• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman Kuralları sorunu

Tabikide bu meseleden mahkemeye verilmez :) ben ne yapmalıyım diye sizlerden fikir istedim ama bazı arkadaşlar sırf Konuşmak için konu sahibini tahrik etmek için yorum yazıyorlar. Kendilerinin böyle bir sorunu olsa eminim kıyametleri koparırlar. Lafım size değil arkadaşım burdan yazayım dedim
O zaman beni alintilayacaksin. Öyle bir sorunumuz oldu. Karşı komşumuzun kalabalık bir ailesi vardı. Hic rahatsız olmadık. Babam bir kere mizmizlanacak oldu annem ne yapsın kadın evi kalabalık askeri kamp mi burası dedi. Biz hayatı kolaylastiran insanlariz. Dam kapı pencere diye insanları bunaltmiyoruz.

Uç beş terlik ayakkabı olursa rahatsız etmeyebilir fakat birsürü Dağınık olunca görüntü hiç hoş değil. Benim konum terlik ayakkabı değil koca dolap orda duruyor mesele bu hatta resminide çekip gösterdim burdaki Arkadaşlara bakın isterseniz.
Onu size demedim ki zaten sonuçta orasi ortak kullanilan bir alan tek kisi gasp edemez saygili davranmak zorunda benim sorum size cocugunuzun terliklerini iceri almanizi soyleyen kisinin mantigi ben size hak veriyorum zaten

O zaman beni alintilayacaksin. Öyle bir sorunumuz oldu. Karşı komşumuzun kalabalık bir ailesi vardı. Hic rahatsız olmadık. Babam bir kere mizmizlanacak oldu annem ne yapsın kadın evi kalabalık askeri kamp mi burası dedi. Biz hayatı kolaylastiran insanlariz. Dam kapı pencere diye insanları bunaltmiyoruz.
Konuyu oku öyle cevap yaz buraya okumadan yorum yazıyorsun konu terlik ayakkabı değil koca gardrop var önümüzde neden bahsediyorsun sen arkadasım

Back
X