- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
Me
Bir sorum olacak size,
Bir sorum olacak size,
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama çöp hiç alınmıcakmışşşHergün çöp alınacak ve hafta da bir temizlik olacaksa ayda 35 tl çok normal bence.
Eee napıcak o zaman, hafta da bir merdiven temizlemeye gelen kadın ayda 35 x 20= 700 TL mi alacak, yuhh.Evet ama çöp hiç alınmıcakmışşş
Bir de kaldığım yer öğrenci köyü gelişmiş bir yer değil.
Diğer sitelerde her gün çöp alırlarken bile 20 tl alıyorlar aidat için
Komşularla görüştüm. Fakat kiracılar memnun değil.Eee napıcak o zaman, hafta da bir merdiven temizlemeye gelen kadın ayda 35 x 20= 700 TL mi alacak, yuhh.
Komşularınızla görüştünüz mü, onlar ödüyor mu acaba?
öderim ödemesine ama adama bana faturalarını göster deyince kem küm etmesi beni şüphelendirdi..Havuzlu sitenin 35 lira aidati olmaz
Apartmanin temizlik malzemesi elektrik faturasi patlayan ampulu temizlikci parasi vs gibi masraflari olur zaten
3 kurusun hesabini yapmayin bu durumlarda odeyin gitsin
Birtek sizden alinmayacak sonucta
Herkes odeyip siz odemeyince hak yemis olmayacakmisiniz
Apartmanın tadilatını kanalizasyonunu vs. siz mi ödüyorsunuz yoksa elektirk-çöp gibi giderleri mi?Elbette vermelisin, zamanla yapılır birseyler,ben Batman'da veriyorum 55 lira
Fatura etmedigi hic bir masrafı ustlenmek zorunda değilsin. Once hizmet verilir sonra para alinir. Once yaptirsin sonra fatura etsin faturayo gorunce herkes oder zaten
Bilemedim ben de şimdi ya,Kendi cebinden odeyip sonra tek tek toplamasi yoneticiye haksizlik olmaz mi
Şu gün vericem bugun vericem aybasi aysonu derken adam magdur olacak
Apartmanın tadilatını kanalizasyonunu vs. siz mi ödüyorsunuz yoksa elektirk-çöp gibi giderleri mi?
Anladım, ben bunları ev sahibi öder diye düşünmüştümAsansör tadilatı falan da o paradan karşılanıyor,ama geçen dam akıyor diye ev sahiplerinden ayrıca 80 tl topladılar
ben de öyle düşünüyordum ama bilemedimO paralarla apartmanın çevre düzenlemesi vs yapılacaksa bunu ev sahibinin karşılaması gerekir
Ama apartman temizliği cop Alimi icin siz ödersiniz