yanlış biliyorsun arkadaşım Merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine
göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, kaydedildikleri ve bulundukları dönem, bölüm ve
programda okutulan derslerin tümünü almak zorundadır. Öğrenciler, Yükseköğretim Kurumlarından (merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim
sistemi ile öğretim yapan fakülteler dâhil) daha önce aldıkları ve başardıkları dersler için ders
transferi talebinde bulunamaz.Dikey geçiş yapan öğrenciler ise buraya dikkatikey geçiş yapan öğrenciler önlisans programında almış oldukları Yabancı Dil dersi nedeni lisans programında 5 ve 6. yarıyıllardaki Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden sorumlu
tutulmayacaklardır.Bu öğrenciler, 7 ve 8. yarıyıllardaki Yabancı Dil III ve Yabancı Dil IV derslerinden ise sorumlu tutulacaklardır.Dikey geçiş yapan öğrenciler Türk Dili dersini
önlisans programında almış olduklarından lisans
programındaki 7 ve 8. yarıyıllardaki Türk Dili I ve
Türk Dili II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır kaynak:Kılavuzlar - Anadolu Üniversitesi öğrenci kılavuzunda burda muafiyet kısmına bak görürsün arkadaşım
sorma bende nefret ediyorum ingilizceden ya evt türk dilinden tamamen muaf olmamız lazım bu durumdan aöf bir manyaklık yapmazsa:) bazıları fark dersler bilmem ne diyorya kafam karıştı aöf önlisans mezunu olan ve aöf dikey geçiş yapanlar sadece 5.6.7.8.yarı yıldaki dersleri alıcaklar dimi cnm
Ne yani simdi İngilizceyi tekrar mı görecegiz yaa... Bu durumda birdahaki sene 7-8 sorumlu tutulacagız.
Bu dersi hic yapamıyorum iyi mi!
Türk Dili İsletme de 5-6 yarıyılda zaten yok. 7-8 de var. Bu durumda Türk Dili'ni eliyoruz dimi sebboycum?
Dikey geçiş yapan öğrenciler önlisans programında almış oldukları Yabancı Dil dersi nedeni***Muafiyet şöyle var kızlar, 5-6. dönemlerde Türk dili ve yabancı dilden muafsınız. Fakat 7-8. dönemlerde muaf olmuyorsunuz, bu dersleri göreceksiniz.
bencede cnm yazdığım linki tıkla görürsün orda anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi yaz google enbaşta çıkana tıklaşebboy bende bi sitede gördüm kopyalayıp yapıştırdım, herkes fikrini ve bildiğini yazsın diye. teşekkür ederim yorumun için. inşallah dediğin gibidir aynı dersleri tekrar almak çok mantıksızzzz yaa
hangi bölümü okuyacaksın akide dikey geçişmi yaptın ona göre sana yardımcı olayım cnm
önlisansı aöfdemi okudun cnm okuduysan hangi bölümü bitirdinİktisat bolumu, 3. sinifa dikey gecis tatlim.
önlisansı aöfdemi okudun cnm okuduysan hangi bölümü bitirdin
hım güzel bu durumda sen kitaplarını aldın sanırım sadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlusun dimi benim gibi:)) istanbul univ. bankacilik ve sigortacilik mezunuyum cnm ( onlisans )
hayırlı uğurlu olsun okyanuscum başarılar dilerim bende uluslarası ilişkilere kaydolucam bnde netten kaydımı yaptım ama daha aöf gitmedim bu arada bişi sorucam internetten kaydını yaptırdıktan sonra pcne indirdinya yazıcıdan siyah-beyaz şeklindemi çıkardın renklimi renksizmi yaniBende netten kayıt yaptım büroya gıdıp daha kayıt yapamadım en kısa sürede gıdıcem ıns. Bende kamu yonetımı secim esımın ısrarı uzerıne
hım güzel bu durumda sen kitaplarını aldın sanırım sadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlusun dimi benim gibi
hayırlı uğurlu olsun okyanuscum başarılar dilerim bende uluslarası ilişkilere kaydolucam bnde netten kaydımı yaptım ama daha aöf gitmedim bu arada bişi sorucam internetten kaydını yaptırdıktan sonra pcne indirdinya yazıcıdan siyah-beyaz şeklindemi çıkardın renklimi renksizmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?