Kızlar çook diş ağrım var kadın doğumcuma sordum bana bi antibiyotik verdi ama adı üstünde antibiyotik korkuyorum haliyle antibiyotik kullanan var mı hamileyken ?? Kullandıysanız ismi ne? Söylerseniz çok sevinirim
Kızlar çook diş ağrım var kadın doğumcuma sordum bana bi antibiyotik verdi ama adı üstünde antibiyotik korkuyorum haliyle antibiyotik kullanan var mı hamileyken ?? Kullandıysanız ismi ne? Söylerseniz çok sevinirim
Ben ilk hamileligimde cefaks kullanmistim. Bu hamileligimde daha hafif iki antibiyotik pespese kullandim gecmedigi icin. Ilki rovamiyine ardindan ampisinaigne. Ikiside guvenilir penisilin grubu antibiyotik. Hamilelikte guvenle killanilabilir. Her iki antibiyotik icinde Hamileligin ilk auindan itibaren guvenle killanilanolecegini soyledi dr. Senin antibiyotigin ismi ne?
O zaman hic tereddut etmeden ic canim. Icin rahat olsun. Bana sinuzit icin vermistio yuzden fayda etmedi aslind dis icinkullanilanbir antibiyotik ve hamileliginilk uc ayinda bile kullanolabilir demistidoktorum.
O zaman hic tereddut etmeden ic canim. Icin rahat olsun. Bana sinuzit icin vermistio yuzden fayda etmedi aslind dis icinkullanilanbir antibiyotik ve hamileliginilk uc ayinda bile kullanolabilir demistidoktorum.
Çok sağol canım gönül rahatlığıyla kullanabilirim o zaman..peki ağrıyı geçirir mi acaba zira ağrıdan Kafayı yiyeceğim sabahlara kadar uyuyamıyorum minosette verdi doktorum öğlen minoseti içtim.. Şimdi yemek yicem antibiyotiği içeyim yemekten sonra inş ağrıyıda geçirir
Canim bende dis yuzune 40 tane antibiyatik igne kullandim benimki abartili biraz ama dişlerim sallaniyodu cektigimde elime gelecek gibilerdi apse yapmis butun dislerim iltihap bebege daha cok zarar diye biliyorum bi de ben midemdeki rahatsizliktan dolayi hap icemedigim icin igne istedim 3 aydir rahattim bu aralar yine disim sallanmaya basladi bu sefer cektirecem sanirim
Canim bende dis yuzune 40 tane antibiyatik igne kullandim benimki abartili biraz ama dişlerim sallaniyodu cektigimde elime gelecek gibilerdi apse yapmis butun dislerim iltihap bebege daha cok zarar diye biliyorum bi de ben midemdeki rahatsizliktan dolayi hap icemedigim icin igne istedim 3 aydir rahattim bu aralar yine disim sallanmaya basladi bu sefer cektirecem sanirim
Çok geçmiş olsun canım ben tek dişle canımdan can giderken sen bütün dişlerin acısını çekiyosun Allah yardımcımIz olsun inşallah hemen kurtulursun ağrısından
Benim diş ağrısı geçti sadece bir gün içtim sonra bida içmedim 12 saatte bir olduğu için tutturamadım bi türlü saatleri düzenli kullanmam gerek ama işte tutturamadım bi türlü hep unuttum