Antidepresan etkisi?

Ben hala gitmedim psikiyatra, bu ay işe başladıktan sonra gitmeyi düşünüyorum, doktor araştırıyorum şu an..
Ne zaman başladınız ilaca, sakin olun, hemen etki etmez. Kendinizi ilaç alır almaz iyi olacağınıza inandırmayın zamanla düzelecek.
Ben uzun süredir ilaç kullanıyorum kullandığım halde ara ara nüksediyor ilacın dozu artırılıyor siz Dr a gitmeden ilaç almadan nasıl başa çıkıyorsunuz

Ben uzun süredir ilaç kullanıyorum kullandığım halde ara ara nüksediyor ilacın dozu artırılıyor siz Dr a gitmeden ilaç almadan nasıl başa çıkıyorsunuz

Bilmiyorum belki siz daha şiddetli yaşıyorsunuzdur, herkesin rahatsızlığı vs farklı
Benim kendime zarar verme gibi gudulerim yok, oyle birşey hissetmiyorum.
Psikologa gittiniz mi? Belki terapi alırsınız

Bilmiyorum belki siz daha şiddetli yaşıyorsunuzdur, herkesin rahatsızlığı vs farklı
Benim kendime zarar verme gibi gudulerim yok, oyle birşey hissetmiyorum.
Psikologa gittiniz mi? Belki terapi alırsınız
Psikolog konuştuğumuz gün iyi geliyor ertesi gün yine aynı moddayım pek yaramadı bıraktım

Psikolog konuştuğumuz gün iyi geliyor ertesi gün yine aynı moddayım pek yaramadı bıraktım

Hiç bilgim yok maalesef, zaten kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Allah yardımcınız olsun ilacı bırakmayın, iyi gelmediğine inanıyorsanız tekrar tekrar gidin doktora. İnşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda.

Nükseden depresyonunuz geçti mi ilaç alıyorum ama bir türlü iyi olamıyorum dün iyiyken bugün çok kötüyüm ağlamaklıyım kendime bişey yapmaktan çok korkuyorum siz nasıl oldunuz
İlacı ilk aldıgım zamanlar çok iyi geldi bana. Bu tamamen kişiyle alakalı ama lütfen aynı etkileri bende yaşarım diye düşünmeyin.
Mesela eskiden aklıma geldiğinde hemen ağladığım konuları şimdi düşününce hiç etkilenmiyorum. TAmamen değiştirdi hayatımı diyemem ama iyi hissettirdi. Mutlaka gidin psikiyatriste

2 gunde etkiler baslamaz
Belli ilaclarin tamamen iyilestirici etki gostermesi icin aylar bile gecmesi gerekebiliyor
Biraz sabir gosterin

Back
X