Antidepresan ve gebelikkk

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Arkadaşlar merhaba . size bir sorum olucaktı blki başından geçen birileri çıkar aranızdan .. Ben bugun doktor kontrolünde antidepresanları bıraktım ve hamile kalmak istiyrtum . hemn hamile kalırsam bsy olur mu sizce ? Yani depresanların etkisi kaç güne vucuttan atılır ki bilenibiz varmı ? Hemn hamile kalırsam bebegme bsy olır mu ? Anti depresanları tamamen bıraktım

Antidepresanları kullanmanızın bir sebebi var değil mi?
İlaçları daha yeni bırakmışsınız. Hemen bebek düşünmek ne kadar doğru olur?
Biraz kendinizi toparlayın derim ben.
Ruhsal olarak hamilelik zor bir süreç, doğum sonrası çok çok daha zor bir süreç. Birde sizin tedavi geçmişiniz var.
Bebeğe zarar kısmı ile ilgili fikrim yok.

benim bildiğine göre 6 ay.
doktoruna danış en iyisi.
gitmişken kan testi yapıdır...vücudundaki eksikler filan ortaya çıkar. sağlıklı gebelik geçirirsin insallah

Ben depresan kullanırken hamile olduğumu öğrendim çok şükür oğlumda hiçbir sorun yok 4 yaşına girecek paşam
Allah bagışlasın :) Allah analı babalı buyutsun inşallah .. Sizce bı kotü durumu olur mu doktorum 2 gün içinde atılır vucuttan dedi ama guvenemedim

Benim doktorum gebeliklerde kullanılan ilaçların adet günü geçene kadar bir zararı olmayacağını söylemişti (yeşil reçete hariç) sizinkinde sıkıntı olucağını hiç düşünmüyorum içiniz rahat olsun

Ay çok saolun :) allah razı olsun çok teşşkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…