Apartman koridor penceresi

Kapımın hemen dibinde pencere herkesin kapısının önünde var ,gelebilir ama ben ne niyetle bizimki açıldığını da bilmiyorum o yüzden biraz da

Hayır apartmanlarda kapı önünde ayakkabılık olmaz. Bu son derece görgüsüz bir hareket. Ayakkabı da olmaz. Leş gibi kokar o bina. Başkasının kapısının önüne de bir şey koyamazsınız, kendi kapınızın önüne de. Kapınızın dışı ortak alandır. Çok basit aslında bunu anlamakta neden bu kadar zorlandınız? Pencere sizin değil, binanın. Daire sayısı kadar pencere olması pencereyi size ait yapmaz.

24 daire ortalama 100 insanın yaşadığı bir binada camı kimin açtığını nereden biliyorsunuz peki?

A
parandan apartmana

inanın her dairede var ayakkabılık hatta bazıları duvara monte bile yaptrdi apartmandan apartmana değişebiliyor demekki,bı kez yakaladım dışardan geliyorduk açtılar gördüm, ama tabiki dünkü aynı kişi olmayabilir ,bizim apartmanın kurallarıyla sizinki bir değil galuba un,atmayalım konuyu

Apartmanda ayakkabilik olmaz olnamali. Onun disinda cam ortak alandir kimsenin cami diye acmam o an bulundugu yere gore acarim sizlik birsey yok. Ne alaka sizin caminiz degil orasi?

Öyle olsa kaynanamın pencersini de açarlar orası kapalı bizimkini açıyorlar ,2 si de açık olsa sorun yok dediğin gibi havalandırmak için açılmış derim rahatsız olmam ,ama kendi pencereleri dururken benim kapımın önünündeki pencerenin açılması rahatsz etti canım ,sen biraz anladın galiba beni

O camın habadan ziyade apartman boşluğu olduğu için pis hava geliyor ,faydadan çok zarar yani
Bu pencerelerin havayla bi bağlantısı yok mu yani?herkes sineklik taktırsın rahatça açın..eltiye de söyleyin karışmasın ben açarım diye..Bu binanın projesini k.v mi çizdi acaba

Açmayın diye yazı yapıştır koku geliyor olabilir o taraftan ama.

Taşının kafayı yiyeceksiniz orada. Neye taksam diye mi başlıyorsunuz güne? Sanki pencere evinizin içine mi açılıyor buna takılıyorsunuz?
taşınamaz
kira ödemek zorunda kalır
birçok insan razı gelmiyor buna :)

konu sahibi açık açık sorun neden böyle yaptıklarını

Birsey daha geldi aklima
Kaynananizin katina da boyle dolap ayakkabilik gibi birsey varsa arkasina çürük sarimsak tarzi ya da kokmus corap gibi seyler birakin
Boylece o pencereyi de acmak zorunda kalirlar
En azindan esitiz diye dusunursunuz iciniz rahat eder

Birsey daha..
Fare yapiskanlari oluyor
Pencerenin acma aparatina ondan sürün
Acan kisinin eli yapisacak ve viyaklayacaktir
Yine bu sekilde yakalayabilirsiniz
Tesekkure gerek yok sfjk

Şeytani fikirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…