Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğenmesen de bir foto koy bence, ne kadar değişmiş olabilir ki, bir fikrimiz olsun; burnun çok hoş görünüyordu fotolarda, evham yapma kendini başka şeylere ver boşu boşuna kendini depresyona sokacaksın Allah korusun.
Evet koy da bakalım yahu, ne kadar kötü olabilir bak benim burun deliklerime:)
canım kavısın abartı değilki ya cok guzel normal bence
bnde bakmak istiyorum nasıl bakabiliyoruz bulamadım
canım kavısın abartı değilki ya cok guzel normal bence
Canım ben de görmek istiyorum burnuşunu...
Canim sana pes diyoruuummmmm....Burnun tek kelimeyle mukemmel olmus.Cok dogal, yuzune cok yakismis, estetikli oldugu belli bile degil...Bebek gibi olmussun, deli misin seen!!! Zaten cok guzelsin Allah nazarlardan saklasin, bir de burnundaki o kucuk kemerler torpulenince masum guzelligin ortaya cikmis. Cok cok begendim. Gozlerin bile ortaya cikmis yahuuu, delisin sen yaaa...Huzurlu ol, tamam mi bebisim, icin rahat olsun, HA_RI_KAAAAAA :)))[/Q]
oy ben yerim tatlım benım :)) çok teşekkur ederım guzel yorumların için :)) Bakalım zaman ne gosterıcek:)
ya bende senin burnunu çok beğendim çok kötü burnular gördüm biraz sitemli olduğundan açıkçası kötü bir burun bekliyordum ama inan teselli etmek için değil çok güzel bir burnun var sende müthiş bir değişim olmuş daha kibar görünüyorsun ve daha küçük incinir misin bilmiyorum ama kusura bakma eğer burnunda herhangi bir şeyi taktığın an eski fotoğraflarına bak bu bana çok iyi geliyordu ilk ameliyatımdan sonra eminim seni de rahatlatır ...