Apartman hayatı

zeynepdamlacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
310
-256
48
29
Merhaba benım derdim apartman hayatı.Hep dört duvar arası hapishanede yaşıyor gibi hissediyorum.çocuklarımda cok sıkılıyorlar evın içerisinde müstakil evlere İmrenerek bakıyorum ne guzel bahce var evin dış kapısı hemen sokaga çıkıyor bız ıse dısarı çıkmak ıcın asansör derdi çekiyoruz her gün cocukları biyerlere goturmek zorunda kalıyorum ve cok zorlanıyorum artık oysakı bahçeli bir ev olsa ne sıkılırlar nede benım onları sureklı bıyerlere göturmeme gerek kalır kötü komşular da cabası üstelik. Apartman hayatı o kadar iğrenç kı benım için stres yapıp hiç zevk alamıyorum hayattan evde bizim kıra olsa müstakil kıraya giderdik napıcagımı bılemıyorum düşüncelerinizi yazarmısınız...

evin dış kapısı hemen sokaga çıkıyor bız ıse dısarı çıkmak ıcın asansör derdi çekiyoruz
Evin kapısının hemen sokağa açılması bence pek güzel değil ama diğer konularda haklısınız. Keşke öyle bir imkanımız olsa. Bu devirde zor.

Şu zamanda basının üzerindeki çatıya şükret derim.
Sanki hepimiz mustakildeyiz ?
Ha imkanınız varsa alın ancak apartmandayim.diyerekde sürekli kendinizi.demoralize etmeyin.
Şükür ki acta açıkta değilsiniz,bir haneniz ve çocuklarınız var.

Şu zamanda basının üzerindeki çatıya şükret derim.
Sanki hepimiz mustakildeyiz ?
Evi kira da değilmiş. Biz o beğenmediği apartman dairesinde yaşamak için üstüne bir de para veriyoruz.

Evi kira da değilmiş. Biz o beğenmediği apartman dairesinde yaşamak için üstüne bir de para veriyoruz.
Marge,sen öğretmendin sanki.Esinde çalışıyordu galiba.Yine siz 2 maaş bir şekilde direyebiliyorsunuzdur.
1+1 eve 12000 diyorlar,gerisini sen düşün.
Ben ailemle kalmasam.para bile tutamam şu zamanda

Müstakil evi bende çok seviyorum.

Bende apartmanda oturuyorum biz akşamlari çocukları alan ve sandalyeyi kapan aşağıya iniyor ve oturuyoruz gece 11 e kadar hem çocuklar oynayıp eğleniyor bizde dışarda komşularla sohbet ediyoruz

Marge,sen öğretmendin sanki.Esinde çalışıyordu galiba.Yine siz 2 maaş bir şekilde direyebiliyorsunuzdur.
1+1 eve 12000 diyorlar,gerisini sen düşün.
Ben ailemle kalmadan.para bile tutamam şu zamanda
1+1 eşyalı daireler burada da öyleymiş. Eski kiracıyız yoksa en az 15 bindi bizim de.

Maalesef burda komşuluk yok kımse birbiriyle konuşmuyor yardımlasma yok

Tabı sukredıyorum ama sürekli asansör korkusuyla yasıyorum

Bende oyle düşündüm ama eşim cesaret etmiyor
Tabi kiraci hadi cik kardesim dediginde hemen cikmiyor, mustakile gecip sikinti yasadiginda dur evime geceyim dersen ve kiraci cikmaz istemezse zora kosarsa sikinti.
ESiniz hakli cesaret edememekte ama zaten ev tasirken de her seyi dusunup tasiycaginiz icin bahane uretiyor gibi

İmkanınız varsa evinizi satıp alın ya da evinizi kiraya verip müstakil kiraya çıkın.

Müstakil ev iyi hoş görünüyor da zorluğu da çok fazla bence. Çocuklar için iyi olsa da ben mesela börtü böcekten asla hoşlanmam. Ayrıca korkarım güvenli gelmez. Eşimin köyüne gittiğimizde köpeklerimiz gece kediye bile havlasa ödüm kopuyor avluya biri mi girdi diye.

Eşimin de hep hayali müstakil bir ev. Ama ben güvenlikli bir site ve düzen içerisinde olmazsa asla müstakil evde oturmam.

Tabı sukredıyorum ama sürekli asansör korkusuyla yasıyorum
Kaç katlı, herkesin asansöre binmesine gerek yok ki.
Hatta ben kullanmıyorum bile çoğu zaman.
Yani bunlar hoşuna gitmeyebilir ancak iğrenç,stres yapıyorum,hiç zevk almıyorum demek de biraz fazla sanki.
Acaba baska birşey mi var seni yoran ?
Ayrica asansör yani nasıl bir zevk alacaksın ki ? Ondan biz de zevk alamiyoruz zaten

Evini bana ver ben müstakilin kirasını ödiyim. :) şaka maka bir yana buna da şükür diyin, bakın bize hem apartmanda oturuyoruz hem kiradayız fakfakiriz

Korkuyorum asansörde ya ıcındeyken bozulursa ya elektrık gıdersede çocuklarla birlikte naparım orda dıye ıcındeyım sureklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…