• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf kıtaplarını alamayanlar varmı ?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35

Arkadaslar Merhaba ;
Bugun parayı yatırıp kayıt ıslemı ıcın Aöf burosuna gıttım gecen seneden kaldıgım 5 dersı alıcam bu sene ama gecen sene bu kıtapları sıze vermısız bu sene vermıyecegız dıyorlar boyle bırsey varmı gercekten bende yatırdım paramı sonucta yenı donem bu banada kıtap verılmesı gerekmezmı zaten cok alakasız bı adamı koymuslar vezneye hıc guvenemedım bı bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım

canm bende geçen dönemden 3 dersten kaldım kitapları veriyorlarmı bilmiyorm ama benm merak ettiğim şey dersleri nasıl seçiyoruz bu dönemin derslerine ek olarak kalmış oldugumuz derslerimi seçiyoruz bende bu konuda muzdaribim ben 2. üniverste olark okuyorm aöf örgün eğitimden farklı biraz
buarada ben murat yayınlarının soru bankasından çalışıyorm derslere daha kolay oluyor sorubankası diye geçiyor ama her konunun özeti başında var cevaplarda açıklamalı ben finale giremdeğim için dersten kaldım

Arkadaslar Merhaba ;
Bugun parayı yatırıp kayıt ıslemı ıcın Aöf burosuna gıttım gecen seneden kaldıgım 5 dersı alıcam bu sene ama gecen sene bu kıtapları sıze vermısız bu sene vermıyecegız dıyorlar boyle bırsey varmı gercekten bende yatırdım paramı sonucta yenı donem bu banada kıtap verılmesı gerekmezmı zaten cok alakasız bı adamı koymuslar vezneye hıc guvenemedım bı bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım

canım adamın dediğinde bi yanlışlık yok, sonuçta sana geçen yıl verilmiş bu kitaplar neden bi daha versinler...
benim eşimde geçen yıldan kalan derslerinin kitaplarını almadı, vermediler...
geçen yıl kitaplarını ne yaptın attın mı o yüzden mi yenisini istiyorsun??

canm bende geçen dönemden 3 dersten kaldım kitapları veriyorlarmı bilmiyorm ama benm merak ettiğim şey dersleri nasıl seçiyoruz bu dönemin derslerine ek olarak kalmış oldugumuz derslerimi seçiyoruz bende bu konuda muzdaribim ben 2. üniverste olark okuyorm aöf örgün eğitimden farklı biraz
buarada ben murat yayınlarının soru bankasından çalışıyorm derslere daha kolay oluyor sorubankası diye geçiyor ama her konunun özeti başında var cevaplarda açıklamalı ben finale giremdeğim için dersten kaldım

canım aöf sayfana girip ordan kayıt yenilemeye tıklayacaksın, sonra ekle-sil işlemi yapacaksın zaten detaylı anlatıyor orda...
geçen yıldan kalan dersleri zaten okul otomatikman atıyor sana...üzerine de ekstra bu yılın derslerinden veriyor ve 30 krediye tamamlıyor...eğer sen istersen aşağıdaki diğer derslerden ekleyip, okulun verdiği derslerden silmeler yapabilirsin...
bu arada biraz acele et kayıtlar başladı, bankaya para yatıcak geç kalma...yoksa sınava giremezsin..ama ekle-sil işlemini bankaya para yatırmadan önce yapıcaksın..
para yattıktan sonrada aöf bürona gidip kimliğine bandrol yapıştıracak ve kitaplarını alacaksın...

canım adamın dediğinde bi yanlışlık yok, sonuçta sana geçen yıl verilmiş bu kitaplar neden bi daha versinler...
benim eşimde geçen yıldan kalan derslerinin kitaplarını almadı, vermediler...
geçen yıl kitaplarını ne yaptın attın mı o yüzden mi yenisini istiyorsun??

canım aöf sayfana girip ordan kayıt yenilemeye tıklayacaksın, sonra ekle-sil işlemi yapacaksın zaten detaylı anlatıyor orda...
geçen yıldan kalan dersleri zaten okul otomatikman atıyor sana...üzerine de ekstra bu yılın derslerinden veriyor ve 30 krediye tamamlıyor...eğer sen istersen aşağıdaki diğer derslerden ekleyip, okulun verdiği derslerden silmeler yapabilirsin...
bu arada biraz acele et kayıtlar başladı, bankaya para yatıcak geç kalma...yoksa sınava giremezsin..ama ekle-sil işlemini bankaya para yatırmadan önce yapıcaksın..
para yattıktan sonrada aöf bürona gidip kimliğine bandrol yapıştıracak ve kitaplarını alacaksın...

sağol canım dün akşam ders seçimimi yaptm yarında parayı yatırcm inş aöf örgün eğiteme pek benzemiyor ilk defa ders seçecek olmamdan dolayı biraz panikledm ama çok kolaymış

Ben geçen yılda almamıştım kitaplarımı büro çok uzak malesef..1-2 saat olsa ona da razıyım ama baya uzak.Ben tablete indiriyorum kitapları öyle çalışıyorum.Sizde pc ye indirebilirsiniz.Gecen yıl kitapları da çok geç vermişlerdi zaten.Vakit kaybetmemek adına da iyi oluyor netten indirip çalışmak.

Arkadaslar Merhaba ;

Ben henüz kayıt yenilemedim ama vermediklerini duydum,kaldı ki geçen yıldan eksik kitaplarım vardı 3 dersten :ssz:ve o eksik kitaplardan olan derslerden kaldım tekrarlıyorum bu sene, maalesef hiç aklım ermiyor bu aöf nin işine :19: Geçen yıl büroya belki on kez ggittmişimdir,ha bugün ha yarın olmadı haftaya olmadı önümüzde ki ay gelecek diye oyalayıp durdular beni en sonunda bende vazgeçmiştim :95:İnş bu senede aynı şeyleri yaşamam :ssz:

kitapları vermezler ama içeriğinde güncelleme varsa hangi sayfalarda nereleri değiştirdiklerine dair teksir kağıdıyla bilgi verirler..

Ben derslerimi internetten onayladım, Parayı da cuma günü yatırıcam. Büroya gitmeme gerek var mı onu anlamadım? Yani kayıt yenilenmesi için şart mı yoksa daha sonra gidip kimliğimi alsam olur mu?

kıtaplarımı atmadım aslında kızlar ama annem nereye koyduysa bulamıyor artık ayarlamaya calısıcam bı sekılde ,
once netten ders secımı yapılıyor daha sonra para yatırılıyor ve buroya gıdıp kayıt yenıletıyorsnz kımlıge 2013-2014 bandrolu yapıstrıyorlar

Back
X