antiope88 Burun Estetiği Ameliyatı

fotona da yorum yaptım, bence çok güzel olmuş canım. daha ne istiyosun :)

Valla bu kadar ıyı yoruma hala bunları soyledıgımı duyanlar belamı ıstedıklerını soyleyebılırler bence:D:D ya kızlar şu burun ucu varya Allahım ya nasıl bır uç şekılsız şemalsız ne zaman şekıllenecek bu boyle kıkırdakımsı hatlarıylen:)Valla bayılacam bakmıcam aynaya:D dagciceği sen ne durumdasın temızledın mı burnunu? 2 ay 24 gun sonra ılk defa sağ burun delıgımın mukus salgıladıgını hıssedıyorum :DSoldan tık yok o daha açılmadı bıle:)

Anneme burun deliklerim sağa sola doğru kaymaya başladı diyorum kaysın kaysın iyidir diyor ya :S Sizde olmasanız benı dınleyen kımse yok vallahı:(

ya burda bır arkadaş ardı benımle aynı sorunları yaşıyordu msn adresımı yazdım dıye sılmışler heralde neyse,benle ıletışıme gecebılırmı kendısı?

Anneme burun deliklerim sağa sola doğru kaymaya başladı diyorum kaysın kaysın iyidir diyor ya :S Sizde olmasanız benı dınleyen kımse yok vallahı:(

valla aynen ben de ne zaman bir yorum yapsam burnumla ilgili pişman oluyorum..ilk söyledikleri şey biz sana o kadar dedik senin burnun güzel ihtayacın yok bla.bla.bla:))
habire burnumdan konuşasın var demi..ama etrafındakiler sıkıldı bu mevzudan:)))onlara da hak vermek lazım..herkesn binbir trlü derdi var..bizim derdimiz de burnumuz.. de birbirimizle dertleşiriz napalım:))

valla aynen ben de ne zaman bir yorum yapsam burnumla ilgili pişman oluyorum..ilk söyledikleri şey biz sana o kadar dedik senin burnun güzel ihtayacın yok bla.bla.bla:))
habire burnumdan konuşasın var demi..ama etrafındakiler sıkıldı bu mevzudan:)))onlara da hak vermek lazım..herkesn binbir trlü derdi var..bizim derdimiz de burnumuz.. de birbirimizle dertleşiriz napalım:))

Oyle canım habıre burnumla ılgılı konuşasım var e burdakı herkeste oyle ne yapayım bende buraya anlatıyorum çunku herkes susturuyor benı en azından konuşuyoruz dertleşıyoruz yorumlar yapıyoruz bu surecı bır nebze kolaylaştırıyoruz:))Sen daha ıyımısın bu arada temızledın mı burnunu :)

Oyle canım habıre burnumla ılgılı konuşasım var e burdakı herkeste oyle ne yapayım bende buraya anlatıyorum çunku herkes susturuyor benı en azından konuşuyoruz dertleşıyoruz yorumlar yapıyoruz bu surecı bır nebze kolaylaştırıyoruz:))Sen daha ıyımısın bu arada temızledın mı burnunu :)

sen ne zaman yükleyeceksin yeni footlrı..beğenmediklerini yükle de empati kuralım..o kadar güzel fotlar eklemişsin ki anlam veremioruz neresni beğenmediğine:))
sadece görünür yerlerini temizliyorum..benim yeğenim ameliyat hemşiresi devlette..teyze biz burnu kapatmadan önce yıkıyoruz dedi..yanii öyle kan pislik çok yoktur dedi...ona güveniyorum artıkk olduğu kadarıyla temizliyorum:))
banyo olayını da ha bire kuaföre saç yıkat evde vücut yıka sıkıldım..dün girdim bi güzel banyo yaptım yüzüme ameliyat maskesi takıp..rahatladım valla:))

Herkes senin gibi burnu olsun diye ameliyat oluyor.Burnun mukemmel, sana da ayri bir hava katmis.Guzelligine guzellik katmisken, neyini yadirgiyorsun ki.Senin derdin, daha cok psikolik olmali.Yeni goruntune alisamadin.Bilmelisin ki burnun cok guzel oldu, herkesin yorumlari bu yondeyken, sen cogunlugun sesini dinle.takma kafani, keyfini cikar yeni burnusunun.:))

Son düzenleme:
arkadaşım bende çok beğendim burnunu gayet güzel olmuş ve yüzünede çok yakışmış,gözlerin çıkmış meydana, şişler inince eminim daha da güzel olacaktır ;)

arkadaşım bende çok beğendim burnunu gayet güzel olmuş ve yüzünede çok yakışmış,gözlerin çıkmış meydana, şişler inince eminim daha da güzel olacaktır ;)

o eskı halı şişlerin bır kısmı ındı saçma sapan bırşey çıktı ortay moralım bozuk çektıgım resımlere kendım bakamıyorum buraya koyamam o yuzden kusura bakmayın Allahım nerden bulaştım ben boyle bırşeye

canım, burnun gerçekten çok güzel olmuş..eski burnunu mu istiyosun??!!! yapma lütfen..çok çok güzelsin, çıkar kafandan tuhaf düşünceleri lütfen..gerekirse destek al, ama bi daha ameliyat filan olma..

canım, burnun gerçekten çok güzel olmuş..eski burnunu mu istiyosun??!!! yapma lütfen..çok çok güzelsin, çıkar kafandan tuhaf düşünceleri lütfen..gerekirse destek al, ama bi daha ameliyat filan olma..

Canım şu andakı halını gorsen emın ol boyle demezsın,bır kaç doktora daha gorunucem umarım herşey yoluna gırer,diyorum ya çektıgım resımlere bakamıyorum bıle o yuzden koymak ıstemyıorum kusura bakmayın oyle yada boyle bır yıl beklıcem belkı bıraz daha fazla çunku dokularımın tam olarak ıyıleşmesını ıstıyorum kısa zamanda arka arkaya gecırılen operasyonlar çok yıpratıcı olabılıyormuş o yuzden dayanabıldıgım kadar dayanıcam.Teşekkur ederım ama ben mutlu degılım boyle.

canım tabi senin mutlu olman çok daha önemli..hayırlısı olsun diyorum..madem beklemen gerekiyo bari şu 1 yılı kendine zehir etme olur mu? içini ferah tutmaya çalış..moralin bozuldukça yaz buraya, biz seni rahatlatmaya çalışalım..

canım tabi senin mutlu olman çok daha önemli..hayırlısı olsun diyorum..madem beklemen gerekiyo bari şu 1 yılı kendine zehir etme olur mu? içini ferah tutmaya çalış..moralin bozuldukça yaz buraya, biz seni rahatlatmaya çalışalım..

Teşekkur ederım Zeyn_a ,beklıyorum işte başka yapıcak bırşey yok,sanırım ben ne ıstedıgımı tam olrak anlatamadım,yanı şu an 4.ayıma girdim,bır burun delıgım hala dıgerınden daha buyuk onden sopa gıbı bır goruntu oluştu,yanı şunu demek ıstıyorum eskıden kemerım vardı evet ama o zaten kalın olan burnuma bır ıncelık katıyordu,şimdi o gidince dumduz ınen kalın ve ucu kalkık bır burun oldu.:( Çok mutsuzum ama beklemekten başka yapacagım birşey yok şişlikleir hala hıssedıyorum zaten.Derıme dokundugumda eskısı gıbı degıl,sert ve altta bır tabaka varmış gibi,bakalım zamanla ne olucak,umarım en az hasarla kurtulurum bu durumdan:(

Teşekkur ederım Zeyn_a ,beklıyorum işte başka yapıcak bırşey yok,sanırım ben ne ıstedıgımı tam olrak anlatamadım,yanı şu an 4.ayıma girdim,bır burun delıgım hala dıgerınden daha buyuk onden sopa gıbı bır goruntu oluştu,yanı şunu demek ıstıyorum eskıden kemerım vardı evet ama o zaten kalın olan burnuma bır ıncelık katıyordu,şimdi o gidince dumduz ınen kalın ve ucu kalkık bır burun oldu.:( Çok mutsuzum ama beklemekten başka yapacagım birşey yok şişlikleir hala hıssedıyorum zaten.Derıme dokundugumda eskısı gıbı degıl,sert ve altta bır tabaka varmış gibi,bakalım zamanla ne olucak,umarım en az hasarla kurtulurum bu durumdan:(

anlaşılıyokii sen yeni burnuna alışamıyacaksın öle gözüküyo.. ama tabiki önemli olan senin mutlu olman burnunun içine sinmesi.. eğer gerçekten çok mutsuzsan dediğin gibi 1 seneyi bekle.. tekrar revizyon için.. herkes için hepimiz için hayırlısı olsun caanımnım.. ama belki bi umut.. belki bir yıl sonunda beğenmeye başlarsın burnunu. ben çok beğenmiştim burnunu çünkü. hayırlısıı canım

Dikkatini oraya verme canım, fıstık gibi burnun oldu ve artık o senin parçan kabullen, ve gayet güzel oldu, dertsiz başına dert arama:) Sana çok yakıştı.

Dikkatini oraya verme canım, fıstık gibi burnun oldu ve artık o senin parçan kabullen, ve gayet güzel oldu, dertsiz başına dert arama:) Sana çok yakıştı.

Teşekkur ederım tatlım :)alışamadıktan ve mutlu olmadıktan sonra bır anlamı yok ne yazıkkı :(( Eger usttekı kemıgı almasalar sadece ucundakı duşuklugu hafıf kaldırsalardı benım ıstedıgım goruntu oluyordu,keşke baştan deseydım kemıgımı almayın dıye,hoş be ne alınır ne alınmaz revızyon nedır ne degıldır bılmeden gırdım amelıyata ama yıne şanslıyım ıyı bır doktora denk geldım.şimdi bır sene sonrasını duşunuyorum canlarımbakalım nasıl olacak :)

Teşekkur ederım tatlım :)alışamadıktan ve mutlu olmadıktan sonra bır anlamı yok ne yazıkkı :(( Eger usttekı kemıgı almasalar sadece ucundakı duşuklugu hafıf kaldırsalardı benım ıstedıgım goruntu oluyordu,keşke baştan deseydım kemıgımı almayın dıye,hoş be ne alınır ne alınmaz revızyon nedır ne degıldır bılmeden gırdım amelıyata ama yıne şanslıyım ıyı bır doktora denk geldım.şimdi bır sene sonrasını duşunuyorum canlarımbakalım nasıl olacak :)

Hepimiz için güzel olacak:)

Back
X