Antidepresan&& Kitap tavsiyesi// Yoruldum

Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı​

Yazarı, Mark Manson tavsiye ederim.

Omzunuzdaki yuk cok fazla. Bunlardan bazilarindan kurtulmadiginiz surece olmaz. Mesela gorumce kpss yi evinde neden calisamiyor?
Esinizin isi olmasa da ev islerinde ve cocukta size yardim etmeli.
Is, okul, ev, koca, cocuk, gorumce... dusuneceginiz cok sey var. Kendinize zaman ayiramiyorsunuz.

Birkaç kitap tavsiyesi vereyim IYI HISSETMEK mükemmel bir kitap kalın ama su gibi akıcı, 4 anlaşma hem youtubedan videosunu izleyebilirsiniz hem de kitabı var okuyabilirsiniz ben bugüne kadar yoga deyince önemsiz gibi görüyordum bir videosunu uyguladım başlangıç dersiymiş çok iyi geldi herkese tavsiye ederim...Bir de şu kovid bitse dünya olarak toptan iyi hissedecegiz kendimizi inşallah amin :)))

Gorumce kpss çalışıyor ailesi köyde inteenet çekmiyor çünkü. Esim yardımcıdır zaten o da yüksek lisans tez savunması sürecinde ve aşırı stresli

iyi de internetten ne indirecekse indirsin gitsin evine,
hem offline daha verimli calisir.

bence cok sikistirmissiniz kendinizi,
cocuk ev is doktora,
kendinize de bu kosturmacada yeterli zaman ayiramiyorsaniz su durumunuz surpriz degil,

hangi kitabi okusaniz hangi ilaci alsaniz su duruma cozum bulabilir ki.

bazi seyleri ertelemek veya baskasina sorumlulugu vermek gerekebilir.

esiniz calismiyorsa ev islerini ve cocukla ilgili ustlenebilir.

ev isleri icin yardimci olabilir

doktora veya is yuku bir sekilde azaltilmaya calisilabilir, doktora teziniz yakinsa ornegin is yerinden izin isteseniz gibi gibi

gorumce evden gitmeli, ya da kalacagi sure siniri olmali (ayin yarisini sizde kaldi, online yapacaklarini yapti, diger yarisinda evine gidip offline calisabilirz, bu kayip degldir)

antidepresan almamak için 2 senedir direniyorum ama 2 hafta önce artık pes ettim çok kırıcı idim çevreme şu iki haftadır daha iyiyim kırıcı değilim ani yükselmelerim bitti kendimi daha iyi ve güvende hissediyorum. kaçmak çare değil. uyku vermedi sersem etmedi. en ufak dozu rahatlatmaya yetti beni sende baktın olmuyor için için yap bunu

Hayati yenlden kesfedin ve Iyi Hissetmek kitaplarini da okuyun.Bu konularda bol bol kitap okuyun.Bibliyoterapi deniyor buna.Duzenli ve azimli olursaniz ise yariyor

Back
X