Apart otel hakkında

Melsumsu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
83
208
8
29
Yariyil tatilinde kalmak için otep araştirirken instagramda apart otellere denk geldim fotoğraflarda ortalama görünüyorlar arayıp konuşunca guvenli 7/24 kamera sistemi falan var dediler ama günlük eviniz diye bioya yazınca işkillendim biraz fuhus için kullanıliyor mudur apart otelde kaldıniz mi,nasildi deneyimleriniz?

Değişir. Apart ve otel farklıdır. Apartlar cok rahat oluyor. Özellikle öğrenci ve bekar kesim çok kalıyor. Maliyeti ucuz ve eşyalı diye. Hicbir sorumluluğunda olmuyor

aparttan aparta göre değişir. görmeden yorum yapmak zor. ama imkan varsa otelde kalın bence, daha güvenli.

Kimin ne niyetle kaldigink bilemezsiniz ki maalesef. Ama bence instagramdan degil normal otel bulma sitelerinden bulun.

Sevgilileriyle kalanlar umrumda olmaz ama fuhuş yapilan bir yerde kalmak asla istemem benim de çok içime sinmedi ama arkadaslarim çok rahatlar amaan nolacak kafasındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…