- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
Ne gibi canımTövbe estağfurullah utanmaza bak yaa
Bunlar o görünümle farklı işler çeviriyor olmasınlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi canımTövbe estağfurullah utanmaza bak yaa
Bunlar o görünümle farklı işler çeviriyor olmasınlar![]()
Bilmiyorum inan da o çarşafı şalvarı paravan olarak kullananlar epey yaygınlaşmışNe gibi canım![]()
Tövbe estağfurullahBilmiyorum inan da o çarşafı şalvarı paravan olarak kullananlar epey yaygınlaşmış![]()
Daha öncede konu açmıştım yan dairemize yeni aile taşındı taşındıklarından beri sürekli ses yapıyorlar yüksek ses müzik vs. Onların yatak odası banyo ile bizim yatak odası banyo birleşik. Geçen gün gecenin 22sinde matkap bile çalıştırdılar çocuğum çığlık kıyamet uyandı korktu. Kısaca apartmanda yaşadığının farkınsa olmayan değişik tipler.
çocuğum gece bir veya hadi hastaysa iki kere falan uyanıyor ağlayarak ama ben zaten hemen alır koynuma yatırır emziririm saatlerce ağlamaz. Bugün kadın gelmiş bana çocuğunun ağlamasından rahatsız oluyorum odanı değiştir diyor baska oda yoksa ağlayınca oturma odasına götür diyor?? Ne münasebet dedim siz bunu söyleme hakkını nereden buluyorsunuz? Gece boyu şarkı söyleye söyleye duş alıyorlar sabahın 4ü 5i sesli sesli sevişiyorlar. Benim çocuğumun sesi sana geliyorsa beyinsiz misin kendi sesini de hesaplasana. Biz hiç kapılarına gitmedik sanırım gitmemiz gerekiyormuş böylelerine! Bıktım usandım artık. Maddi gücüm seneye yaza kadar taşınmama imkan vermiyor ev sahibi yalıtım vs istemiyormuş biz yapıp kiradan düşelim dedik kabul etmedi. Canım çok sıkkın Sinirlerim bozuldu haksız olan kim sizce? İnanın çocuğum çok ağlayan bir bebek değil uykusu çok şükür çok güzel
birde geceleri uyanınca ve uyuturken esimde ilgileniyor çoğunlukla sanırım bunuda duymuş eşin ne güzel ilgili yardımcı oluyor benim kocam böyle değil hiç ilgilenmiyor diyor çokrahatsız oldum
Dedim sizin banyodaki bütün sesleriniz geliyor dedim ben kapıyı kapatıyorum diyor ses duvarlardan geliyor halbüki
Çok garipsedim kadın çarşaflı eşide cüppeli uzun sakallı ama sürekli pop müzik dinleyip şarkı söylüyorlar
Altta kalmasaydınızEvet söyledim kendi çocuğu da var bana gelmis ben kapıyı kapatıyorum diyor kapı ne alakaysa
Sizin adınıza ben de sinirlendim şimdi. Bir de şikayet etmis utanmadan. Bizde de var malesef gece gündüz dinlemeden ses yapiyolar. Küçük bebek aglamasina falan asla ses etmem bebek sonucta. Bunlar kocamanlar tepiniyorlar surekli hem de gece 3lere kadar. Yapana siz de yapın. Onlar rahatsiz olsun. Allah sabır versinDaha öncede konu açmıştım yan dairemize yeni aile taşındı taşındıklarından beri sürekli ses yapıyorlar yüksek ses müzik vs. Onların yatak odası banyo ile bizim yatak odası banyo birleşik. Geçen gün gecenin 22sinde matkap bile çalıştırdılar çocuğum çığlık kıyamet uyandı korktu. Kısaca apartmanda yaşadığının farkınsa olmayan değişik tipler.
çocuğum gece bir veya hadi hastaysa iki kere falan uyanıyor ağlayarak ama ben zaten hemen alır koynuma yatırır emziririm saatlerce ağlamaz. Bugün kadın gelmiş bana çocuğunun ağlamasından rahatsız oluyorum odanı değiştir diyor baska oda yoksa ağlayınca oturma odasına götür diyor?? Ne münasebet dedim siz bunu söyleme hakkını nereden buluyorsunuz? Gece boyu şarkı söyleye söyleye duş alıyorlar sabahın 4ü 5i sesli sesli sevişiyorlar. Benim çocuğumun sesi sana geliyorsa beyinsiz misin kendi sesini de hesaplasana. Biz hiç kapılarına gitmedik sanırım gitmemiz gerekiyormuş böylelerine! Bıktım usandım artık. Maddi gücüm seneye yaza kadar taşınmama imkan vermiyor ev sahibi yalıtım vs istemiyormuş biz yapıp kiradan düşelim dedik kabul etmedi. Canım çok sıkkın Sinirlerim bozuldu haksız olan kim sizce? İnanın çocuğum çok ağlayan bir bebek değil uykusu çok şükür çok güzel
birde geceleri uyanınca ve uyuturken esimde ilgileniyor çoğunlukla sanırım bunuda duymuş eşin ne güzel ilgili yardımcı oluyor benim kocam böyle değil hiç ilgilenmiyor diyor çokrahatsız oldum
Aynen şöyle diyecektiniz. Bizim bebek sizin sesinizle uyanıyor. Zamanlı olarak tepişin uyanmasın... böylelerinin yüzüne yüzüne vuracaksınız.Evet ya biz anlayıslı olalım tasınma süreci zordur dedik ama ilk hatada uyarmalıymışız
Komsun normal biri olsa bebek aglıyor diye kasıl ama komsun insan degıl. Bebek agladıgında kasılmak yerine sabaha karsı 5te dusta sarkı soylemelerını getir aklına ve rahat olAcayip gerildim sabaha kadar ağlasa anlayacağım da değil üstelik dünde aşı olduk diş sancılarımız var yavrum yinede mızmız bir cocuk değil geceleri