- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
-
merhaba haklı oldugumu biliyorum zaten ama yasal yoldan çözmek istiyorum 4 katlı binada tek kalıyoruz ve gerekçeleri yok biz kalmıyoruz falan fistan böyle olacagını bilsem asla almazdımDurulmasa bile bütün giderlere ortak olunuyor vallahi tanıdığım biri sırf bu yüzden satın aldığı eve taşındı ev boştu aidat kalorifer yakıt her masrafa ortak oldu
merhaba bende aynı fikirdeyim kanunda bile var diye biliyorum uzun süredir araştırıyorum ve sanırım kanuni yönden de haklıyımDurmasada o ev onun sonuçta mecburen ortak olmak zorunda.
Dava açmayı mı düşünüyorsunuz açın vallahi herkes kullanacak ben ödeyeceğim oldu derler adamamerhaba haklı oldugumu biliyorum zaten ama yasal yoldan çözmek istiyorum 4 katlı binada tek kalıyoruz ve gerekçeleri yok biz kalmıyoruz falan fistan böyle olacagını bilsem asla almazdım
tatil köyü değil burası işte bildiğimiz ev yani yazlık kışlık kullanma durumu yok o zaman gitsinler kendilerine sobalı ev alsınlar dedim 5 ton kömürü tek basımıza karsıladık kış boyunca neymiş biz yakıyormuşuz oturuyormuşuz sadece ev senin kardeşim oturma diyen mi var değil miDava açmayı mı düşünüyorsunuz açın vallahi herkes kullanacak ben ödeyeceğim oldu derler adama
kesin haklı çıkarım değil mi ?İcra yolu ile alabilirsiniz. Oturmuyorum odemem diye bir sey yok.
aynısını yapacağımHaklısınız tamamen. Fazladan ödediğiniz miktarı da talep edin bence, oturmuyoruz diye bir şey söz konusu değil.
Elbette hakli cikarsiniz endise etmeyin. Sizi soguslemelerine izin vermeyin. Gidip villada otursunlar pasalarkesin haklı çıkarım değil mi ?
burası yazlık olsa yine bir şekilde ortak anlaşılır cünkü sadece yazın geliniyor yakıt masrafı yok fakat burası apartman ve herkes ödemekle yükümlü oldugunu bilmiyorYazlığım İstanbulqa yakın bir yerde ve artık yaz kış oturanlarda var sitede.Sadece yazın kullananlarda.Ama biz de
12 ay aidat toplanıyor.Otur ya da oturma.Ödemeyen icra veriliyor.
bence gidip sobalı evde otursunlar madem sadece yazın geleceklerElbette hakli cikarsiniz endise etmeyin. Sizi soguslemelerine izin vermeyin. Gidip villada otursunlar pasalar
Aaaaa olmaz o zaman vallahi yazlıkta oturanlar bile aidatı her ay veriyor ki yilda 4 ay kullanıyorlar normalde yapacak şey belli git avukata aç davanitatil köyü değil burası işte bildiğimiz ev yani yazlık kışlık kullanma durumu yok o zaman gitsinler kendilerine sobalı ev alsınlar dedim 5 ton kömürü tek basımıza karsıladık kış boyunca neymiş biz yakıyormuşuz oturuyormuşuz sadece ev senin kardeşim oturma diyen mi var değil mi
ne güzel destek aldım vallahi teşekkür ederiiim :)Aaaaa olmaz o zaman vallahi yazlıkta oturanlar bile aidatı her ay veriyor ki ayda 4 ay kullanıyorlar normalde yapacak şey belli git avukata aç davani
Yani sobali da olsa oranin bir aidati olur,binmesen de asansoru olur,temizligi olur kapicisi olur. Ben yokum deyip odemekten kurtulamaz kimsebence gidip sobalı evde otursunlar madem sadece yazın gelecekler
Ama olması gereken belli be güzelim bak bir an önce çaresine hatta bu kış yaktığını bile istene güzel destek aldım vallahi teşekkür ederiiim :)
merhaba bende aynı fikirdeyim kanunda bile var diye biliyorum uzun süredir araştırıyorum ve sanırım kanuni yönden de haklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?