsiin, antibiyotigide bosa aliyorsun demek bu
yatarken basini yuksek tut,burnuna deniz suyu spreyi SIK? TR deki adini bilmiyorum tam ama burnunu açik tuatack bi sprey, balli limon iç, karabiberli acili sicak çorbalar iç, mandalina yi bol tuketmeye çalis

Canım seni çook iyi anlıyorum ben Allaha şükürler olsun ağlaya ağlaya atlattım sayılır bi tek boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı kaldı her saniye limon suyu içtim portakal suyu bal çorba ne ararsan içim karmakarışık oldu sık sık iç iyi geliyor bebişte enerji alıyor burun içinde deniz suyu hiiiiç almaa asla işe yaramıyor bi gram açmadı tuzlu suyla yıkayıp burnunun kenarlarına viks sür anca öyle açılıyor Allah aciil şifalar versin

Sinuzit ve faranjit iyiceilerlemis. Antibiyotik cok hafif oldugu icin fayda etmedi. Burnumdan, genizimdencokiltihap akiyodu, oksuruge donustu.. az bikanamam oldu dr yatak istirahati verdi ve oksurugu kesmem icin dr. Gitmemi soyledi. Simdi antibiyotik igne oluyorum. Hemen rahatlatti. Yatarken oksururken bebek dahada yerinden oynuyo rahatsiz oluyodum cok. Ayrica iltihabin nebege faha cok zarari var dedidr. bebege zarari olmayan antibiyotik veriyoruz dedi. Kullaniyorum mecburen..

Çook geçmiş olsun canım senin durumun daha kötü Allah tez zamanda şifa versin inşallah.. İltihabın daha çok zararı var doğru ben normal bi gripsin sandım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…