Antidepresan kullanımı sonrası libidonun düşmesi, cinsel isteksizlik

Kocası eşine mi anlatıyormus ilişkilerini

Bana da çok ilginç geldi gavat sayısı her geçen gün artıyor.

Yok daha neler ya okurken ağzım açık kaldı. Kadının kocası, eşinize bunları anlatıyor öyle mi pes

Erkekler kıskanır konuşmaz böyle şeyleri kendi aralarında. Çünkü bilir diğer erkek kafasında canlandırabilir diye ve bu ihtimalden rahatsız olur.
Yorumu yazan üyenin kocası da karısına "hanım bizim x bir türlü boşalamıyormuş ya" diye anlatıyor, onu niye garipsemedik

Antidepresan içtiğimden beri hiç kendimle elleşmiyorum ama sevgilim olursa illaki bir kıpırdanma, kıvılcım olur bende.
Kıpırdanma, kıvılcım oluyor ama bazen sertleşmeyi sürdüremiyorlar.
Sürdürüp ilişkiyi devam ettirseler bile, kimi zaman gerçekten çok uzun sürüyor hatta, boşalamıyorlar.

Farklı antidepresanlar farklı etkiler yapıyor. Kiminde kuş hiç ötmüyor, kiminde de işte boşalma olmuyor. Yakinen deneyimlediğim için biliyorum. Boşalamayacağını bildiği için hiç öyle "aman illa boşalmalıyım" çabasında değildi benimki. Hatta "olmayacak bırak yorulma" falan diyordu.

Hiç boşalmamasındansa geç boşalmasını tercih ederim. En azından kısa sürmez, 5 dk oldu bittiye getiren erkeği ben boğarım yatakta.

Hiç boşalmamasındansa geç boşalmasını tercih ederim. En azından kısa sürmez, 5 dk oldu bittiye getiren erkeği ben boğarım yatakta.
Ahaha benim şansıma boşalamasa da oldu bittiye getirenler çıkmadı karşıma. Bilakis "ben zaten boşalamam, sen keyfine bak, istediğin gibi kullan" dediler ahhsfs benim de işime geldi valla adamın boşalmasını düşünmeden istediğim gibi takılmak
Hayır bi' de o adamı boşaltınca insan bir gurur hissediyor, "heyt be yaptım" diye ahshfh

İstediğin gibi tepe tepe kullan demiş ohhh ne güzel kafa rahat. Ama adamı boşalttığını görmek, arzulanmak, beğenilmek çok başka bir haz veriyor. Bazıları da aynı anda bitirmeye çalışıyor. Biz kadınlar üst üste orgazm olabiliyoruz , ben oluyorum yani kendi adıma konuşayım, o sırada erkek daha ilk boşalmayı yaşıyor ya da biraz bekleyip sonra devam etmek istiyor. Türk erkeklerinin erken boşalma sorunu çok fazla ama düzenli bir cinsel hayat olunca o sorun da ortadan kalkıyor çoğunlukla.

Açıkçası ilaç vs nedeniyle boşalamayanı ve bundan kendisi rahatsızlık duymayanı çok sallamiyorum ustumden sorumluluk gitmis gibi oluyor ahshd sanki oyuncakla oynayıp sıkılınca kutusuna kaldırmış gibi oluyorum

Ama normalde zor bosalan adamin boşaldığını gormenin keyfi ayri. O an kulagimda sampiyonlar ligi marşı çalmaya başlıyor, utanmasam basari plaketi isteyecegim

Valla ne erken ne gec, zamaninda veya ben tamam deyince bosalsin, olaysiz dagilalim işte.

Gec veya hic bosalamamak degil de, antidepresan yuzunden erekte olamamak veya surdurememek sıkıntı. Ben benimki farkli ilac kullanip sertlesemediginde "biz boyle kardes kardeş mi uyuyacağız" diye sinirden uyuyamadigimi biliyorum

Düzelir düzelir.hiç de öyle 3,5 ay sürmüyor.beni ilacımı almazsam 2,3 güne eski halime dönüyorum.

kızlar yanlış anlattım sanırım; biz çift olarak arkadaşız, bana kız arkadaşım anlattı, ben orgazm olamıyorum, oda boşalamıyor bitürlü diye, çok uzun olunca rahatsız oluyorum diye, eşimede kocası anlatmış, doktorada söyliycem çok geç boşalıyorum hatta boşalamadan eşim yeter diyo yarım kalıyor gibi oluyorum diye demiş, bizde birbirimize anlatınca böyle bi çıkarım oldu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…