• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman görevlisi

sigmund

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
39
16
3
29
Selam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım bizimkinin izi var ama içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize

Çok yanlış yerdesiniz, aylık 5000kayme sayıp bir de üstüne çalışandan azar mı yiyorsunuz🙄🙄🙄Haddini yerini bildirmeniz gerekiyordu. Çalışana abi diyip ezilip büzülerek zaten olaya ezilerek başlamışsınız. Çalışanlara saygım sonsuz ama parasını verdiğim görevliyi de tepeme çıkartmam.

Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Biri beni boyle azarlasa karşılığını verirdim, cok yumuşak davranmışsın. İşi apartmanı temizlemek degilmi zaten ekstra çöp falan topluyordur en fazla

Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım bizimkinin izi var ama içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Uçacak halimiz yok ya. Neden bir de alıp paspas yapıyosunuz s*çsanıza ağzına. İşi ne yapacak tabi sanki elinle özellikle alıp sürüyosun. Sanki atomu parçalıyo

Nasıl beş bin veriliyor ya çok şaşırdım, ne yapıyor bu görevliler beş bine baya iş yapmaları lazım
Ay sanki görevlinin eline sayılıyor aidat. Asgari ücrete çalışıyordur o insancıklar. Konu sahibi haklı, kendini savunabilirmiş orası ayrı mesele ama apartman görevlisinin aldığı paraya kadar da düşmeyelim.

Saydırmak hakaret küfür gibi olur ben yerlere paspas atmaz kusura bakma der geçerdim şimdi bilemem onun o kadar çok işini apartmanın büyüklüğünü ıslak havada bunlar muhtemel şeyler olabilir oda yönetici yada diğer apartman sakinleri tarafından bu yer ve paspas konusunda hassasiyet kazandiysa olabilir de .Ben çok aşırı hakaret vs yoksa böyle davranırım diye düşünüyorum.Paspas atmanız olmamış sadece ben şikayet etmezdim .Gerekirse görmüyor musun kadın nasıl hem çocuğu hem arabayı ucursun havada sende silmissin bilerek değil emeğe saygısızlık yok ayıp tavrın diye söylerdim özür dilerdi muhtemelen benden

Ya zaten çocuk ve bisiklet ayrı ayrı girse iki tane iz olacak bisikletle girse yine iz olacak anlamadım ben neye azarladığını
Kocaman bisikleti elle taşımanızı beklemiyordu herhalde değil mi

Şunu anlamadım normalde bisikletle apartmana girdiğinizde kucağa alma şartı mı var? Ha ayakkabı ha tekerlek yani ne farkediyor? Sanmıyorum böyle kuralınız olsun.

Yağmura özel kendi kural koyduysa; her yer ıslak ve çamurluydu diyorsunuz. Yani henüz silinmemiş, silinecek. Yağmur yağınca olayı budur yani. Azarlamaya hakkı yok sizi. Şey aklıma geldi yağmurda sipariş verilir mi diye sitem eden kurye 😅

En fazla yeni silindiyse kusura bakmayın denilip geçilir. Vazifesinin içine dahil bu konu.

Siz niye yeri siliyorsunus? Emekçi insnaa saygım sonsuz ama haddini aşmadığı müddetçe. Yağmur varsa evet koridorlar çamur oluyor yapacak bir şey yok.

Apartman görevlisi bazen yerleri silerken geçmek zorunda kalıyoruz, kolay gelsin kusura bakmayın deyip yoluma devam ediyorum, şu tepkiyi yapsa bizim binada kimse tutmaz onu. Yönetime şikayet edin mutlaka.

Ay sanki görevlinin eline sayılıyor aidat. Asgari ücrete çalışıyordur o insancıklar. Konu sahibi haklı, kendini savunabilirmiş orası ayrı mesele ama apartman görevlisinin aldığı paraya kadar da düşmeyelim.
Adamın aldığı paraya kadar düşmedim sadece şaşırdım yazdım farkındaysanız

Bizim kapıcı bi ara beni aradı ve dedi ki “sizin daireden yatak odasından alt kat dairenin bi sorunu var hangi kat diye bakmamız lazım” dedim müsait değilim ben. Eşime söyledim. Eşim aradı dedi ki “banane sizin başka dairenizin işinden? Ne münasebet evimden başka daireye bakacaksınız? Drone alsın o yöneticin söyle” diye uyarmış.
Yani kalkıp da 5000 aidat verip bi de özür dileyip siz mi siliyorsunuz? Ve sizi mi azarlıyor? Valla kusura bakmasın kimse ümüğünü sıkardım.
Kimse beni azarlayamaz.

Ben olay cıkardınız sanıyorum
Kuzu kuzu paspaslamışsınız😔

Ay yok artık ya niye siliyorsunuz ki silecek işi o apartman görevlisi adı üstünde apartmanı temiz tutmak için var mağazada çalışan nasıl kat yapıyor hastanede kalınca hemşire nasıl 2 kere geliyor öğretmen teneffüste nasıl soru çözüyorsa yapacak ben olsam silmez şikayet ederdim

Adamın aldığı paraya kadar düşmedim sadece şaşırdım yazdım farkındaysanız
Şaşırmanız da anlamsız. Apartman görevlisinin kazancıyla aidat arasında bir bağlantı kurulamayacağını kavrayacak zekada bir kadın olduğunuzu düşünüyorum.

Bence yöneticinizle konuşun birdaha böyle vir densizlik yapmasın.
Ayrıca bebek arabasının mantığı belli değil mi asansöre de onunla binip hayatı kolaylaştırmak depil mi amaç ?
Tek başına olsanız ne yapacaksınız mesela hem bebeği kucakta taşıyıp hem de araba mı katlayacaksınız.
He şu var güzelce rica eder üstüne de yardımcı olur eşyaları taşımanıza yardımcı olur bu kabul edilebilir ama be münasebet insanları azarlamak ?

Sizde haram önce bı ses tonunuzu düzeltin deyip akabinde de yoneticiye şikayet etmeliydiniz

Back
X