ara sınav 1-4 ünitelerini çalışıp bırakmalı as kadar
Kanaatindeyim taze bilgi daha iyidir
bende ilk başta öle düşündümde cnm finalde 1-8 üniteye kadar sorumluyuz nasıl yetiştiricem 1 ayda ovar oyüzden 6.üniteye kadar çalışıp bırakmaya karar veremedim asıl sıkıntı soru bankası bulamıyorum napıcam bilemiyorum(
30 ünite var ara sınav ünitesi cnm birde üstüne final üniteleri var yetişemem oyüzden 6.üniteye kadar çalışıcam kitapları cnm yapacak bişi yok birde soru bankası bulamadım deli olucam bütün derslerin soru bankası gelmiş uluslarası ilişkilerin yokBölümüne göre değişir bu aslında
Ünite sayısına göre
Benim vize de 20 finalde 20 ünitem var
Günde 3 çalışsam bir haftada bitiyor
Senin nasıl bilmiyorum
Eğer derslerin zor ve çoksa dediğin gibi yapabilirsin
ara sınava kadar çalışacağımız ünite 1-4 arası fakat final ise 1-8 ben 4-8 sanıyordum kafam çok karıştı bir aylık bir sürede nasıl yetiştirebilirim bilemiyorum 8 ünite kadar bitirsem ara sınava girip çıkınca tekrar çalıştıklarımı tekrarlasam olurmu acaba valla kafam çok karışık yetiştiremicem diye korkuyorum kızlar fikir verirmisiniz siz nasıl çalışıyorsunuz
bayanlar ben konulara çalışıyorum üniteleri bitirince başa dönüp bütün geçmiş sınav sorularını çıktısını alıyorum ve bu sorularıda tekrar konulardan arayarak bularak cevaplıyorum çok kalıcı oluyor tavsiye ederim ben 1. sınıfı gayet iyi ortalama ile bu şekilde bitirdim...
canım bişey sorcam, yaa bende aynı taktikle çalışıyorum ama hep bana yetersiz böyle olmaz, kurs alman lazım veya netten online dersleri takip etmen lazım falan diyorlar...sence doğrumu, kitaplarıma güzelce çalışıp geçmiş soruları cevaplayıp, yanlış yaptıklarımı tekrardan konuları senin gibi bularak pekiştirip çalışıyorum, yeterli değilmi senceüff moral bozmaktan başka bişey değil yaa sağın solun lafları, resmen korkutuyorlar, bu sefer odaklanmaıyorum, eksik gibi hissediyorum çalışma stilimi...
neden korkasınki cnm sen kendi kapasiteni bilirsin yani başkası 1 sene çalışır ama sınavda yapamaz kimisi sınav günü çalışır yapar saçma o söylenenler bana gayet yeterli oldu herkes şaştı kaldı hatta daha yeni başlamıştın bu sene bitiyo işte diyorlar gerçekten öyle hem bu konular nankör zaten ömür boyu tekrar gerektiriyo e zaten senin istediğin meslek te belli bunu hep yapacaksın demek oluyo bu ben kişinin ne meslekte olursa olsun öğrenim esnasında değil de işe başladıgında piştiğine inanıyorum
aynen çok haklısın canım...ya millet nedense göz korkutma ustası,,,ben yeterli gördükçe yok az yetmez gibi ithamlarla ne bileyim canım sıkıldı...hatta eşime deyip duruyordum, şu netten online dersleri bulacam katılcam diye..boşver saçmalama ne gerek var diyor oda...
bazı arkadaşlarım daha hiç başlamamış bile çalışmaya, kimisi üniteleri bitirmek üzere maşallah :) ben üçüncü ünitelerdeyim tüm derslerden...
sanırım sınava kadar günde en az bir ünite ile gidersem yetişir sanki...
bayanlar ben konulara çalışıyorum üniteleri bitirince başa dönüp bütün geçmiş sınav sorularını çıktısını alıyorum ve bu sorularıda tekrar konulardan arayarak bularak cevaplıyorum çok kalıcı oluyor tavsiye ederim ben 1. sınıfı gayet iyi ortalama ile bu şekilde bitirdim...
geçmiş yıldaki soruların hükmü kalmadı diyorlar kitaplar değiştiği için birde kredili sisteme geçtikya çalışsammı bilemedim:)
canım öyle diyorlar ama kredili sistem geçen yıl vardı...geçen seneye bak sorulara...birde ondan önceki senelerin sorularına bak bakalım değişmiş mi?
ben hepsini çıkarttım kağıda...kontrol ediyorum hiç bi değişme yok...sadece sorular farklı stiller aynı...sonuçta dersler değişmedi...sistem değişti...dersler aynı dersler..konular aynı konular..farklı bölümlerde durum nedir bilmiyorum ama benim bölümde sıkıntı yok...sırf çıkmış sorulara çalışarak okul bitiren kaç tane kişi tanıyorum...çıkmış sorular önemli..çalışın mutlaka..
yetişir tabiki bizim kitapları vermediler daha :)
islm sanatları tarihi die bi ders var 1. sınıfta ona dikkat çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?