antiope88 Burun Estetiği Ameliyatı

antiope88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
236
1
46
İstanbul
Arkadaşlar amelıyat oldum kemerim vardı onu aldılar burnumun ustu kaydırak gıbı,bu goruntusune hiç alışamadım.Eskıye donuş mumkun mu acaba?Bır kaç doktora sordum hafıf bır kemer koyabılırz bır revızyon planlayabılırız dedıler.Ilk ameloyatım tecrubesızlıgıme denk geldı ,sıze tavsıyem ucuz dıye bu ozel hastanelere gitmeyın hangi hastane demek ıstedıgımı mutlaka anlamışsınızdır.Bas bas bagırıyrlar,inanmayın ıyı araştırın bır kez olun,yoksa şimdi benım gibi bir ton para dokmeyı bıle goze alıcak duruma gelırsınız.

canım fotoğraflarına baktım senin burnun çok güzel olmuş. yüzüne çok yakışmış. gerçekten çok beğendim

antiope, varya sana çok fena kızıyorum!

yavrum kemerli buruna alıştığın için düz burun sırtını garipsiyorsun! burnun aynı burun, çok da güzel bir burun... ne revizyonu allah aşkına yaaaaaa :53:

sen benim burnumu görmedin mi? ay ben öleyim o zaman ölmüşüm de ağlayanım yokmuş :5:

antiope, varya sana çok fena kızıyorum!

yavrum kemerli buruna alıştığın için düz burun sırtını garipsiyorsun! burnun aynı burun, çok da güzel bir burun... ne revizyonu allah aşkına yaaaaaa :53:

sen benim burnumu görmedin mi? ay ben öleyim o zaman ölmüşüm de ağlayanım yokmuş :5:

Canım benım ya bu alışma donemı baya sancılı gecıyor ıyıce psıkopata bagladım ya onu bırak erkek arkadaşım tuttu kolumdan işte bu abdulkadır beye falan goturdu bırşey olmadıgını ıkna etmek için :))) Valla ne bıçım bırşey ya bu obsesıf oldum ıyıce en ıyısı bır psıkolaga danışmak yoksa kadınlar kulubunden atıcaklar benı :DDDDD

Valla kusura bakmayın ama bence psikolojik olarak hazır değilmişsiniz herhalde. Bunda doktorun yada hastanenin bir suçu yok. Yeni burnunuz gayet güzel olmuş herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Bence olabilecek en güzel burunlardan biri. Eski resimlerinize bakıyorum da dağlar kadar fark var yani. Kafaya takılacak hiçbirşey göremiyorum,biran önce bu düşüncelerden kurtulup şükredin bence ki pek çok kişi sizin gibi sorunsuz bir burna sahip olmayı istiyor.

Valla kusura bakmayın ama bence psikolojik olarak hazır değilmişsiniz herhalde. Bunda doktorun yada hastanenin bir suçu yok. Yeni burnunuz gayet güzel olmuş herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Bence olabilecek en güzel burunlardan biri. Eski resimlerinize bakıyorum da dağlar kadar fark var yani. Kafaya takılacak hiçbirşey göremiyorum,biran önce bu düşüncelerden kurtulup şükredin bence ki pek çok kişi sizin gibi sorunsuz bir burna sahip olmayı istiyor.

Evet canım çok haklısın kendı doktorumda aynı şeyı soyluyor herşey psıkolojık olarak hazır olmamamdan kaynaklanıyor :)

bence çok başarılı olmuş ameliyatınız kaç insan var problem yaşayan..sizinkide psikolojik problem anlaşılan..
eski halinizden daha güzel buldum ben kaça yaptırdınız acaba özeldende yazabilirsiniz..burdan yazmak istemezseniz...

Canım resimlerine baktım harika olmuşsun. Herşeyiyle tam kıvamında bir burun olmuş. Revizyondan falan bahsetmişsin aklından bile geçirme. Şu an şiş bu hali bile çok güzel zaten ama zamanla daha da güzelleşecek. Bence revizyon düşünmek yerine bozulmasın diye dua etmelisin...

bir de ben bakabilir miyim şu sahibin beğenmediği ama onun dışındaki herkesin beğendiği garibim buruncuğa???:130: merak ettim yahu! :86:

canım kabul ettiğin için teşekkür ediyorum. resimlerine baktım gerçekten harika olmuş iyi ki de bu ameliyatı olmuşsun resmen havan değişmiş. inan bunları sana moral vermek için söylemiyorum çok ciddiyim. sen bence en kısa zamanda psikolojik destek alıp kendinle daha barışık yaşamanın yolunu aramalısın. eminim ileride çok seveceksin bu yeni halini.... sakın revizyon felan gibi bir saçmalık yapıp da güzelim burnunu mahvetme! gerçi ben bu düşünceye inanamıyorum sanki bizimle kafa buluyormuşsun gibi geliyor :)

burnunun ucu zaten kalkıkmış anladıgım kadarıyla ucuyla oynanmamış kemik düzeltilmiş sadce bence kötü bi yönü yok ama ilerde degiştrmek istersen değiştirirsin ama biraz bekle alış =) özel mesaj atabilsem sorucam hastaneyi ama :( nefes almana bi etkisi varmıydı eski burnunun ?

burnunun ucu zaten kalkıkmış anladıgım kadarıyla ucuyla oynanmamış kemik düzeltilmiş sadce bence kötü bi yönü yok ama ilerde degiştrmek istersen değiştirirsin ama biraz bekle alış =) özel mesaj atabilsem sorucam hastaneyi ama :( nefes almana bi etkisi varmıydı eski burnunun ?

ben yeğenimin burnuna hastaydım..kaydırak burunlum diye severdim onu:)) ayy çok mutluyum galiba benim de kaydırak oldu:))) üstelik doktora nasıl bi şekil istediğimi söylemedim..ona bırakmıştım tamamen..Allah gönlüme göre vermiş diye sevinirken...sen diyorsun ki kaydırak gibi olmuş burnum beğenmiyorsun..ya havleee:))))))

Arkadaşlar amelıyat oldum kemerim vardı onu aldılar burnumun ustu kaydırak gıbı,bu goruntusune hiç alışamadım.Eskıye donuş mumkun mu acaba?Bır kaç doktora sordum hafıf bır kemer koyabılırz bır revızyon planlayabılırız dedıler.Ilk ameloyatım tecrubesızlıgıme denk geldı ,sıze tavsıyem ucuz dıye bu ozel hastanelere gitmeyın hangi hastane demek ıstedıgımı mutlaka anlamışsınızdır.Bas bas bagırıyrlar,inanmayın ıyı araştırın bır kez olun,yoksa şimdi benım gibi bir ton para dokmeyı bıle goze alıcak duruma gelırsınız.

antilope yahu ben de çok merak ettim burnunu ayrıca kaydırak demişsin bence o şekilde harika oluyor daha resmini görmedim ama petek dncoz unde kaydırak gibi gayet hoş duruyor.. ayrıca kızlar burada burun çökmesi vs vs diye okuduğum brçok şeyden sonra tam şubat ayında burnumu yaptırayım derken şuan acaip korkmaya başladım...:(

Valla canlarım ıyı yorumlarınız için teşekkur edıyorum ama onden git gide acayıp bır goruntu oluşmaya başladı tahammul edemeyecegım bır goruntu zamana bıraktım nasılsa erken hıc bır doktor hıc bırsey yapamaz 1 seneyı beklıcem eger devam ederse başlka bır yol arıcam çunku mumkun egıl bu goruntuye tahammul edemıyorum onden sopa gıbı bır hal aldı ucundakı kıırdak hatla bellı degıl sankı alnımdan uca dogru ıncelıyormuş gıbı bu resımler eskjı hallerı ben bırde son halını eklıcem ona bakarsınız :(
Bu arada arkadaşım eger mecbur degılsen olma amelıyat bozma guzellıgını :(

keşke oynanmamış olsaydı canım ucu şu an o kadar garıpkı anlatamam yenı resımlerımı koydugum zaman gorursunuz:(Nefes bakımından içtekı etler alındı canım ozel mesaj atamıyorum.Bogazıcı nde oldum

Valla canlarım ıyı yorumlarınız için teşekkur edıyorum ama onden git gide acayıp bır goruntu oluşmaya başladı tahammul edemeyecegım bır goruntu zamana bıraktım nasılsa erken hıc bır doktor hıc bırsey yapamaz 1 seneyı beklıcem eger devam ederse başlka bır yol arıcam çunku mumkun egıl bu goruntuye tahammul edemıyorum onden sopa gıbı bır hal aldı ucundakı kıırdak hatla bellı degıl sankı alnımdan uca dogru ıncelıyormuş gıbı bu resımler eskjı hallerı ben bırde son halını eklıcem ona bakarsınız :(
Bu arada arkadaşım eger mecbur degılsen olma amelıyat bozma guzellıgını :(

canım en son halini önden çekip profiline koyunca haber ver..emnim güzeldir yine..eski hal dediğin kaç ay geçri daha:))

canım kabul ettiğin için teşekkür ediyorum. resimlerine baktım gerçekten harika olmuş iyi ki de bu ameliyatı olmuşsun resmen havan değişmiş. inan bunları sana moral vermek için söylemiyorum çok ciddiyim. sen bence en kısa zamanda psikolojik destek alıp kendinle daha barışık yaşamanın yolunu aramalısın. eminim ileride çok seveceksin bu yeni halini.... sakın revizyon felan gibi bir saçmalık yapıp da güzelim burnunu mahvetme! gerçi ben bu düşünceye inanamıyorum sanki bizimle kafa buluyormuşsun gibi geliyor :)

Yok yok canım oyle ne bılım keşke amelıyattanm once tasarım yaptırsaydım belkı o zaman bu gorunuşu gorup vazgecerdım eskı kemıgımı gerı ıstıyorum şu anda yapmam gereken tek şey beklemek başka çarem yok ne yazıkkı

Back
X