Güneş koruyucu elbette yeterli olmaz. Sakın ha böyle bir hataya düşmeyin ya ilacı bırakın ya da tatilde gölgede ve mümkünse serinde durun. İki sene önce aynı hatayı yaptım ölümden döndüm toparlanmam bir ayı aldı.
Güneş koruyucu elbette yeterli olmaz. Sakın ha böyle bir hataya düşmeyin ya ilacı bırakın ya da tatilde gölgede ve mümkünse serinde durun. İki sene önce aynı hatayı yaptım ölümden döndüm toparlanmam bir ayı aldı.
Rica ederim size de geçmiş olsun. Sonra acı çekmemek için biraz fedakarlık gerekecek. Zaten bu tatiller hep ilaç aldığımız, regl olduğumuz vs. dönemlere gelmek zorunda balayında regl olacaktım olmamak için primolut-n aldım ama etkilerini değiştirmedi şiş karın, asabi bünye, devleşen göğüsler :) son gününde bırakmıştım balayımın.
antibiyotik ile alkol alınmazı duydum greyfurt suyu içilmezi duydum da güneşe çıkılmazı duymadım bi yaşıma daha girdim antibiyotiği alıp güneşte işe yürüyoruz biz ne olcak şimdi bize
Evet sistit,bu gece biticek son hap. Ama sikayetlerim tamamen gecmedi,sadece hafifledi. Idrara cikarken biraz sizi hala var. O yuzden bikac gun daha kullanayim diyorum,doktor gectikten sonra 2-3 gun daha devam et demisti. Daha tam gecmedi ki,anlamadim ben de
antibiyotik ile alkol alınmazı duydum greyfurt suyu içilmezi duydum da güneşe çıkılmazı duymadım bi yaşıma daha girdim antibiyotiği alıp güneşte işe yürüyoruz biz ne olcak şimdi bize