antidepresan kilo yapar mı çok merak ediyorum lütfen acil cevap

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
333
40
arkadaşlar doktor bir yıllık ......tedavisi verdi.
10 gündür kullanıyorum ve şiştiğimi hissediyorum.
vücudum çok halsiz sanki metabolizmam yavaşladı.
var mı arkadaşlar bu ilacı kullanıp kilo alan ne olur ona göre doktorumla tekrar konuşayım.
zaten fazla kilolarım var birde üstüne yenileri eklenirse sinirden tedavim 2 yıla bile çıkabilir :-((((

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben ..... 4 sene kullandım, diğerl antidepresanlara göre güzel mutluluk veren bir ilaçtır.
ilk dönem bir kaç ay çok sarsıyor ama sonra her şey normale dönecek. Bende feci mide bulantısı yaptı çok kilo verdim. Annemde mide kazıntısı yaptı kilo aldı, ablamda da uyku bozukluğu kabus gibi şikayet yarattı ama dediğine göre her ilaç yapıyormuş. ( Manyak bir baba olunca aile boyu kullandık... )

Ben günde 2 ......1 yeşil reçete ilaç ve 1 ......kullandım. Mal gibi yaşadım senelerce. Sonra aşık oldum eşime tüm ilaçları bıraktım. yıllardır hiç destek almıyorum. Yani ilaç bizim yaşantımız canım. Aile boyu feci şeyler yaşadık, çok zor oldu ama hayatımdaki babam dahil fazlalıkları belirledim ve hayatımdan çıkardım. Belki unutulmayacak ve iz kalacak şeyler yaşadık ama şimdi çok güçlüyüm. Dilerim gücünü kısa sürede geri alırsın, bir süre destek almak iyi gelir sakın bir anda ters teper. bağımlıklık da yapmaz öyle bir korkun varsa da olmasın

ben daha öncede kullanmıştım iştahsızlık yapıyor dediğin gibi ama en büyük sorun kabızlık yapıyor..sanki beynim değilde bağırsaklarım uyuştu.iğrenç bir şişkinlik var vücudumda kaç gündür.
ben sadece .....kullanıyorum o bile tek başına yetiyor sersemletmeye..başkasıda olsa yanına hiç kaldıramaz bünyem. ama kilo almak çok korkutuyor çünkü halihazırda fazlalıklarım var.
herkesin büyük küçük sıkıntıları var,hepimizin aşması dileğiyle ))sağol cevabın için

ne demek canım :) azcık sabret, bünyen alışacak. Her şey yoluna girecektir.

Bu antidepresanlar iştah açabiliyor.Ben de aşırı derecede iştah açtı.Benim sadece uyku sorunum vardı.1-2 Hafta kullandım o da hergün değil içtiğim hergün karnım çok çabuk ve çok sık açıkıyordu.

Ben ........ denen lanet ilacı kullanarak tam 10 kilo aldım Şimdide vermeye çalışıyorum canım :) Bence antidepresana fazla alışma dengeyi sarsıyor çünkü.

Ben de iki yıldır kullandığım antidepresanlar yüüznden 10 kilo aldım.55'tim'65 oldum.Çok zoruma gidiyor.Daha fazla almazsam şükredeceğim.spora da devam edemiyorum,yza geldi ya.Kullanmasam da olmaz.ozaman daha kötü oluyorum..tekrar bu yola baş koymak gerek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…