Antidepresan kullanımı

sanırım evet ama ilk üç ay bence zorlansanızda içmeyin sonrasını doktorunuzla görüşün ama var kullanan tek dwğilsiniz sizde ne sorun vardı ne için kullanıyorsunuz ne zamandan beri içiyorsunuz
Anksiyete bozukluğu var 8 senedir ara ara biraksamda ilaç kullanıyorum

Ben de hamileyim ve kaygı bozukluğu anksiyete atakları yaşıyorum sürekli hamile olduğumu öğrenince ilacı bıraktım ilk haftalarda iyiydim ama son günlerde aşırı atak yaşıyorum doktorum ilk 3 ay hiçbir şey kullanamazsın dedi dayanırım sandım ama sanırım doğuma kadar ilaçsız dayanmam mümkün değil doktorum bir tablet önerdi 3 aydan sonra kötü olursan günde bir tane çiğne diye onu deneyeceğim yorumları falan baya iyi ilaç içmekten kurtuldum diyenler falan olmuş ama bakıcam iyi gelmezse kendi doktorumla konuşup bi psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum

Merhaba evet konuştum lustral 100 e çıkardı redepra 15 mg devam hamile kalınca takip edecek bir sorun olacağını yine düşünmüyorum ama bakalım dedi. Lustral dan yana hic sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…