Antidepresan ve düşünme yetimdeki değişiklikler fikir istiyorum

Ilk önce 3 ay felan öyle oluyor sonra çok yavaş duyguların geliyor.Ama kendini güçlü hissediyorsun.Yani kötü duygular aslında asabilecegin şeyler gibi geliyor
Sende bunları yaşamışsın sanırım işte ben ne yaşadığımi bilmediğimden deneyimlilerden dinlemek istedim sağol cnm

Cnm Daha cok yeni başlamışsın. Kendini iyi hissetmeye bile başlamışsın yazından öyle hissettim demekki ilaç sende işe yarıyor. Gün be gün daha da iyi olacaksın ve depresif halden kurtulup olumlu yönlerine odaklanacaksin hayatın. Doktorunun önerdiği sürede ilacını kullanır bir yandan da terapiste gidersen bıraktığında, kullandığın haldeki gibi güçlü hissedecegine inanıyorum :)

Canim ben 2 buçuk aydır ilaç kullanıyorum ilk ilaçlarım kısmen iylestirdi sonra değiştirdi doktorum daha ağrılarını verdi onsallah hepimiz iyi oluruz tüm herkes.

Arkadas cok guzel ozetlemıs aslında depresyon ilacları uyum surecınde zorlar elbet o yuzden ılac degısıklıgınde doktor kontrole sık cagırır. Bu surecte sız de kendınıızı ve hıssettıklerınızı ıyı ıfade edınkı doktora dogru tedavıyle ılerleyın. Antıdepresanlar eksık olan dıyguyu hormonu tamamlar tedavı eder dogru tedavı yontemlerı kulllanıloyorsa elbette.Uyusukluk uyku egılımı dusunememe gecıcı bır surectır. Eger sılayetler devam ederse doktorunuzla konusun bu durumu konunun uzmanı odur elbet. Ne bızım ne de cevrenızdekılerın soyledıklerıne takılmayın yol harıtanız doktorunuz olsun. Ayrıca bulundugunuz durumu rahatsızlıgı mumkun oldugu kadar cevrenızle paylasmayın. Anlayamadıkları gıbı ıyıce dıbe cekıyorlar bıde.

Konu sahibi allah yardımcın olsun
İnşallah tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur
Ben de kötüyüm
Yani kendimi iyi hissettiğim; haftada bir iki gün sanırım
İçim sıkılıyor
Olumsuzluk hissi
Kendime güvenmiyorum
Aptal gibi hissediyorum

Ben de robota donmus hissizlesmistim. Kendim de atlatanilirim diye ilaci birakmistim. Doktorunuzla konusmalisiniz. Bildigim tek sey antidepresanlar vucutta birikip belli bir doza ulasana kadar etkisinden cok yan etkisini gosteriyor. Genelde de bu 3 ya da 4 ayi buluyor. Zaten antidepresanlar minimum 6 ay ya da 1 yil kullanilir. Ilaci birakirken de doz azaltilarak yavas yavas birakilir. Su an erken sanirim, bir 3 ay beklemelisiniz. Benim yaptigim dogru degil bu arada. Ben ilacla tedavi olmak istememistim biraz da. Doktorunuz daha saglikli bilgi verecektir. Gecmis olsun.

Bu seneye kadar çok karşıydım antidepresan kullanımına .36 yaşındayım . Nerdeyse bir sene olucak. Çok düşük doz kullanıyorum. Mucizeler yaratmasada olumlu etkisi var. En azından daha az kafaya takıyorsun . Boşuna direnmişim. Bırakmaya korkuyorum. En azından elim kolumun uyuşması geçti

canım bir doktora git yardım al ben eskiye göre Rabbimin izni ile daha iyiyim.

teşekkür ederim cnm

ah canım bende ilaçlardan böyle oluyorum sanıyordum burda bir arkadaş yazınca anladım hastalığın kırıntıları var üzerimde hala.olumludan çok olumsuz düşünme gibi.ama eskiye göre cok iyiyiö çok şükür ki baya agır ilaçlar kullanmama ragmen böyleyim 25 gün oldu bunlara ve daha yolm var sanıım.

25 gündür ilacı kullanıyor musun yoksa bırakalı mi 25 gün oluyor ? Eğer ilaç kullanıyorsan 25 gün iyi olmak için çok kısa bir süre..Ben çok umutsuzdum fakat hiç ummadığım anda çiçekler açtı içimde. Babamın kaybıyla başladım tedaviye ,hep olumsuz düşünceler vardı kafamda .şimdi bakıyorum da bi dinginlik biraz da huzur hakim .yani inanmak ve sabırla beklemek gerek .bu arada boş kalma ,muhakkak oyalanacak birşeyler bul Yada ise gir .

ben en kötü günlerimdede çalıştım hep bitanem bende senin gibi oldum hep iyi olamayacagımı düşünüyordum sabahları ölüm istekleri ile uyanıyordum.cocuklarımı haftalarca yıkamıyor bende yıkanmıyordum evim pislik içinde idi çok süperolumlu düşünemiyorum ama çok dertte etmiyorum daha sakin ve umutluyum aynı durumdayız.

25 gündür yeni ilaçları kullanıyorum öncesinde de beni kısmen iyleştiren başka bir ilaç kullanıyordum

25 gündür yeni ilaçları kullanıyorum öncesinde de beni kısmen iyleştiren başka bir ilaç kullanıyordum
Tamam işte, bundan sonrası güzel olacak .ilacın etkisini yeni yeni hissedersin. Birde beyin buna cevap verecek ,az sabır! Herşey güzel olacak ,umutların hep canlı kalsın sakın olumsuz düşünme..

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben bir dönem antidepresan kullandım ve iyiki kullanmışım. Dediğiniz robotlaşmış hissini yaşadım kısa bir süre, sonra aşırı mutluluk, hiç bir şeyi takmama hali gelmişti. Sonunda da unutkanlık. Unutkanlıktan sonra yavaş yavaş azaltarak bıraktım ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…