- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
merhaba arkadaşlar ben lisans turizm mezunuyum ama bu bölüm benim hiçbir işime yaramıyor kpssde a grubu sınavlarına dahi giremiyorum bu yüzden aöften başka bir bölüm okumaya karar verdim iktisat 3.sınıftayım ama öyle araştırarak seçmedim bu bölümü ve şuanda değiştrme fırsatım var...Sizce kpssde en avantajlı bölüm hangisi...hangisibölüm daha çok alıyor veya daha düşük puanla alıyor... 4001de bütün bölümler aynı haklara mı sahip? yardımcı olursanız çok sevinirim:\
sosyal hizmetler diyen arkdşlar aöfde sosyalhzmtlern 2 yıllığı var onunda ataması yok 4yıllklarda örgün eğitimde var yanlış yönlendrme yapmayalım lütfeeennn
aöfde yok zaten örgünde varbenm bildiğim kadaryla da lisansta sosyal hizmetler yok....
herkese teşekkür ederim arkadaşlar... kpss hakkında pek bilgim yok şu 1 yıldır bunun içerinsindeyim ve bu sene dersane ye gidicem inşallah o zaman daha ii anlayacağım bu konuları.... aslında ben 4001 düşünüyorum ama şöyle bir şey duydum mesela 4001 ama yinede bazı şartlar arıyorlar ya işte bu noktada iktisat yada diyelim işletme mezunu istiyorlar... yani bazı bölümlerden daha çok istiyorlarmış ve daha düşük atanıyorlarmış işte bu bölüm yada bölümler hangisi... inşallah anlatabilmişimdir arkadaşlar.....
4001de bölüm şartı aranmaz öyle bir şey yok 4001: Herhangi bir lisans programından mezun olmak.
Bazı şartlar aranır evet oda atıyorum bilgisayar sertifikası, muhasebe, ehliyet vb.
Bu tür şartlar olur
Genelde bilgisayar işletmenliği eğer yoksa al sende
Yalnız lisansta 4001den atanmak pek kolay değildir genel kadro istiyorsan 2014 önlisansa gir lisansı bitirmeden önlisansta puanı almak daha kolay.
Örgünden okurum dersen de sosyal hizmet ve sağlık bölümleri olabilir. Yönetim bilişimde düşük atananlardan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?