antibiyotik ve gunes

Kkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
112
51
48
34
Arkadaslar antibiyotik kullanirken gunese cikmamak gerekiyomus, 1 haftadir cipro 500 mg kullaniyorum.. yarin tatile cikicam daha 4-5 gun bu ilaci kullanmam lazim.

Iyi bir gunes koruyucu yeterli olur mu? Antibiyotik kullanip guneslenen var mi acaba,bildiklerinizi yazar misiniz? Tesekkurler.

Güneş koruyucu elbette yeterli olmaz. Sakın ha böyle bir hataya düşmeyin ya ilacı bırakın ya da tatilde gölgede ve mümkünse serinde durun. İki sene önce aynı hatayı yaptım ölümden döndüm toparlanmam bir ayı aldı.

Cok gecmis olsun... tesekkur ederim cevabiniz icin. Napalim artik bikac gun golgede durucaz

Cok gecmis olsun... tesekkur ederim cevabiniz icin. Napalim artik bikac gun golgede durucaz

Rica ederim size de geçmiş olsun. Sonra acı çekmemek için biraz fedakarlık gerekecek. Zaten bu tatiller hep ilaç aldığımız, regl olduğumuz vs. dönemlere gelmek zorunda balayında regl olacaktım olmamak için primolut-n aldım ama etkilerini değiştirmedi şiş karın, asabi bünye, devleşen göğüsler :) son gününde bırakmıştım balayımın.

geçmiş olsun sistitmi 7 gündür kullanıyorsan bir paket bitmiştir zaten doktorunu bir arasan belki yeterli bırakın der

Aynen gunese cikma,yuzme hep bize boyle denk geliyo hakaten. Erkekler ne rahat :/

antibiyotik ile alkol alınmazı duydum greyfurt suyu içilmezi duydum da güneşe çıkılmazı duymadım bi yaşıma daha girdim antibiyotiği alıp güneşte işe yürüyoruz biz ne olcak şimdi bize

Aynen gunese cikma,yuzme hep bize boyle denk geliyo hakaten. Erkekler ne rahat :/
geçmiş olsun sistitmi 7 gündür kullanıyorsan bir paket bitmiştir zaten doktorunu bir arasan belki yeterli bırakın der

Evet sistit,bu gece biticek son hap. Ama sikayetlerim tamamen gecmedi,sadece hafifledi. Idrara cikarken biraz sizi hala var. O yuzden bikac gun daha kullanayim diyorum,doktor gectikten sonra 2-3 gun daha devam et demisti. Daha tam gecmedi ki,anlamadim ben de

antibiyotik ile alkol alınmazı duydum greyfurt suyu içilmezi duydum da güneşe çıkılmazı duymadım bi yaşıma daha girdim antibiyotiği alıp güneşte işe yürüyoruz biz ne olcak şimdi bize

Oyle yurumek disari cikmak degil de,tatildeki gibi gunesin altina yatip guneslenmek tehlikeli. Prospektusunde yaziyor zaten ilacin. Cildi cok daha hassas yapiyormus

Oyle yurumek disari cikmak degil de,tatildeki gibi gunesin altina yatip guneslenmek tehlikeli. Prospektusunde yaziyor zaten ilacin. Cildi cok daha hassas yapiyormus
ha iyi o zaman güneşlenmezsin sende canım gir denize çıkınca geç şemsiyenin altına

ha iyi o zaman güneşlenmezsin sende canım gir denize çıkınca geç şemsiyenin altına
Evet mecbur oyle olacak canim,of bi tatil de zehir olmasa sasarim zaten ya regliye denk gelir ya boyle garip seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…