ne yapıyon bulancak:) hatırlarsan sosyal hizmetler topiğinde karşılaşıyorduk, ben de sosyolojiye geçiş yaptım
evet hatırlıyorum canım
hayırlı olsun iyi olmuş geçtiğin çünkü sosyal hizmetlerde bir şey yok iş imkanı açısından en iyisi sosyoloji bence
artık buradan yazışırız ee nasıl gidiyor dersler ben geçen zorlanmıştım :26:
aynı durumdayız sadece geçen yılın soruları varMerhaba!
Bende bu sene ikinci üniversite kapsamında sosyoloji bölümüne kayıt yaptırdım..
Ama sınava cok az kalmıs olsamasına rağmen henüz hiç çalışmadım :/ kendi üniversitemin sınavları,ehliyet sınavı falan derken zaman su gibi aktı..
İnternetten konu özetleri bulmuştum ama anladığım kadarıyla konular değişmiş,direkt kitaptan çalışmak gerekiyor..
Sizler nasıl bi çalışma planı uyguladınız ?
evet sosyal hizmetler beni hayal kırıklığına uğrattı...sosyoloji dersleri de bayağı ağırmışhiç çalışasım gelmiyor, sen geçebildin mi dersleri
sosyologlar nerdesiniz?
sınavdan çıkamadınız mı hala?
benim sinavim bu haftasonu olcak :)
kizlar nasil gecti cok zormuydu ???
ben aöf sosyoloji bölümü okumak istiyorum ama 2012 tarihinden itibaren formasyonu kaldırmışlar bu bölümü okuyan bazı arkadaşlarda çok pişmanmış öğretmende olunamıyormuş boşu boşuna okunuyor sırf diploma alınır okadardiye yorumlar okudum sizce nasıl bir bölüm bana yardımcı olabilirmisiniz ben sırf diplomaiçin okumak istemiyorum iş imkanıda olmasını istiyorum okudum sosyoloji öğretmedine olamıycam o zaman ne olucaz biz bu bölümü bitirdik mi????diğer bölümleride istemiyorum işlerme kamu felan istemiyorum ..
Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum var sosyoloji 4 yıllığa sadece ygs puanı yeterlimi? ygs kaçla alıyo bi bilginiz varmı? lys ye girmeme gerek varmı??
ygs yeterli canım,barajı aşınca tercih edebiliyorsun ancak 5000 kontenjan var.
o yüzden tercih edenler arasında yüksekten aşağı doğru sıralama ile alınıyor.
hergeçen yıl talebin arttığı bir bölüm olmasına rağmen 5000 kontenjan az değil canım yerleşirsin
merhaba.bende bu yıl ygs sınavını kazandım ve sosyoloji okumaya karar verdim.aklıma takılan bir sorun var.yaşım 34 ve ilerde mezun olduğumda iş imkanım ne olur yani 38 yaşında mezun olmuş olucam.yaş sınırına takılırmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?