Antidepresan sonrasi gelen kabuslar

Tek bir kisiden yola cikip ilaclari genelleyemezsiniz. Soylediginiz kisinin hastaligi, hastaliginin seyri, tedavisi nedir ne degildir bilmiyoruz doktoru gibi. Insanlari yanlis yonlendirmyin lutfen.

Konu sahibi ayni surecten gectim. Ben de her gece ruya gorur olmustum hem de hd kalite gibi. Zamanla azaldi. Antidepresan ve etkileri icin 2 ay cok kisa bir sure. Sabredin yan etkidir buyuk ihtimalle.

Antidepresanlar tıpkı diğer tüm psikotik ilaçlar gibi ilk kullanılmaya başlandığı zamanlar beynin maddeye alışması ve bırakıldıktan sonra beyninde yaşanılan madde yoksunluğuna bağlı olarak gece rüyada görülen kabuslar en sık yan etkileri arasındadır.Bünyeden bünyeye değişir süreç,ancak kendiliğinden kaybolacaktır.Endişelenecek birşey yok. Panik atak ve anksiyete konusuna gelince ben Paxilin çok iyi geldiğini biliyorum hemde kısa sürede. Ancak bunun yanında atakları kontrol altına alabilmek için Bilişsel Davranışçı Terapi çok etkilidir. Geçmiş olsun

Evet, maalesef depresan ilaçları etkisiyle bu tarz rüyalar oluyor. Bazen kabus gibi. Uyandığında sanki yeni yaşamış gibi hissediyorsun... Ben de kullanıyorum, öncedende kullanmıştım.

Çok daha kötü şeyler oluyordu gece karabasan gibi. Uyurken Üzerime biri çıkıp oturuyordu resmen. İlacı bırakınca kabuslar da bitti şükür. Şimdi kullandıklarımla kabus görmüyorum fakat gerçek gibi rüyalar...

Elbette geçici durum. Gün gelecek, ilaç kullanmayacaksın. Her ne yaşıyorsan da, düzelir bir gün. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…