AÖF hangi bölüm okuyorsunuz?

Aöf hangi bölüm okuyorsunuz?

• Ankete Katılan
    125

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
28
358
Aöf Hangi bölüm Okuyorsunuz?

Son düzenleme:
kamu okuyordum 3 yıl önce bıraktım matematik yüzünden mafoldumben matematiği geçsem 3. sınıfa geçicektim şimdiye kadarda diplomamı almıştım ama olmadı pes ettim emeklerime yazık oldu şimdi 2 yıllık bir bölüm okumayı düşünüyorum matematiksiz :sinifsinif:

Maliye bölümü 3.sınıf öğrencisiyim...alkisalkisalkis

Canım matematik benimde kabusum ama bu sene daha iyiyim bu derste ve hocamız matematiği hiç yapamayanlar için bi hesap makinesi önerdi soruyu yazıyosun cevabı veriyo yarısını kesin yaparsınız diyo adam makineyle :)

o nasıl oluomuş ya :S:S bnde kamu 2 sınıfım alttan genel muhasebe var öfffffff

kamu yönetimi 3.sınıftayım bu sınıfa kadar direk gectim insallah bu sene de direk geçerim ama bu seneki dersler biraz gözumu korkuttu dogrusu

yalnız hesap makinalarını sınavda kontrol ediyorlar ve o dediğin gibi çok fonksiyonlu makinaları alıyorlar elinizden hele sınav sırasında farkederlerse kağıdınız bile alınabilir

Giren arkadaşlar var bi sorun yaşamamışlar

bazı okullardaki hocalar çok rahat oluyor her türlü kopyayı bile çektiriyorlar ama bazılardı cok katı oluyor onlara yakalanmadıktan sonra sorun yok. Benden söylemesi siz yine istediğinizi yapmakta özgürsünz ben bildiğimi paylastım

işletme fakultesi 2009 mezunuyum :hooray:
dikey geçişle girmiştim ondan önce örgünde muhasebe bitirdim ...yerimseniben
herkese zihin açıklığı diliyorum :Saruboceq:

kamu yonetmı cift dikiş bende:)
4 dersim var
MAt çı oldgm için gectimde ilk senenın cahillği calısmadım.. ahh deli kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…