apartman aidatı ve yakıt parası hakkında fikri olanlar lütfen!

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
herkese merhaba arkadaşlar.
bundan 5 ay önce bir ev aldım 4 katlı kat irtifakı olarak geçen bir tapum var kanunu incelediğimde sadece kat mülkiyetini görüyorum.
savcılığa dilekçe yazacağım çünkü apartmanda bizden başka kimse durmuyor ve elektrik asansör ve yakıt ücretinin tamamını biz ödedik 5 ton kömür yakmışız 1 tanesi 10 krş dahi vermedi ve arada geliyorlar (yaz kış kullanacaklarmış evi) kullanıyorlar asansörü şikayetimi dile getirdim fakat kimseden ses çıkmadı bende tek çözümü bu buldum. bu konuda sıkıntı yaşamış olan arkadaşlar çözüm yolu söyleyebilir mi acaba lütfen?

Durulmasa bile bütün giderlere ortak olunuyor vallahi tanıdığım biri sırf bu yüzden satın aldığı eve taşındı ev boştu aidat kalorifer yakıt her masrafa ortak oldu

Durulmasa bile bütün giderlere ortak olunuyor vallahi tanıdığım biri sırf bu yüzden satın aldığı eve taşındı ev boştu aidat kalorifer yakıt her masrafa ortak oldu
merhaba haklı oldugumu biliyorum zaten ama yasal yoldan çözmek istiyorum 4 katlı binada tek kalıyoruz ve gerekçeleri yok biz kalmıyoruz falan fistan böyle olacagını bilsem asla almazdım

merhaba haklı oldugumu biliyorum zaten ama yasal yoldan çözmek istiyorum 4 katlı binada tek kalıyoruz ve gerekçeleri yok biz kalmıyoruz falan fistan böyle olacagını bilsem asla almazdım
Dava açmayı mı düşünüyorsunuz açın vallahi herkes kullanacak ben ödeyeceğim oldu derler adama

Yazlığım İstanbulqa yakın bir yerde ve artık yaz kış oturanlarda var sitede.Sadece yazın kullananlarda.Ama biz de

12 ay aidat toplanıyor.Otur ya da oturma.Ödemeyen icra veriliyor.

Dava açmayı mı düşünüyorsunuz açın vallahi herkes kullanacak ben ödeyeceğim oldu derler adama
tatil köyü değil burası işte bildiğimiz ev yani yazlık kışlık kullanma durumu yok o zaman gitsinler kendilerine sobalı ev alsınlar dedim 5 ton kömürü tek basımıza karsıladık kış boyunca neymiş biz yakıyormuşuz oturuyormuşuz sadece ev senin kardeşim oturma diyen mi var değil mi

Yazlığım İstanbulqa yakın bir yerde ve artık yaz kış oturanlarda var sitede.Sadece yazın kullananlarda.Ama biz de

12 ay aidat toplanıyor.Otur ya da oturma.Ödemeyen icra veriliyor.
burası yazlık olsa yine bir şekilde ortak anlaşılır cünkü sadece yazın geliniyor yakıt masrafı yok fakat burası apartman ve herkes ödemekle yükümlü oldugunu bilmiyor

Aaaaa olmaz o zaman vallahi yazlıkta oturanlar bile aidatı her ay veriyor ki yilda 4 ay kullanıyorlar normalde yapacak şey belli git avukata aç davani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…