antiope88 Burun Estetiği Ameliyatı

Beğenmesen de bir foto koy bence, ne kadar değişmiş olabilir ki, bir fikrimiz olsun; burnun çok hoş görünüyordu fotolarda, evham yapma kendini başka şeylere ver boşu boşuna kendini depresyona sokacaksın Allah korusun.

Evet koy da bakalım yahu, ne kadar kötü olabilir bak benim burun deliklerime:)

arkadaşlar bı kaç resım ekledım son halını,şimdi alnımdan aşağı dogru ıncelen bır goruntu var ama :S nyse artık kımsenın arkadaşlık teklıfını kabul etmıyorum kusura kalmayın tanımadıklarımı da sılıcem yakında bılgınız olsun ;)

Fotolara yorum yazdım ama buraya da yazayım burnunda hiç problem yok canım gayet güzel yüzüne de çok yakışmış sen de kusur aramayı bırak ve bununla barış bence :))

Canim sana pes diyoruuummmmm....Burnun tek kelimeyle mukemmel olmus.Cok dogal, yuzune cok yakismis, estetikli oldugu belli bile degil...Bebek gibi olmussun, deli misin seen!!! Zaten cok guzelsin Allah nazarlardan saklasin, bir de burnundaki o kucuk kemerler torpulenince masum guzelligin ortaya cikmis. Cok cok begendim. Gozlerin bile ortaya cikmis yahuuu, delisin sen yaaa...Huzurlu ol, tamam mi bebisim, icin rahat olsun, HA_RI_KAAAAAA :)))

Canim sana pes diyoruuummmmm....Burnun tek kelimeyle mukemmel olmus.Cok dogal, yuzune cok yakismis, estetikli oldugu belli bile degil...Bebek gibi olmussun, deli misin seen!!! Zaten cok guzelsin Allah nazarlardan saklasin, bir de burnundaki o kucuk kemerler torpulenince masum guzelligin ortaya cikmis. Cok cok begendim. Gozlerin bile ortaya cikmis yahuuu, delisin sen yaaa...Huzurlu ol, tamam mi bebisim, icin rahat olsun, HA_RI_KAAAAAA :)))[/Q]
oy ben yerim tatlım benım :)) çok teşekkur ederım guzel yorumların için :)) Bakalım zaman ne gosterıcek:)

ya bende senin burnunu çok beğendim çok kötü burnular gördüm biraz sitemli olduğundan açıkçası kötü bir burun bekliyordum ama inan teselli etmek için değil çok güzel bir burnun var sende müthiş bir değişim olmuş daha kibar görünüyorsun ve daha küçük incinir misin bilmiyorum ama kusura bakma eğer burnunda herhangi bir şeyi taktığın an eski fotoğraflarına bak bu bana çok iyi geliyordu ilk ameliyatımdan sonra eminim seni de rahatlatır ...

Son düzenleme:
ya bende senin burnunu çok beğendim çok kötü burnular gördüm biraz sitemli olduğundan açıkçası kötü bir burun bekliyordum ama inan teselli etmek için değil çok güzel bir burnun var sende müthiş bir değişim olmuş daha kibar görünüyorsun ve daha küçük incinir misin bilmiyorum ama kusura bakma eğer burnunda herhangi bir şeyi taktığın an eski fotoğraflarına bak bu bana çok iyi geliyordu ilk ameliyatımdan sonra eminim seni de rahatlatır ...

evet canım bende oyle yapıyorum eskı burnuma baktıgımda olmam gereklıymış dıyorum alışmaya çalışyıorum zaman gecsın umarım ıyı olur

Dishy merhaba,

Burnum büyük ve kemerli Doğal bir burun olsun istiyorum. Kime ameliyat olmalıyım? Sen kime ameliyat oldun? Önerir misin?

Şimdiden teşekkürler

Back
X