Apartman dış cephe boyası sorunu

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Şimdi hanımlar. Olan oldu ama ben yine size bir sormak istiyorum. Bizim apartman 4 katlı ve 4 daireli küçük bir apartman. Bir emekli yaşlı ailemiz 1 emekli bekar dedemiz 1 dekiracımız var. Bu 2 emekli iş arıyorlar kendilerine tabi. Apartmanı boyatalım dediler. Kirafaki ev sahibiyle konuşup ikna etmişler. Bizim büycemiz bu araok sıkıştı. Yaptırmak istemedik. Bekar dedemiz ben vereyim şimdilik paranızı boyatalım dedi. Biz de kabul etmek zorunda kaldık. Yönetici falan yok bu arada. Boyandı . şimdi benim gün param oraya gitcek 6 aydır bekliyodum o parayı kendime çöp alamadan vermek zorunda kalacagım. Güneş gözlüğü alma hevesim vardı. Kızıma güzel bir elbise alayım diyodum. Eşime sen öde diyemem. Görüyorum cok sıkısıgız. Sinir oldum işte. Hem dertleşeyim hem de bı gibi bir durum yasarsak bir daha ne yapabiliriz onu sorayım istedim.

Dış cephe boyası, tamiri, bakımı eviniz için önemli şeyler, kışta geliyor yapılmış bitmiş kötü bir şey değil ki
Bu konularda apartmanlarda çoğunluk kararına uyulur

E normal, biz kredi çekip ödedik o işlerin parasını. Zaten eninde sonunda yapılacak bir şey. Üstelik belli ki cüzi bir miktar ödemişsiniz. Bizim binamız 40 daireli olmasına rağmen gün parasıyla ödenebilecek bir şey değildi.

Bizim boyanacak alan çok az. 2 cephemiz var zaten o da büyük pencerelerle kaplı. İskele kurmadan boyadılar. Her daireden bin tl alındı. Ne zamandır hayalini kuruyordum bişeyler almanın ona canım sıkıldı. Bir de benim eşimin üstüne 2 kredi var zaten kredi bile çekemezdik. Sinirlerimi bozan niye bu kadar ısrarcı oldukları. O kadar senedir duruyor bir kış daha dursaydı bir şey olmazdı bence.

Israr etseydiniz o zamna keşke biz bu yıl asla ödeyemeyiz diye. Olan olmuş artık düşünüp üzülmenin anlamı yok bence.

Esiniz sizin gün parasına mı güvendi?O daha vahim.
Hayat müsterek tabiki ama gün paramı elimden alıp,dıs cephe boyattırmasın bi zahmet.
Verirseninz de bana öde bu parayı elin bollasınca diyebilirsiniz esinize.

Ama ne zamandır duruyor bir yıl daha dursaydı diyorsunuz.
Bu sene bunu siz dersiniz, seneye öteki der, önür sene başkası.
İhtiyaç varsa boyatılmalı.

Hevesiniz kursağımızda kalmış, anlıyorum, ama bu işlerin de yürümesi lazım.

Ben gün paramla katkı saglamak zorunda değildim ama sizin yorumunuz tesekkür ederim. Bunun bir kuralı var mı merak ediyorum şu kadar senede yenilenecek diye. Eski hali daha güzeldi bence boyandıgı bile belli olmadı. Saçma sapan bir şeye gidecek param. Durumumuz sıkısık oldugu için alamadım bu yaz güneş gözlüğü mesela. Bence lüks değil yani güneşten gözü korumak için gerekli bir şey. Kızıma elbise almam da lüks değil zannımca bilemedim. Çok şükür yicek ekmeğimiz var. Allah herkesin rızkını arttırsın.

Benim şuan durumun yok siz çok bıyatmak istiyorsanız aranızda para toplayıp boyatın ben veremem diyecektiniz.

E iyi yine gun parasiyla kapatilabilecek bir meblagmis. İnsanlar kredi cekiyorlar ev -apartman tadilati icin. Odenebilecek seyler icin can sıkmayin derim, ha esinizin maasiyla odenmis ha sizin gun paranizla,bir farki yok

Kimse seni zorlamamis ki. Adam oneri sunmuş, sen kabul etmissin. Elimiz sıkışık, suan icin borcta kabul edemem, elimiz duzelince halledelim diyebilirdin. Ayrica elimiz sıkışık diyorsun ama güneş gözlüğü alamiyacaksin diye üzülüyorsun. Bir gözlüğe 200 300 bayılmayi goze aliyorsunuz. Eviniz icin cebinizden para çıkmis ortak kararla. Ki alinan kararlara binada ki herkes uyuyorsa sizde uymak zorundasiniz. Yapicak birsey yok . Kesenize bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…