• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antibiyotik zararlı mıdır

Bursci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
65
27
8
35
İyi akşamlar kızlar benim bebeğim iki aylık bundan 20 gün önce yenidoğan da 10 gün yattı idrar yollarında enfeksiyon var diye doktoru largopen yazdı sünnet olana kadar bunu kullanın dedi başka cerraha gittik o da sünnet için erken dedi ama napicaz bilmiyorum antibiyotik kullansam mi kullanmasam mi benim durumuma yakın birşeyler yaşıyan bana yardımcı olacak birileri var mı acaba

Canım enfeksiyon cok kotu doktor yazdıysa kulan derim kana karışmasın sonra ateşlenir allah korusun hem bezdeyken sünnet ettirmek daha iyiymiş anlamiyolarmis keske bende oğlumu bebekken sünnet ettirseymisim biz enfeksiyondan cok çektik seni korkutmuyorum ama kimsenin dediğini yapma doktorunuza güvenin ve ne diyorsa yapin

Canım enfeksiyon cok kotu doktor yazdıysa kulan derim kana karışmasın sonra ateşlenir allah korusun hem bezdeyken sünnet ettirmek daha iyiymiş anlamiyolarmis keske bende oğlumu bebekken sünnet ettirseymisim biz enfeksiyondan cok çektik seni korkutmuyorum ama kimsenin dediğini yapma doktorunuza güvenin ve ne diyorsa yapin
Sizin de mi idrar yollarında enfeksiyon vardı cnm

Back
X