Antibiyotik ishal yapar canim.kizimdan biliyorum oda ishal olurdu.hatta bir keresinde dr a tekrar goturduk anyibiyotigin yan etkisi demisti ama yine de ishal kesici saşe vermisti.cok cok gecmis olsun.yarin zaten gidicekmissiniz daha da iciniz rahatlar.
konuyu gorunce acan kisiye baktm hemen acaba ben daha once actimmi diye :))bende boyle bi konu acmistm daha once arkadadim hic korkma bend inanilmaz panik bi anneyim hatta insanlari bunaltacak derecede benim oglum her ama her antibiyotik kullanimindan sonra uc gun bazen bi hafta ishal olur kusmasida ondan olabilir yada bronsitten dolayi doktoru sokturucu vermis olabilir balgamini atiyo olabilir ben her seferinde boyle oldugunu bildigim halde doktora gideim acilden ayni soylediklerimi soylerler popoma baka baka donerim evime ama simdi sakin anlatabiliyorum allah korusun oglum hastalaninca yine o panik anne olarak devam o yuzden seni cok iyi anliyorum korkmakta haklisin ama ayni durumu yasayanlar var merak etme:))
bide cnm agumentinse baya ishal yapio o klamoks (yazilislari yanlis olabilir)da yapar ismi neydi antibiyotigin
bide cnm agumentinse baya ishal yapio o klamoks (yazilislari yanlis olabilir)da yapar ismi neydi antibiyotigin
bi an içime su serpildi..eşim de kızyo bazen çok evhamlısın ama napıyım anne olmak böyle bişey işte engellemiyosun ...evet balgam söktürücü verdi kusmuğunda bol miktarda balgam vardı zatenilaca devam edilmez heralde dimi böyle bi durumda çünkü bugün kustuktan sonra bi daha vermedim korkudan
evet canım augmentindaha önce klamoks kullanmıştık böyle bişey olmamıştı
O agumentin yok mu arkadadim offf ne ishal yapti kizimi acil de sabahlicaktik dr yapar diyor ben inanmiyorum:)sonunda bir suru test sonuc AGUMENTİN ishali:)
sen yinede verme yarin gidecekmissin ztn doktor degistirir muhtemelen bide bagirsak duzenleyici toz verir boyle boyle ogreniyoruz cnm anne olmayi biz oglan hastayken esimle her seferinde kanli bicakli oluyoruz:))ben cok panikmisim ole diyo
evet cnm ben oglum on aylikken bi hafta hastanede yattik agumentin ishalinden allah ishalle ugrastirmadin cidden cok zor biseye benzemiyo buyuk adam dayanamiyo minicik canlar nasil dayansin
ah ahhh sorma valla bizde de durumlar aynı tek biz değilmişiz demekki :) ne bu sürekli hastanedetiz diyo benimki de sanki ben çok seviyorum da hastaneyi çok meraklıyım ...erkekler işte napcan
evet canım augmentindaha önce klamoks kullanmıştık böyle bişey olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?