- 16 Temmuz 2023
- 5.051
- 13.706
- 168
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Erkeklerde libidoyu da, ereksiyonu da, boşalmayı da etkiliyor (nereden bildiğimi sormayınHerkese Günaydın, iyi pazarlar dilerim. Yaklaşık 1 aydır antidepresan kullanıyorum anksiyete için. Libidosu yüksek biriyim ama ilacı kullandığımdan beri kendimi isteksiz hissediyorum. İlacı doktor kontrolünde bıraktıktan sonra libido, orgazm olma durumu eski haline döner mi? Benzer durumu yaşayanlar var mı?
Aslında şuan hayatımda birisi olmadığı için libidomun azalması iyi oldu. Mastürbasyon yapasım bile gelmiyor şuan ne güzel. Ama ileriki zamanda hayatıma birisini aldığımda düzelir umarım. İlacı bıraktıktan sonra bazılarında 3-6 ay arası etki etmeye devam ediyormuş.Erkeklerde libidoyu da, ereksiyonu da, boşalmayı da etkiliyor (nereden bildiğimi sormayın)
Kadınlarda da aynı etkiyi yapıyordur. Bıraktıktan sonra bir süre içinde düzelir muhtemelen. Ya da bu durum hayatını etkileyen boyuttaysa doktorunla konuşup başka bir ilaç deneyebilirsin belki.
Sana günde bir doz bundan yazıyorum. Kalan az libidon da tamamen sıfırlansınAslında şuan hayatımda birisi olmadığı için libidomun azalması iyi oldu. Mastürbasyon yapasım bile gelmiyor şuan ne güzel. Ama ileriki zamanda hayatıma birisini aldığımda düzelir umarım. İlacı bıraktıktan sonra bazılarında 3-6 ay arası etki etmeye devam ediyormuş.
Umarım eski halinize dönersiniz. Demekki bu durum kişiden kişiye ve kullanım süresine bağlı olarak değişebiliyor. Peki antidepresanı hâlâ kullanıyor musunuz yoksa bıraktınız mı?Ben hem doğum kontrol ilacı hem de antidepresan kullanıyodum bir ara. Libidom 0’dı. 1 yıl oldu en son antidepresan kullanalı ama eski halime tamamen dönemedim
Kocası eşine mi anlatıyormus ilişkilerinieşimin arkadaşı ve eşi kullanıyordu. kadında libido 0 diye anlatıyordu, kocasıda eşime; kendime yalvarıyorum boşal artık diye bitemiyorum abi yaa! diye anlatıyormuş. doktora hocam hanım beni üstünden atıyo kadın kuruyo neyapsın bitürlü boşalamıyorum deyince, normale döner demiş.
Yuhheşimin arkadaşı ve eşi kullanıyordu. kadında libido 0 diye anlatıyordu, kocasıda eşime; kendime yalvarıyorum boşal artık diye bitemiyorum abi yaa! diye anlatıyormuş. doktora hocam hanım beni üstünden atıyo kadın kuruyo neyapsın bitürlü boşalamıyorum deyince, normale döner demiş.
Bana da çok ilginç geldi gavat sayısı her geçen gün artıyor.Kocası eşine mi anlatıyormus ilişkilerini
Yok daha neler ya okurken ağzım açık kaldı. Kadının kocası, eşinize bunları anlatıyor öyle mi peseşimin arkadaşı ve eşi kullanıyordu. kadında libido 0 diye anlatıyordu, kocasıda eşime; kendime yalvarıyorum boşal artık diye bitemiyorum abi yaa! diye anlatıyormuş. doktora hocam hanım beni üstünden atıyo kadın kuruyo neyapsın bitürlü boşalamıyorum deyince, normale döner demiş.
Anlatan kadını gördüm de anlatan erkek olur mu bilemedim şimdi, belki vardırHiç bir evli erkek cinsel ilişkisini arkadaşına anlatmaz
Anlatıyoruz konuşuyoruz ama erkeklerde böyle anlatma konuşma eş ile ilgili konuşma olmazAnlatan kadını gördüm de anlatan erkek olur mu bilemedim şimdi, belki vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?