Erzurum Atatürk zorunlu staj yoksa birsey yapamazsin. Sonuçta zorunlu staj olmadığı için defter vermezler ki.Ben bu sene atatürk üniden çocuk gelişimine kayıt yaptırıcam. Staj yapabilmek için şimdiden bi okulla anlaştım yalnız benden staj defteri istediler okullar açılınca ama ata ünide staj yokmuş. Ben anlaştığım okulda staj yapabilmek için napabilirim bilgisi olan var mı?
Peki bana belge falan vermezler mi okulda staj yapabilmem için özel olarak istesem? Ya da acaba anlaştığım okula çocuk gelişiminde kaydım olduğuna dair çıktı alıp versem kabul edilme imkanım var mı.Erzurum Atatürk zorunlu staj yoksa birsey yapamazsin. Sonuçta zorunlu staj olmadığı için defter vermezler ki.
Öğrenci belgeni göster dersin zorunlu staj yokmuş bizim bölümde. Zorunlu Staj olsa dediğin gibi defter verilir.Peki bana belge falan vermezler mi okulda staj yapabilmem için özel olarak istesem? Ya da acaba anlaştığım okula çocuk gelişiminde kaydım olduğuna dair çıktı alıp versem kabul edilme imkanım var mı.
Çok canım sıkıldı yaÖğrenci belgeni göster dersin zorunlu staj yokmuş bizim bölümde. Zorunlu Staj olsa dediğin gibi defter verilir.
Aslında benim bildiğim çocuk gelisiminde zorunlu staj olmasi gerek.Çok canım sıkıldı yaUmarım anlaştığım okul çalışmamı o şekilde kabul eder
Ben de öyle biliyorum benim bir çok arkadaşım yaptı stajını çünkü. Acaba açıköğretim diye staj yaptırmıyorlar ama öyle de çok saçma yani.Aslında benim bildiğim çocuk gelisiminde zorunlu staj olmasi gerek.
Açıkla alakası yoktur. Acikogretim ama ygs ile girenler için taban puanı yüksek geçen sene 410 du.Acikogretim ile alakası olsa sosyal.hizmetlerde de staj olmaması gerek sosyal.hizmetler de zorunlu staj var . yapmazsaniz diploma bile alınmıyor.Ben de öyle biliyorum benim bir çok arkadaşım yaptı stajını çünkü. Acaba açıköğretim diye staj yaptırmıyorlar ama öyle de çok saçma yani.
Çok ilginç bir sistem gerçekten. Sabahtan beri okulun stajlarıyla ilgilenen birimini arıyorum kimse açmıyor. Bir o kadar da lakayıtler nasıl yapıcam nasıl halledicem kafam çok karışık :/Açıkla alakası yoktur. Acikogretim ama ygs ile girenler için taban puanı yüksek geçen sene 410 du.Acikogretim ile alakası olsa sosyal.hizmetlerde de staj olmaması gerek sosyal.hizmetler de zorunlu staj var . yapmazsaniz diploma bile alınmıyor.
2.üniversite olarak değil mi .On kayıt yaptınız o zaman.Çok ilginç bir sistem gerçekten. Sabahtan beri okulun stajlarıyla ilgilenen birimini arıyorum kimse açmıyor. Bir o kadar da lakayıtler nasıl yapıcam nasıl halledicem kafam çok karışık :/
Evet 2.üniversite, ön kaydımı yaptım birkaç güne inşallah kesin kaydımı da yapıcam2.üniversite olarak değil mi .On kayıt yaptınız o zaman.
Bu yol anadolu universitesi de açtı 2 yıllık çocuk gelişimi ama bu yıl 2.universite kapsamında almıyor.
Canım bir de sen aöf konusunda tecrübelisin sanırım göndericepim evraklarda bitirdiğim üninin diploması olarak noter onaylı örneğini göndersem kabul edilir mi2.üniversite olarak değil mi .On kayıt yaptınız o zaman.
Bu yol anadolu universitesi de açtı 2 yıllık çocuk gelişimi ama bu yıl 2.universite kapsamında almıyor.
Edilir de. Noter onayına gerek var mı ?Fotokobi kabul etmiyor mu?Canım bir de sen aöf konusunda tecrübelisin sanırım göndericepim evraklarda bitirdiğim üninin diploması olarak noter onaylı örneğini göndersem kabul edilir mi
Sitede aslı veya notetir onaylı belgesi diyor sanırım fotokopi kabul edilmiyorEdilir de. Noter onayına gerek var mı ?Fotokobi kabul etmiyor mu?
Ben anadolu universitesi ygs ile kayot oldum tercih vererek. lise diplomasınin fotokobisini aldilar aslini geri verdiler.
Aslini verme o zaman.Sende kalsın lazım olur. Noter onaylı ver.Sitede aslı veya notetir onaylı belgesi diyor sanırım fotokopi kabul edilmiyor
Tamam canım. Ben az önce okulla görüştüm çocuk gelişiminde staj yok dediler peki ben nasıl anlaştığım okulda staj yapabilirim dedim öğrenci belgesi alıp gösterebilirsiniz dediler. Sence öğrenci belgesiyle bana staj yaptırırlar mı?Aslini verme o zaman.Sende kalsın lazım olur. Noter onaylı ver.
Yaptirmalari gerek bence . Ben de şimdi hatırladım aöf kayıt olurken. Sistem de aslı yada noter onaylı yazıyordu ama asıl kayıt esnasında fotokobi aldılar. Telefon acmisken bunuda soraydin keşke.Tamam canım. Ben az önce okulla görüştüm çocuk gelişiminde staj yok dediler peki ben nasıl anlaştığım okulda staj yapabilirim dedim öğrenci belgesi alıp gösterebilirsiniz dediler. Sence öğrenci belgesiyle bana staj yaptırırlar mı?
Benim arkadaşlarım da yaptı normal üniversitede okuyanlar. Atatürk aöf de yokmuş staj, defter de vermiyorlarmış dolayısıyla. E ben deneyimlenmek için nasıl staj yapıcam, mğrenci belgesiyle her okul kabul eder mi sanki staj yaptırmayı. Çok saçmaben staj var diye biliyorum yapanları da duydum hep
gönüllü staj yapabilirsin ya o kadar kasma. çoğu öğrenci gönüllü staj yapıyor nasılsaBenim arkadaşlarım da yaptı normal üniversitede okuyanlar. Atatürk aöf de yokmuş staj, defter de vermiyorlarmış dolayısıyla. E ben deneyimlenmek için nasıl staj yapıcam, mğrenci belgesiyle her okul kabul eder mi sanki staj yaptırmayı. Çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?