aöf acill

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb acikogretimde kayit yeniliycem yarin acil oldugu icin konuyu buraya actim internetten ders ekle sil islemini yapicam buroya gittigim zaman benden bu belgeyi isterlermi suanda bilgisayarim olmadihi icin telefondan yapmak istedim islemi hangi belgeleri isterler benden bilen varmi ilceden ile gidicem bi yardim edermisiniz

hayır canım senden birşey istemeyecekler.
ders ekle sil den sonra bankaya paranı yatır.dekontu yanında bulundur.

Hayır gerek yok,sadece ders ekle -sil işlemini yaptıktan sonra bankaya para yatırıp büroya geçiyorsun oradan öğrenci kimlik kartına yeni yılın bandrolünü yapıştırıyorlar daha sonra öğrenci kimlik kartını alıp tarattıryolar sonra direkt kitapları veriyorlar.

lorincim kusuruma bakma ben de madem bu başlık açıldı aklıma takılanı sorayım.
ben 2 yıllık meslek yüksek okulu mezunuyum. 2012 yılında işletmeye kayıt yaptırdım lisansa tamamlamak için ama yarıda bıraktım.
şimdi tekrar başlama istiyorum kayıt yenilememi yapıcam izleyeceğim yol ne acaba??? bir de zamanı ne zaman? açık öğretim bürolarını arıyorum telefona bakmıyorlar..

Canim bildigim kadariyla iki donem kaydini gecmemesi gerekiyo yani bi sene kayit yenileme yapmadigin zaman kaydin siliniyor ama yinede ulasmaya calis bilgiyi ordan al 26 eylul son kayit tarihi gec kalma:)

Canim bildigim kadariyla iki donem kaydini gecmemesi gerekiyo yani bi sene kayit yenileme yapmadigin zaman kaydin siliniyor ama yinede ulasmaya calis bilgiyi ordan al 26 eylul son kayit tarihi gec kalma:)
tamam cnm çok teşekkür ederim. olmadı büroya gideyim ben çok saol

Dekont ve kimlik kartını götür,kimlik kartının arkasına bandrol yapıştıracaklar,gittiğin gün kitaplarınızda alırsın derslerine başlarsın.

Bende senle ayni durumdaydim 5yildir kayit yenilemiyodum bu yil yeniledim kaydim silinmemis dondurulmustu ama suna dikkat etmen gerekiyor kaydini yenilemedigin doneminde harcini odemen gerekiyor yani 2012de ikinci yariyil kaydini yenilemediysen bu donemin harci gecmis donm borcu olarak cikiyor faiziyle beraber,bunu odemeden kayit yenileme yapamiyosun.

Kayit yenileme icin herhangi bir belge istemiyorlar parayi yatirip gitmen gerekli buroya

1 senedir kayıt silme işlemi yok.kayit yenilenmeyince otomatik olarak dondurulmuş sayılıyor daha sonra harcı yatırınca devam edebiliyorsunuz 2 yada 3 sene de olsa farketmez.bana böyle bilgi verildi aöf den fakat geçen sene yürürlüğe girdi daha eski arkadaşlar varsa onlar silinmistir

ay çok teşekkür ederim cnm. sana rica etsem şimdi ne yapmam gerektiğini anlatır mısın?? mesela önce bankaya gidip para yatırıp eski borçla birlikte sonra da açık öğretim bürosuna mı gidicem. bir de son tarih ne zaman?? çok saol ya. sevindim yoksa zamanım daralmıştı ve kayıt yaptırmam zor görünüyordu. ev iş bebek derken çok yoğundum..

Ben aöf işletme lisans mezunuyum istemezler zaten kitap verirken sormuyor bile pc den bakarak veriyor

Canım int aöf büroyu ara her konuda bilgi veriyorlar aöf ile ilgili numarasını int bak canım

Cok gec kalmissin ama ayin 26 si kayit yenileme icin son gun once aof burosuna gidip internet sifresi alman gerekiyor sonra o sifreyle ogrenci sayfasina girip ders ekle sil islemi yapacaksin bu islemi yapiktan sonra ne kadar yatirman gerktigi ekranda gorunecek ama faizi gorunmuyor,sonra bankaya gidip parayi yatiracaksin bankada sana faiziyle beraber soylular en sonda tekrar buroya gidip ogrenci kimligin varsa arkasina bandrol yapistiracaklar yoksa yeni kimlik talep edeceksin ve kitaplarini alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…