- 20 Kasım 2018
- 11.996
- 43.192
- 598
- 35
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Kocası eşine mi anlatıyormus ilişkilerini
Bana da çok ilginç geldi gavat sayısı her geçen gün artıyor.
Yok daha neler ya okurken ağzım açık kaldı. Kadının kocası, eşinize bunları anlatıyor öyle mi pes
Yorumu yazan üyenin kocası da karısına "hanım bizim x bir türlü boşalamıyormuş ya" diye anlatıyor, onu niye garipsemedikErkekler kıskanır konuşmaz böyle şeyleri kendi aralarında. Çünkü bilir diğer erkek kafasında canlandırabilir diye ve bu ihtimalden rahatsız olur.
O da garip yorumda yazılan her şey garip zaten ayyy beynim yandıYorumu yazan üyenin kocası da karısına "hanım bizim x bir türlü boşalamıyormuş ya" diye anlatıyor, onu niye garipsemedik
Antidepresan içtiğimden beri hiç kendimle elleşmiyorum ama sevgilim olursa illaki bir kıpırdanma, kıvılcım olur bende.Bu arada antidepresanın erkekte geç boşalma veya hiç boşalamama yaptığı doğru. Arkadaşımın kocasından değil, kendi deneyimlerimden biliyorum ahshs
Hayatımıza birini alırken antidepresan kullanıyor musun sorusunu da ekleyelim o zaman sjdjdkfkfkhBu arada antidepresanın erkekte geç boşalma veya hiç boşalamama yaptığı doğru. Arkadaşımın kocasından değil, kendi deneyimlerimden biliyorum ahshs
Kıpırdanma, kıvılcım oluyor ama bazen sertleşmeyi sürdüremiyorlar.Antidepresan içtiğimden beri hiç kendimle elleşmiyorum ama sevgilim olursa illaki bir kıpırdanma, kıvılcım olur bende.
Hiç boşalmamasındansa geç boşalmasını tercih ederim. En azından kısa sürmez, 5 dk oldu bittiye getiren erkeği ben boğarım yatakta.Kıpırdanma, kıvılcım oluyor ama bazen sertleşmeyi sürdüremiyorlar.
Sürdürüp ilişkiyi devam ettirseler bile, kimi zaman gerçekten çok uzun sürüyor hatta, boşalamıyorlar.
Farklı antidepresanlar farklı etkiler yapıyor. Kiminde kuş hiç ötmüyor, kiminde de işte boşalma olmuyor. Yakinen deneyimlediğim için biliyorum. Boşalamayacağını bildiği için hiç öyle "aman illa boşalmalıyım" çabasında değildi benimki. Hatta "olmayacak bırak yorulma" falan diyordu.
Ahaha benim şansıma boşalamasa da oldu bittiye getirenler çıkmadı karşıma. Bilakis "ben zaten boşalamam, sen keyfine bak, istediğin gibi kullan" dediler ahhsfs benim de işime geldi valla adamın boşalmasını düşünmeden istediğim gibi takılmakHiç boşalmamasındansa geç boşalmasını tercih ederim. En azından kısa sürmez, 5 dk oldu bittiye getiren erkeği ben boğarım yatakta.
İstediğin gibi tepe tepe kullan demiş ohhh ne güzel kafa rahat.Ahaha benim şansıma boşalamasa da oldu bittiye getirenler çıkmadı karşıma. Bilakis "ben zaten boşalamam, sen keyfine bak, istediğin gibi kullan" dediler ahhsfs benim de işime geldi valla adamın boşalmasını düşünmeden istediğim gibi takılmak
Hayır bi' de o adamı boşaltınca insan bir gurur hissediyor, "heyt be yaptım" diye ahshfh
Açıkçası ilaç vs nedeniyle boşalamayanı ve bundan kendisi rahatsızlık duymayanı çok sallamiyorumİstediğin gibi tepe tepe kullan demiş ohhh ne güzel kafa rahat.Ama adamı boşalttığını görmek, arzulanmak, beğenilmek çok başka bir haz veriyor. Bazıları da aynı anda bitirmeye çalışıyor. Biz kadınlar üst üste orgazm olabiliyoruz , ben oluyorum yani kendi adıma konuşayım, o sırada erkek daha ilk boşalmayı yaşıyor ya da biraz bekleyip sonra devam etmek istiyor. Türk erkeklerinin erken boşalma sorunu çok fazla ama düzenli bir cinsel hayat olunca o sorun da ortadan kalkıyor çoğunlukla.
Benim eşim ne duysa gelir bana anlatır ben şaşırmadımYorumu yazan üyenin kocası da karısına "hanım bizim x bir türlü boşalamıyormuş ya" diye anlatıyor, onu niye garipsemedik
Düzelir düzelir.hiç de öyle 3,5 ay sürmüyor.beni ilacımı almazsam 2,3 güne eski halime dönüyorum.Aslında şuan hayatımda birisi olmadığı için libidomun azalması iyi oldu. Mastürbasyon yapasım bile gelmiyor şuan ne güzel. Ama ileriki zamanda hayatıma birisini aldığımda düzelir umarım. İlacı bıraktıktan sonra bazılarında 3-6 ay arası etki etmeye devam ediyormuş.
Benim de ilacım bitti 2 gündür kullanmıyorum normale döndü gibi.Düzelir düzelir.hiç de öyle 3,5 ay sürmüyor.beni ilacımı almazsam 2,3 güne eski halime dönüyorum.
iki günde normale döndüyse iyi valla, kullananlar bir haftadan önce etkileri azalmıyor diyorlar.Benim de ilacım bitti 2 gündür kullanmıyorum normale döndü gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?