arkadaşlar ben yaklaşık 2 sene önce apandist ameliyatı oldum ama 3gündür ameliyat yerimde hafif asılmalar oluyor acaba göbek büyüdükçe mi oluyor bu asılmalar?tabi hafiften agrı da yapıyor.sizden apandist ameliyatı olan varmı geçmişte?bir sorunla karşılaştınız mıhamilelliginizde?dikişlerim iyice kapandı ama yine de tedirgin oldum.şimdiden teşekür ederim.
Merhab canim ben evliliğimin 9 gününde apandisit ameliyati oldum 2,5 sene sonrada doğum yaptim ama hiç bir sorun yaşamadim dikişlerim beni hiç rahatsiz etmedi sen de endişenme hiç bişey olmaz allaha emanet ol
bilmem ama benim annem hamileydi ameliyat oldugunda ama kendini de bilmiyordu hayret nasil bi sey olmadiysa buyuk allahimin isi iste
hamile hamile apendisit ameliyati oldu cok sukur hic bi sey olmadi
canım bende gecen sene nisanda oldum ameliyat suan 5 haftalık hamişim ara ara hafif sancı bendede oluyo ama karnım daha büyümediği için pek bişi anlamıyorum ama bişey olmaz bence millet üstüste sezaryan oluyo korkma canım
canım bende gecen sene nisanda oldum ameliyat suan 5 haftalık hamişim ara ara hafif sancı bendede oluyo ama karnım daha büyümediği için pek bişi anlamıyorum ama bişey olmaz bence millet üstüste sezaryan oluyo korkma canım
canım çok saol gerçekten içim rahatladı.ne de olsa bıçak yarası işte olacaktır belki de böyle şeyler.sende dikkat et kendine özellikle öksürürken falan dikkatli ol.a.s.
canım çok saol gerçekten içim rahatladı.ne de olsa bıçak yarası işte olacaktır belki de böyle şeyler.sende dikkat et kendine özellikle öksürürken falan dikkatli ol.a.s.
tamam canım saol.bide benim ameliyat yerim normal apandist ameliyatından daha büyük ve dikey çünkü benimki patlamıştı ve 2 tane hortum yeri var yani seninkini bilmiyorum ama bana bişey olmazsa sanırım sanada olmaz:))))) by
ben de 5 yıl once oldum apandist ameliyatı..2 sene oncesine kadar hala bazen sızlardı yani acı seklinde deil ama bazen orda baskı hissi falan hissettiğim oluyordu..kotum yaranın üzerine geldiğinde uzun süre kaldığında falan agrırdı hafif ameliyat yerim artık geçti hiçbirşey kalmadı..