- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Sende bunları yaşamışsın sanırım işte ben ne yaşadığımi bilmediğimden deneyimlilerden dinlemek istedim sağol cnmIlk önce 3 ay felan öyle oluyor sonra çok yavaş duyguların geliyor.Ama kendini güçlü hissediyorsun.Yani kötü duygular aslında asabilecegin şeyler gibi geliyor
Canim ben 2 buçuk aydır ilaç kullanıyorum ilk ilaçlarım kısmen iylestirdi sonra değiştirdi doktorum daha ağrılarını verdi onsallah hepimiz iyi oluruz tüm herkes.Cnm Daha cok yeni başlamışsın. Kendini iyi hissetmeye bile başlamışsın yazından öyle hissettim demekki ilaç sende işe yarıyor. Gün be gün daha da iyi olacaksın ve depresif halden kurtulup olumlu yönlerine odaklanacaksin hayatın. Doktorunun önerdiği sürede ilacını kullanır bir yandan da terapiste gidersen bıraktığında, kullandığın haldeki gibi güçlü hissedecegine inanıyorum :)
Bende öyle düşünüyorum çokta problem etmiyorum bir zamanlar canım cikiyorduProblem yok normal seyir. Daha 3. haftadasın, zamanla düzeleceksin.
Arkadas cok guzel ozetlemıs aslında depresyon ilacları uyum surecınde zorlar elbet o yuzden ılac degısıklıgınde doktor kontrole sık cagırır. Bu surecte sız de kendınıızı ve hıssettıklerınızı ıyı ıfade edınkı doktora dogru tedavıyle ılerleyın. Antıdepresanlar eksık olan dıyguyu hormonu tamamlar tedavı eder dogru tedavı yontemlerı kulllanıloyorsa elbette.Uyusukluk uyku egılımı dusunememe gecıcı bır surectır. Eger sılayetler devam ederse doktorunuzla konusun bu durumu konunun uzmanı odur elbet. Ne bızım ne de cevrenızdekılerın soyledıklerıne takılmayın yol harıtanız doktorunuz olsun. Ayrıca bulundugunuz durumu rahatsızlıgı mumkun oldugu kadar cevrenızle paylasmayın. Anlayamadıkları gıbı ıyıce dıbe cekıyorlar bıde.Kızlar bakın ben daha öncede ilaç kullandım hiç böyle olmadım bazı ilaçlar bunu yapabilir çokta iyi olduğumu iddia etmiyorum ki doktorum iyi olduğumu söylüyor düşünme yetim de kayıplar var geçen hafta tamamen normaldim zamanla değişecektir. Çok ağır ilaçlar kullanıyorum.
Bu seneye kadar çok karşıydım antidepresan kullanımına .36 yaşındayım . Nerdeyse bir sene olucak. Çok düşük doz kullanıyorum. Mucizeler yaratmasada olumlu etkisi var. En azından daha az kafaya takıyorsun . Boşuna direnmişim. Bırakmaya korkuyorum. En azından elim kolumun uyuşması geçtiArkadadaşlar önecellikle rica ediyorum antidepresanların etkisine inanmayan arkadaşlar konuma yazmasın tam iyi olmadıgımdan kafama takıyorum anlayışınız için sağolun.Şiddetli bir depresyon geçirdim,depresyonun binbir halini yaşadım.İlaçlarla toparladım çok şükür hatta geçen hafta tamamen kendi halime döndüm olumluda düşünüyordum olumsuzda.Neşede vardı hüzünde.İlaçlara başlayalı 3.haftanın içindeyim bu hafta ise hislerimde değişiklik var ne olumlu düşünebiliyorum ne olumsuz ne sevinebiliyorum ne huzur robota döndüm.Böylemi kalacagım arkadaşlar .İlaçları bıraktıktan sonra yine kötü olursam bütün duygularımı bastırdı ilaç.Terapi alsam bile olumlu mu düşünüyorum olumsuz mu nasıl anlayacagım.Daha öncede antidepresan kullandım o zaman böyle olmamıştım deneyimli arkadaşlar bir el atın bana.
canım bir doktora git yardım al ben eskiye göre Rabbimin izni ile daha iyiyim.Konu sahibi allah yardımcın olsun
İnşallah tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur
Ben de kötüyüm
Yani kendimi iyi hissettiğim; haftada bir iki gün sanırım
İçim sıkılıyor
Olumsuzluk hissi
Kendime güvenmiyorum
Aptal gibi hissediyorum
teşekkür ederim cnmBen de robota donmus hissizlesmistim. Kendim de atlatanilirim diye ilaci birakmistim. Doktorunuzla konusmalisiniz. Bildigim tek sey antidepresanlar vucutta birikip belli bir doza ulasana kadar etkisinden cok yan etkisini gosteriyor. Genelde de bu 3 ya da 4 ayi buluyor. Zaten antidepresanlar minimum 6 ay ya da 1 yil kullanilir. Ilaci birakirken de doz azaltilarak yavas yavas birakilir. Su an erken sanirim, bir 3 ay beklemelisiniz. Benim yaptigim dogru degil bu arada. Ben ilacla tedavi olmak istememistim biraz da. Doktorunuz daha saglikli bilgi verecektir. Gecmis olsun.
ah canım bende ilaçlardan böyle oluyorum sanıyordum burda bir arkadaş yazınca anladım hastalığın kırıntıları var üzerimde hala.olumludan çok olumsuz düşünme gibi.ama eskiye göre cok iyiyiö çok şükür ki baya agır ilaçlar kullanmama ragmen böyleyimEfendim :)
25 gündür ilacı kullanıyor musun yoksa bırakalı mi 25 gün oluyor ? Eğer ilaç kullanıyorsan 25 gün iyi olmak için çok kısa bir süre..Ben çok umutsuzdum fakat hiç ummadığım anda çiçekler açtı içimde. Babamın kaybıyla başladım tedaviye ,hep olumsuz düşünceler vardı kafamda .şimdi bakıyorum da bi dinginlik biraz da huzur hakim .yani inanmak ve sabırla beklemek gerek .bu arada boş kalma ,muhakkak oyalanacak birşeyler bul Yada ise gir .ah canım bende ilaçlardan böyle oluyorum sanıyordum burda bir arkadaş yazınca anladım hastalığın kırıntıları var üzerimde hala.olumludan çok olumsuz düşünme gibi.ama eskiye göre cok iyiyiö çok şükür ki baya agır ilaçlar kullanmama ragmen böyleyim25 gün oldu bunlara ve daha yolm var sanıım.
ben en kötü günlerimdede çalıştım hep bitanem bende senin gibi oldum hep iyi olamayacagımı düşünüyordum sabahları ölüm istekleri ile uyanıyordum.cocuklarımı haftalarca yıkamıyor bende yıkanmıyordum evim pislik içinde idi çok süperolumlu düşünemiyorum ama çok dertte etmiyorum daha sakin ve umutluyum aynı durumdayız.25 gündür ilacı kullanıyor musun yoksa bırakalı mi 25 gün oluyor ? Eğer ilaç kullanıyorsan 25 gün iyi olmak için çok kısa bir süre..Ben çok umutsuzdum fakat hiç ummadığım anda çiçekler açtı içimde. Babamın kaybıyla başladım tedaviye ,hep olumsuz düşünceler vardı kafamda .şimdi bakıyorum da bi dinginlik biraz da huzur hakim .yani inanmak ve sabırla beklemek gerek .bu arada boş kalma ,muhakkak oyalanacak birşeyler bul Yada ise gir .
25 gündür yeni ilaçları kullanıyorum öncesinde de beni kısmen iyleştiren başka bir ilaç kullanıyordum25 gündür ilacı kullanıyor musun yoksa bırakalı mi 25 gün oluyor ? Eğer ilaç kullanıyorsan 25 gün iyi olmak için çok kısa bir süre..Ben çok umutsuzdum fakat hiç ummadığım anda çiçekler açtı içimde. Babamın kaybıyla başladım tedaviye ,hep olumsuz düşünceler vardı kafamda .şimdi bakıyorum da bi dinginlik biraz da huzur hakim .yani inanmak ve sabırla beklemek gerek .bu arada boş kalma ,muhakkak oyalanacak birşeyler bul Yada ise gir .
Şükürcanım bir doktora git yardım al ben eskiye göre Rabbimin izni ile daha iyiyim.
Tamam işte, bundan sonrası güzel olacak .ilacın etkisini yeni yeni hissedersin. Birde beyin buna cevap verecek ,az sabır! Herşey güzel olacak ,umutların hep canlı kalsın sakın olumsuz düşünme..25 gündür yeni ilaçları kullanıyorum öncesinde de beni kısmen iyleştiren başka bir ilaç kullanıyordum
Arkadadaşlar önecellikle rica ediyorum antidepresanların etkisine inanmayan arkadaşlar konuma yazmasın tam iyi olmadıgımdan kafama takıyorum anlayışınız için sağolun.Şiddetli bir depresyon geçirdim,depresyonun binbir halini yaşadım.İlaçlarla toparladım çok şükür hatta geçen hafta tamamen kendi halime döndüm olumluda düşünüyordum olumsuzda.Neşede vardı hüzünde.İlaçlara başlayalı 3.haftanın içindeyim bu hafta ise hislerimde değişiklik var ne olumlu düşünebiliyorum ne olumsuz ne sevinebiliyorum ne huzur robota döndüm.Böylemi kalacagım arkadaşlar .İlaçları bıraktıktan sonra yine kötü olursam bütün duygularımı bastırdı ilaç.Terapi alsam bile olumlu mu düşünüyorum olumsuz mu nasıl anlayacagım.Daha öncede antidepresan kullandım o zaman böyle olmamıştım deneyimli arkadaşlar bir el atın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?