Apartman merdiveni beni gerdi

bana da süre çok uzun geldi, bizim apartman görevlimiz haftada bir yıkıyor apartmanı baştan aşağı
ama konu sahibinin minnak bebeği varmış bence o silmesin, temizlik malzemelerini alsın yeterli

herkes kendı katını sılse anlarım bes dklık ıs vıleda ıle sıl gec ama bastan asagı apartman sılmekte ne , hepı topu vereceklerı ne kadar para daıre bası eder en fazla 25 tl, hem ayda bır defada kımseye koymaz bu para.... hem bu karar alınırken sızede danısmaları gerekırdı, kıracı bıle olsanız soz sahıbısınız, olay ordan yanlıs zaten..

bana da süre çok uzun geldi, bizim apartman görevlimiz haftada bir yıkıyor apartmanı baştan aşağı
ama konu sahibinin minnak bebeği varmış bence o silmesin, temizlik malzemelerini alsın yeterli
Aaahhh aahhh.Benim minnak bebeğim de olsa sildim malesef.Bana da senin minnak bebeğin var,silme deseydiler keşkeKabul ederseler neden olmasın da ,ayda 1 silmeye ne temizlik malzemesi gidecek ki,her ay biri evindeki temizlik malzemesinden az birşey verse yeter zaten

doğru diyorsun o da pahalısından alıversin bitane yüzey temizleyici l.o.c alsın ooo senelerce gider, hem laf etmezler

ayy aynısı başıma geldi, bide hiç danışmadan konuşmadan apartmanın kapısına asmışlar bide pazt. şu silicek, salı şu diye. Ne münasebet 3 kuruş verip kadın mı tutamayacaklar. Elimi bile sürmedim. o yazıyı asan kapımada gelemedi, başka komşuyu gönderdi, o yazıyı kim astıysa o silsin dedim. Sen çalışıyorsun tabi zor olur falan dediler kıvırdılar, çalışsam da çalışmasam da ne tüm merdivenleri ne sırf kendi katımı silmem daha neler dedim, ev sahibi olmuşsunuz 3-5 kuruş lira vermeye mi üşeniyorsunuz dedim, tutalım birini adam gibi temizlesin, düzgün temizlik olsun dedim. Paşa paşa merdivenci tuttular.

Çevreden muhakkak silecek birisini bulabilirsiniz, bi eksiğini tamamlar insan
Yarım gün sadece
Güzellikle anlatın inşallah anlayışla karşılarlar

Bizim binadada ayni sorun var canim. Kendileri karar verip bana soyluyolar. Bende imdim ben silemem dedim dedigin gibi temizlik parası 10 tl veriyorum hoc karismiyorum. Kiraci diye insani biseye tutmayip sevgili ev sahipleri karar alip söylüyorlar. 5 aylik bebekle yapilacak is degil kolay bi is degil. Benim esimde izin vermedi bende istemedim zaten. 10 tl için ihtiyaci olan kadini cikardilar kendileri siliyor sifir ihtiyac sahipleri. . .

cocugum var silemem temizlikci tutun de gec ne dert yapiyorsun kendine kabul etmezlersede kendileri bilir silmezsin olur biter hic gelememboyle emrivakilere

aynı şey başıma geldi. temizlikçi tatile gitmişti ve sırayla silelim dediler. ben kesinlikle kabul etmedim. böyle karar alırken sormuyorlarsa bende kararlara uymak zorunda degilim. benimde bebegim vardı ve bende bırakamazdım ayrıca.

diğer komşularınıza söyleyin sizin kapının önünü silmesinler.ben kendim silerim deyin

ben 3 katlı binada oturuyorum kendi kapımın önünü ve benim daireme kadar olan merdivenleri yıkıyorum 2. katta ki de 1 kata kadar olan kısmı yıkıyor 1. kat ta ki dışarıya kadar olan kısmı ve kapının önünde ki az bi alan var orayı yıkıyor 2 haftada 1 yıkıyoruz yazın da haftalık yıkıyoruz

Eşiniz gidip olmaz desin adamlara sizinkiler böyle demiş ama olmaz toplayalım para tutalım birini desin

Beni bilen bilir asla kendi işimi eşime havale etmem böyle şeylerde de eşin desin vs demem ama sizin komşular bundan anlar

Evdeyiz sileriz para da bize kalır moduna girmişler zîra zaten varmış temizleyen

Annemlerin apartmanda o apartmanda oturan birisi siliyor ona para veriyorlar biz küçük apartmanda otururken de öyle idi teklif edin kabul etmezlerse çözüm bulsunlar

Asla silmeyin bebek var ben yapmam deyin bırakın pis oldun fark etmez

sadece cimrilik sebebiyle de olmayabilir.
şu an sitede yaşıyorum, sitenin temizlik görevlileri siliyor, kontrol da ediliyor.

ama eskiden küçük bir apartmanda yaşıyordum, bir kaç kişi değiştirdik.
haftada bir silinmesine rağmen, işini hiç düzgün yapmıyordu, ki düşünün 3 daire vardı sadece. yerine başka biri geldi, o da aynen, sadece yerleri siliyor, örümcek ağlarını bile almıyordu düşünün.
eşim ve yan komşu da biz mi silsek diye kaç kez konuştular, tabi erkekler olarak, ama 3. dairenin bize uyması mümkün değildi, bu böyle devam etti.
çok nadiren bizimkiler kapı baca yıkadıkları oldu bir kaç kez apartmanı dayanamayıp.

Sizin apartmanın da böyle bir hikayesi olabilir.
bu durumda da bence önce hikayeyi öğrenip, sonra madem 4 ayda bir size sıra gelecek, normal gündelikçi bayan çağırmanız en uygunu olacaktır bence.

Temizlikçi tutulsa 10-15 lira düşüyor. Siz de onun yerine apartman elektriğini veya temizlik malzemesini ödeyin

sana 3-4 ayda bir sıra geliyor zaten, sıranda da 1 günlük temizliikçi tutarsın bunun için apartmanda sorun etmeye değer mi yani sonuçta çoğunluk onlar siz de uymak zorundasınız

apartman silme ne yaa...ilk kez böyle bişey duydum bizde kapıcı vardır o yapar bunları çıkıncada yenisi alınır hemen e sizin binada çöpleri falan kim alıyo onudamı siz atıyorsunuz??binadakilerle anlaşıp kapıcı tutsanız aylık ücret verseniz olmazmı?

ben komşuma söyledim yoğunum çalışıyorum evede geç geliyorum dedim ona veriyorum parayı benim yerimede siliyor

Bizim binada da vardı aynı sorun
Yeni taşındığımda ayda bir herkes silecek diye kapıma geldiler, bir de hiç tanımıyorum kadın bağıra çağıra el kol hareketleri ile senden önce ki siliyordu sende sileceksin diye bağırıyor; güldüm silmiyorum dedim, temizlikçi tutarsanız para veririm ama silmem, sileceksin dedi =)) S... git dedim bir adım üzerine yürüyerek, o oldu bir daha gelmediler, sonunda kadın tutuldu. Anlamıyorum arkadaş ben bu insanları, millet evine yetişemiyor, bir de apartman mı temizliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…