Kuzum ben cipralex kullanıyorum, tüp bebekle hamile kaldım
Merhaba ilacınızı kullanıyor musunuz ben de lustral kullanıyorum tüp Bebek sürecindeyimmerhaba abla çok teşekkür ederim yanıtladığın için ben 22yaşındayıö bu kaygı sosyal ortamda artan ve okb sağlık takıntıları yüzünden evliliktebde korkuyorum istemiyorum of of
evet kullanıyorum 2 ay oluvakMerhaba ilacınızı kullanıyor musunuz ben de lustral kullanıyorum tüp Bebek sürecindeyim
Sürecin basundan itibaren mi kullaniyorsunuz siz ne kullanıyorsunuz kaç mgevet kullanıyorum 2 ay oluvak
bana oldu coronadan beri sağlık anksiyetesi vardı takıntıya çevirdi anafranil 75 mg şuan kullandığım sizde ne vardıSürecin basundan itibaren mi kullaniyorsunuz siz ne kullanıyorsunuz kaç mg
Ben de anksiyete var lusral kullanıyorum tüp Bebek sürecindeyim siz hamile misiniz hamilelikte kullandınız mı antidepresanbana oldu coronadan beri sağlık anksiyetesi vardı takıntıya çevirdi anafranil 75 mg şuan kullandığım sizde ne vardı
anksiyete var zaten bende de evli değilim ama kullananlar oluyor lustral bilmemde selectra vardı kullananBen de anksiyete var lusral kullanıyorum tüp Bebek sürecindeyim siz hamile misiniz hamilelikte kullandınız mı antidepresan
Gebeliğin başından sonuna kadar mı kullanmislaranksiyete var zaten bende de evli değilim ama kullananlar oluyor lustral bilmemde selectra vardı kullanan
sanırım evet ama ilk üç ay bence zorlansanızda içmeyin sonrasını doktorunuzla görüşün ama var kullanan tek dwğilsiniz sizde ne sorun vardı ne için kullanıyorsunuz ne zamandan beri içiyorsunuzGebeliğin başından sonuna kadar mı kullanmislar
ne için kullanıyorsunuz kaç senedir iyi misiniz ilaçlaMerhaba hanımlar yeniyim burada :) uzun süredir lustural ve redepra kullanıyorum aranızda antidepresan kullanırken hamile kalan var mı?
Çok teşekkür ederim şimdiden
Anksiyete bozukluğu var 8 senedir ara ara biraksamda ilaç kullanıyorumsanırım evet ama ilk üç ay bence zorlansanızda içmeyin sonrasını doktorunuzla görüşün ama var kullanan tek dwğilsiniz sizde ne sorun vardı ne için kullanıyorsunuz ne zamandan beri içiyorsunuz
hangi ilaçları kullanıyosun iyi geliyo demi toparlıyo biraz kaygınıAnksiyete bozukluğu var 8 senedir ara ara biraksamda ilaç kullanıyorum
Evet lusral kullanıyorum ben 50 mghangi ilaçları kullanıyosun iyi geliyo demi toparlıyo biraz kaygını
ne zamandır kullanıyosun pekiEvet lusral kullanıyorum ben 50 mg
bende bi bıraktım hemen kötü ediyo diye geri başladım bi kaç gün olunca evli misiniz kaygınız ne durumda6 7 senedir kullanıyorum ara ara bıraktım iyi olunca
Evliyim şu anda tüp Bebek sürecindeyimbende bi bıraktım hemen kötü ediyo diye geri başladım bi kaç gün olunca evli misiniz kaygınız ne durumda
Merhaba konuştunuz mu acabaYok dedi tekrar uzun detaylı konuşmak için çarşamba gidicem Bakırköy Ruh ve sinire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?