AÖF hangi bölüm okuyorsunuz?

Aöf hangi bölüm okuyorsunuz?

• Ankete Katılan
    125
kamu yonetımı 2 sınıftayım. bende bıeıncı sınıfta matematık gercekten zor ozellıkle benım gıbı mat gormeyen bırı ıcın ama bıraz calısınca oluyo ben vızelere koperk gıbı calısmıstım en yuksek notu mattan aldım 70 almıstım fınalede cok kasmadım kendımı vıze yuksek olunca 50 alsam yetıydu zaten 50 almak ıcın akc soru cozmek lazım dıye dusundum en kolay ve analdıgım konulara clıstım sadece oldu gectım ama o zaman calısmaya cok vaktım vardı sımdı bı bebegım var gece sadece 2 saat calısabılıyorum ıstatıstık ıktısat teorısı ve muhasebe uygulamalarını nasıl calısıp gecıcem bılmıyorum 2 sınıfı gecıpte leınde yardımcı kıtabı olan ve vermek ıstene bırı varsa cok memnun olurum baktımd kıtaplar cok pahalı malesef alamıyorum...

iktisat 3.sınıf bende
bu arada mattan gecemeyen arkadaslar ben zor olsada gectım kursa gıttım kursa gıdın derım hergun az az calıstım yerı geldı agladım olmuyo dedım sonra tekrar tekrar soru cozmeye calsıtım sonra bır baktım kı oluyor 69 aldım fınalden bu yıl ve gectım olmaz demeyın vazgecmeyın

lısede mat bende gormedım sadece 1.sınıfta yıllar olmustu yanı
kursa gıttım guvender matematık cd onu aldım kurs ktap verdı bırde yargı aldım konu anlatımlı oda yaı sadec kursla degıl kursta dınle evde hergun coz 1 saat bu sekılde

Halkla ilişkiler mezunuyum Aöften..Şu an iktisat 3. sınıf olucam inşallah :)

giza hayırlı olsun ıktısat secen cok az bende halkla ılıskıler secıp gecıs yapsaydım cok pısmanım ıktısat 4 yıllıgın ılk 2 yılı cok zordu 3 oldum sukur

:lepi:

giza hayırlı olsun ıktısat secen cok az bende halkla ılıskıler secıp gecıs yapsaydım cok pısmanım ıktısat 4 yıllıgın ılk 2 yılı cok zordu 3 oldum sukur

:lepi:

Teşekkür ederim..2008de mezun oldum ara verdim bi süre.bu sene devam edicem hayırlısı ile :) Ayrıca dediğin gibi zor bölüm gerçekten.İnş geçeriz

aöf ıngılızce ogretmenlıgı lısans programındayım.Alttan dersım var 4 adet.ınsallah vermısımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…