• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman hayatından nefret ediyorum

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Daha öncede konu açmıştım yan dairemize yeni aile taşındı taşındıklarından beri sürekli ses yapıyorlar yüksek ses müzik vs. Onların yatak odası banyo ile bizim yatak odası banyo birleşik. Geçen gün gecenin 22sinde matkap bile çalıştırdılar çocuğum çığlık kıyamet uyandı korktu. Kısaca apartmanda yaşadığının farkınsa olmayan değişik tipler.

çocuğum gece bir veya hadi hastaysa iki kere falan uyanıyor ağlayarak ama ben zaten hemen alır koynuma yatırır emziririm saatlerce ağlamaz. Bugün kadın gelmiş bana çocuğunun ağlamasından rahatsız oluyorum odanı değiştir diyor baska oda yoksa ağlayınca oturma odasına götür diyor?? Ne münasebet dedim siz bunu söyleme hakkını nereden buluyorsunuz? Gece boyu şarkı söyleye söyleye duş alıyorlar sabahın 4ü 5i sesli sesli sevişiyorlar. Benim çocuğumun sesi sana geliyorsa beyinsiz misin kendi sesini de hesaplasana. Biz hiç kapılarına gitmedik sanırım gitmemiz gerekiyormuş böylelerine! Bıktım usandım artık. Maddi gücüm seneye yaza kadar taşınmama imkan vermiyor ev sahibi yalıtım vs istemiyormuş biz yapıp kiradan düşelim dedik kabul etmedi. Canım çok sıkkın Sinirlerim bozuldu haksız olan kim sizce? İnanın çocuğum çok ağlayan bir bebek değil uykusu çok şükür çok güzel

birde geceleri uyanınca ve uyuturken esimde ilgileniyor çoğunlukla sanırım bunuda duymuş eşin ne güzel ilgili yardımcı oluyor benim kocam böyle değil hiç ilgilenmiyor diyor çokrahatsız oldum

Son düzenleme:
Yahu bu daha emen bebek. Gece de uyanır ağlar gündüz de. Memeden kesilmiş şımarıklıktan gürültü yapsa neyse de el kadar çocuğun ağlamasına mı takılmış? Oda değiştirmek ne demek üstelik? Afedersin de insan değilmiş komşuların. Allah sabır versin. Ben sinir oldum inan.
Acayip gerildim sabaha kadar ağlasa anlayacağım da değil üstelik dünde aşı olduk diş sancılarımız var yavrum yinede mızmız bir cocuk değil geceleri

Acayip gerildim sabaha kadar ağlasa anlayacağım da değil üstelik dünde aşı olduk diş sancılarımız var yavrum yinede mızmız bir cocuk değil geceleri
Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun. Hiç umursamayın. Mümkün olursa onların gürültüsünü ses kaydına alın. Kapınıza dayanırsa sizden ne kadar duyulduğunu dinletirsiniz.

Yaa hiç tınlamayın, çocuğunuz ağladığında da odayı falan değiştirmeyin. Ne gerek var? Eğer bir insanlık bekliyorsa önce kendileri insanlık yapıp sabaha karşı yarınlar yokmuşcasına sevişmesin, sessiz olsun.

Daha öncede konu açmıştım yan dairemize yeni aile taşındı taşındıklarından beri sürekli ses yapıyorlar yüksek ses müzik vs. Onların yatak odası banyo ile bizim yatak odası banyo birleşik. Geçen gün gecenin 22sinde matkap bile çalıştırdılar çocuğum çığlık kıyamet uyandı korktu. Kısaca apartmanda yaşadığının farkınsa olmayan değişik tipler.

çocuğum gece bir veya hadi hastaysa iki kere falan uyanıyor ağlayarak ama ben zaten hemen alır koynuma yatırır emziririm saatlerce ağlamaz. Bugün kadın gelmiş bana çocuğunun ağlamasından rahatsız oluyorum odanı değiştir diyor baska oda yoksa ağlayınca oturma odasına götür diyor?? Ne münasebet dedim siz bunu söyleme hakkını nereden buluyorsunuz? Gece boyu şarkı söyleye söyleye duş alıyorlar sabahın 4ü 5i sesli sesli sevişiyorlar. Benim çocuğumun sesi sana geliyorsa beyinsiz misin kendi sesini de hesaplasana. Biz hiç kapılarına gitmedik sanırım gitmemiz gerekiyormuş böylelerine! Bıktım usandım artık. Maddi gücüm seneye yaza kadar taşınmama imkan vermiyor ev sahibi yalıtım vs istemiyormuş biz yapıp kiradan düşelim dedik kabul etmedi. Canım çok sıkkın Sinirlerim bozuldu haksız olan kim sizce? İnanın çocuğum çok ağlayan bir bebek değil uykusu çok şükür çok güzel
Bir bebeğin ağlama sesi ile müzik sesi matkap sesi vs kıyaslanamaz. Sonuçta bebek bu ağlarda bağırır da ama insan olan o saatte müzik açmaz o saatte matkap çalıştırmaz haklısınız böylelerine sustukça tepenize çıkarlar keşke önce siz gitseymişsiniz kapılarına. Odanızı değiştirin ne demek ya sinirim tepeme çıktı:sinirli:

çocuk sesi başka şey
gecenin bilmem kacinda dinlenen muzik sesi matkap sesi sevişme sesi başka şey.
çocugun agzina tipa takacak haliniz yok sonuçta
kapiya gelecek yuzu bulduysa duydugunuz butun sesleri soyleseydiniz
biz sizin gecede kaç kez sevistiginizi bile duyuyoruz sen susamiyorsan ben kucucuk bebegi nasil susturayim deseydiniz ya

Yaa hiç tınlamayın, çocuğunuz ağladığında da odayı falan değiştirmeyin. Ne gerek var? Eğer bir insanlık bekliyorsa önce kendileri insanlık yapıp sabaha karşı yarınlar yokmuşcasına sevişmesin, sessiz olsun.
Çok garipsedim kadın çarşaflı eşide cüppeli uzun sakallı ama sürekli pop müzik dinleyip şarkı söylüyorlar

çocuk sesi başka şey
gecenin bilmem kacinda dinlenen muzik sesi matkap sesi sevişme sesi başka şey.
çocugun agzina tipa takacak haliniz yok sonuçta
kapiya gelecek yuzu bulduysa duydugunuz butun sesleri soyleseydiniz
biz sizin gecede kaç kez sevistiginizi bile duyuyoruz sen susamiyorsan ben kucucuk bebegi nasil susturayim deseydiniz ya
Dedim sizin banyodaki bütün sesleriniz geliyor dedim ben kapıyı kapatıyorum diyor ses duvarlardan geliyor halbüki

Back
X