aöf bütünleme sınavı

dirmit

Kalbim Hep Seninle
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
1.640
0
116
Diğer
slm arkadaşlar ben işletme 3.sınıftayım. vize ve final sınavına girdim fakat zayıf beklediğim dersler var.not toplamım 50 başarı notunu geçmezse bütünleme sınavına girip kurtarma şansım var mı? bilgi verirseniz sevinirim...

tabiki var bütünleme sınavları eylülde ve onada bayagı zaman var simddien gecemıcegın derslerden emın olduklarına başlarsan bütte rahat bi şekilde verecegini düsünüyorum bende o şekılde vermistim başarılar şimddien...

teşekkürler canım...

bende 1 sınıf ögrencisiyim..not istemini pek kavramış degilim..yardımcı olabilirseniz sevinirim kızlar..

cnm bak arasınavın %30 ve finalın %70 ini hesaplaa ikisinin toplamı 50 ve üzeri olursao dersten gecyiorsun.bittede bu şeklide arkadaslar vizenin %30 u ve bütün %70 inin toplamı 50 edecek simdiden başarılar..

ben finallere hiç girmedim direkt bütünlemeye bıraktım herbişeyi.. diğer okulumla çakıştı.. inşallah bi sorun çıkmaz..

cnm bak arasınavın %30 ve finalın %70 ini hesaplaa ikisinin toplamı 50 ve üzeri olursao dersten gecyiorsun.bittede bu şeklide arkadaslar vizenin %30 u ve bütün %70 inin toplamı 50 edecek simdiden başarılar..

canım ben vize ve final notu ile başarı notunu hesaplamayı biliyorum fakat bütte nasıl hesaplayacağım bilmiyorum % kaçı alınıyor sonuç nasıl bulunuyor klavuzda da bu konu bilgi bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim

bütünlemeyi final gibi düşün not sistemi aynı %70 ini kapsıyor yani arasınavın%30 u+bütünleme sınavının %70 i alınıyor ortalaması 50 ise geçtinkaydirigubbakcemile5

bütünlemeyi final gibi düşün not sistemi aynı %70 ini kapsıyor yani arasınavın%30 u+bütünleme sınavının %70 i alınıyor ortalaması 50 ise geçtinkaydirigubbakcemile5

yani final dahil değil mi?vizenin %30 u+ bütünlemenin %70 ini alarak notumu hesaplayacağım ?

arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler çok faydalı oldu benim için alkisalkisalkis

arkadaşlar bende bütünlemeye kaldım da bu sene yeni başladım sınavlar hakkında bi bilgim yok
bütünlemeye girerken para ödüyomuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…