Antibiyotik kullanırken hamile kalmak

Angel1905

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
600
354
103
36
Kızlar merhaba bu ay korunmayı bırakacaktık ama hastayım bademcikler öksürük antibiyotik başladı dr. Zaten 2 Düşüğüm var coraspin kullanıyorum gebeliği erken öğrenip clexane başlıcaz. Bu ay hamile kalsam bir zararı olurmu antibiyotik kullanırken napsam o_O

Kızlar merhaba bu ay korunmayı bırakacaktık ama hastayım bademcikler öksürük antibiyotik başladı dr. Zaten 2 Düşüğüm var coraspin kullanıyorum gebeliği erken öğrenip clexane başlıcaz. Bu ay hamile kalsam bir zararı olurmu antibiyotik kullanırken napsam o_O
Antibiyotik kullanırken bence korun.bi dahaki ay çalışmalara devam :)

Antibiyotik kullanırken bence korun.bi dahaki ay çalışmalara devam :)
Geçen ayda antibiyotik kullanmıştım simir testi sonucu enfeksiyon çıktı 5. ay olcak düşükten sonra belkide hemen hamile kalamıcam kafam çok karışık. 23 ünde ilaçlar bitcek 26 sı yumurtlama günüm :( tereddütte kaldım.

Geçen ayda antibiyotik kullanmıştım simir testi sonucu enfeksiyon çıktı 5. ay olcak düşükten sonra belkide hemen hamile kalamıcam kafam çok karışık. 23 ünde ilaçlar bitcek 26 sı yumurtlama günüm :KK43: tereddütte kaldım.
Antibiyotik riskli canım daha önce araştırmıştım ben.bu sefer gebelik olursa ya bişey olduysa diye düşünüp duracaksın.tabi doktora danışmak en iyisi.

Antibiyotik riskli canım daha önce araştırmıştım ben.bu sefer gebelik olursa ya bişey olduysa diye düşünüp duracaksın.tabi doktora danışmak en iyisi.
Aile hekimine anlattım durumu önemsemedi pek Augmentini hamile hastala bile yazıyoruz kullanmazsan geçmez Boğaz'ların dedi. :( Hayırlısı Hakkı'mızda artık canımm ya.

Kullandiginiz antibiyotik B grubu ise sorun olmayabilir.
Ben de hamile kaldigim ay Largopen kullanmistim. Yumurtlama doneminden bikac gun once bitmisti ilacim.
Hamile oldugumu ogrenince doktoruma sordum sorun olmaz dedi.
Siz yine de bence kadin dogum doktoruna bir sorun.

Kullandiginiz antibiyotik B grubu ise sorun olmayabilir.
Ben de hamile kaldigim ay Largopen kullanmistim. Yumurtlama doneminden bikac gun once bitmisti ilacim.
Hamile oldugumu ogrenince doktoruma sordum sorun olmaz dedi.
Siz yine de bence kadin dogum doktoruna bir sorun.
Şimdi bi int sayfasında dr a sormuşlar canımm okudum B grubuymuş ve bir zararı olmuyormuş. İnşallah Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz ben bu ay için niyetlendim artık :) Hakkı'mızda hayırlısı.

Bile bile antibiyotik kullanirken hamile kalmaya calisman tabi ki de cok saçma

Back
X