Kapımın hemen dibinde pencere herkesin kapısının önünde var ,gelebilir ama ben ne niyetle bizimki açıldığını da bilmiyorum o yüzden biraz daPencerenin sizin olduğunu düşünmenizin sebebi sizin kapınıza yakın olması mı? İki pencere de kat holünde değil mi? Öyleyse sizin pencereniz yok aslında. Kat holünün iki penceresi var.
Size yakın olan yerine diğerini açsalar yine kötü koku, toz, böcek gelebilir.
Sinirlenip çatacak yer arıyorsunuz galiba.
Hayır apartmanlarda kapı önünde ayakkabılık olmaz. Bu son derece görgüsüz bir hareket. Ayakkabı da olmaz. Leş gibi kokar o bina. Başkasının kapısının önüne de bir şey koyamazsınız, kendi kapınızın önüne de. Kapınızın dışı ortak alandır. Çok basit aslında bunu anlamakta neden bu kadar zorlandınız? Pencere sizin değil, binanın. Daire sayısı kadar pencere olması pencereyi size ait yapmaz.Şöyle soyleyeyim ortak alan diyip duruyorsunuz ama apartmanlarda herkesin ayakkabiligi kendi kapisinin kenarında olur değil mi demekki o alan orada oturan kişiye ait ki katsi komşusu veya üst komşusu eşya koyabiliyor mu sizin evin önü sizin alanınız degil mi karşı komşu bişey koysa siz ne yaparsnz bina zaten normal 6 katlı 24 dairelik bina tamamen aile apartmanı değil ,herkesin dairesinin önünde ayakkabiligi da var penceresi de var,pencere benim hukuki malim değil ama anlatamadım galiba her dairenin önünde pencere var 24 daireyse 24 pencere
AHayır apartmanlarda kapı önünde ayakkabılık olmaz. Bu son derece görgüsüz bir hareket. Ayakkabı da olmaz. Leş gibi kokar o bina. Başkasının kapısının önüne de bir şey koyamazsınız, kendi kapınızın önüne de. Kapınızın dışı ortak alandır. Çok basit aslında bunu anlamakta neden bu kadar zorlandınız? Pencere sizin değil, binanın. Daire sayısı kadar pencere olması pencereyi size ait yapmaz.
24 daire ortalama 100 insanın yaşadığı bir binada camı kimin açtığını nereden biliyorsunuz pek
parandan apartmanaHayır apartmanlarda kapı önünde ayakkabılık olmaz. Bu son derece görgüsüz bir hareket. Ayakkabı da olmaz. Leş gibi kokar o bina. Başkasının kapısının önüne de bir şey koyamazsınız, kendi kapınızın önüne de. Kapınızın dışı ortak alandır. Çok basit aslında bunu anlamakta neden bu kadar zorlandınız? Pencere sizin değil, binanın. Daire sayısı kadar pencere olması pencereyi size ait yapmaz.
24 daire ortalama 100 insanın yaşadığı bir binada camı kimin açtığını nereden biliyorsunuz peki?
Hayır apartmanlarda kapı önünde ayakkabılık olmaz. Bu son derece görgüsüz bir hareket. Ayakkabı da olmaz. Leş gibi kokar o bina. Başkasının kapısının önüne de bir şey koyamazsınız, kendi kapınızın önüne de. Kapınızın dışı ortak alandır. Çok basit aslında bunu anlamakta neden bu kadar zorlandınız? Pencere sizin değil, binanın. Daire sayısı kadar pencere olması pencereyi size ait yapmaz.
24 daire ortalama 100 insanın yaşadığı bir binada camı kimin açtığını nereden biliyor
inanın her dairede var ayakkabılık hatta bazıları duvara monte bile yaptrdi apartmandan apartmana değişebiliyor demekki,bı kez yakaladım dışardan geliyorduk açtılar gördüm, ama tabiki dünkü aynı kişi olmayabilir ,bizim apartmanın kurallarıyla sizinki bir değil galuba un,atmayalım konuyuHayır apartmanlarda kapı önünde ayakkabılık olmaz. Bu son derece görgüsüz bir hareket. Ayakkabı da olmaz. Leş gibi kokar o bina. Başkasının kapısının önüne de bir şey koyamazsınız, kendi kapınızın önüne de. Kapınızın dışı ortak alandır. Çok basit aslında bunu anlamakta neden bu kadar zorlandınız? Pencere sizin değil, binanın. Daire sayısı kadar pencere olması pencereyi size ait yapmaz.
24 daire ortalama 100 insanın yaşadığı bir binada camı kimin açtığını nereden biliyorsunuz peki?
Kapımın hemen dibinde pencere herkesin kapısının önünde var ,gelebilir ama ben ne niyetle bizimki açıldığını da bilmiyorum o yüzden biraz da
Kat holünün hava alması amacıyla olabilir mi?
Çok rahatsızsanız söylersiniz açmazlar
Ayakkabilariniz kokuyordur, kimse cekmek zorunda degilki baskasinin ayak kokusunu?Olabilir ben de bu durumdan rahatsz oluyorum işte ,ama herkes kendi pisligine baksın o sebepten yapiyorlarsa
Bu pencerelerin havayla bi bağlantısı yok mu yani?herkes sineklik taktırsın rahatça açın..eltiye de söyleyin karışmasın ben açarım diye..Bu binanın projesini k.v mi çizdi acabaO camın habadan ziyade apartman boşluğu olduğu için pis hava geliyor ,faydadan çok zarar yani
Değil..Şöyle soyleyeyim ortak alan diyip duruyorsunuz ama apartmanlarda herkesin ayakkabiligi kendi kapisinin kenarında olur değil mi
taşınamazTaşının kafayı yiyeceksiniz orada. Neye taksam diye mi başlıyorsunuz güne? Sanki pencere evinizin içine mi açılıyor buna takılıyorsunuz?
Acmayabilirler mesela ben kendi camim kapalı dururken karşı komşunun camını açmam bana göre bu terbiyesizlik saygısızlıktır iki cami da acsalar sorun yok ama kendilerini ki dururken bizim cami acmalari sorun benim iç
Koridor camı değilmi. Evin içi değil sonuçta. Ben takılmazdım,açsa ne açmasa ne. Sinek heryerden gelir.Meraba arkadaşlar, kaynanamla karşılıklı oturuyorum eltimin biriyle de aynı apartmandayiz ,apartmanda herkesin kapısının önünde pencere var apartman boşluğuna bakıyor ,ben pek acmiyorum toz böcek girer diye ,dün aynı apartmandaki eltim kahvaltıya gelmiş ben de temizlik yapıyordum bizim pencereyi acmslar kaynanaminki kapalı hava alsın diye acsalar kaynanamın penceresi de açık olması lazım sadece bizimkini aciyolar ,sanki biz pismisz veya bizim evden koku geliyor gibi ,bı kere de diğer abisig kaynanama yemeğe gelmişler biz de dışardan geliyorduk bizi görmediler çıktılar merdiveni abisi hemen bizim pencereyi açtı kaynanaminki dururken ,acayip sinir olutorum canım sikiliyor nasıl bı cozum bulabilirim,abartıyor miyim sizce
Şeytani fikirlerBirsey daha geldi aklima
Kaynananizin katina da boyle dolap ayakkabilik gibi birsey varsa arkasina çürük sarimsak tarzi ya da kokmus corap gibi seyler birakin
Boylece o pencereyi de acmak zorunda kalirlar
En azindan esitiz diye dusunursunuz iciniz rahat eder
Birsey daha..
Fare yapiskanlari oluyor
Pencerenin acma aparatina ondan sürün
Acan kisinin eli yapisacak ve viyaklayacaktir
Yine bu sekilde yakalayabilirsiniz
Tesekkure gerek yok sfjk
Yok ya saka yapiyorum once bi insanca uyarmasi lazimŞeytani fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?