- Konu Sahibi morsalkimm
-
Bana da tuhaf geldi.Benim de 4 kartlı.En fazla 1 hafta dayanıyor ayakkabıyla çıkılmadığı halde .2 .kata kadar ben siliyorum.2.kattan aşağıya kadar kiracı siliyor.Kovayla silmesi sorun olsa da şimdi kullanımı kolay viledalar var,o kadar büyütmeye gerek yok bence ayda bir silinecekmiş madem.
Gerçekten mi?Bizim kocalarimiz temizliyor apartmani eşiniz silsin evde kaldığı bi gün çok zamanını almaz
herkes kendı katını sılse anlarım bes dklık ıs vıleda ıle sıl gec ama bastan asagı apartman sılmekte ne , hepı topu vereceklerı ne kadar para daıre bası eder en fazla 25 tl, hem ayda bır defada kımseye koymaz bu para.... hem bu karar alınırken sızede danısmaları gerekırdı, kıracı bıle olsanız soz sahıbısınız, olay ordan yanlıs zaten..kızlar iyi geceler, ben 4 katlı bir binada oturuyorum. Herkeain kendi evi sadece ben kiraciyim. Benden başka diğer 3 daire anlaşmışlar ve merdivenci kadını çıkarmışlar. Herkes kendi siler diye düşünmüşler. Şimdi her daire baştan aşşa bütün apartmanı ayda bir defa silecekmiş. Benim eşin kesinlikle benim silmeme müsade etmiyor asla sen silemezsin temizlikçi tutsunlar diyor. Fakat sadece ben temizlikçi tutmk istiyorum. 5 aylık bebeğim var çok hareketli tek bakıyorum onu bırakıpta silemem. Gece gece içim sıkıldı ya sabah komşuya söylesem ben silemeyeceğim apartman aidatına 10 yada 20 tl ne kadarsa tutarı eklesem ve geri çekilsem silmesem. Temizlikçi bayanlar tek kişi için gelmiyorlar buralarda. Offf kızlar bir fikir verin
Aaahhh aahhh.Benim minnak bebeğim de olsa sildim malesef.Bana da senin minnak bebeğin var,silme deseydiler keşkebana da süre çok uzun geldi, bizim apartman görevlimiz haftada bir yıkıyor apartmanı baştan aşağı
ama konu sahibinin minnak bebeği varmış bence o silmesin, temizlik malzemelerini alsın yeterli
doğru diyorsun o da pahalısından alıversin bitane yüzey temizleyiciAaahhh aahhh.Benim minnak bebeğim de olsa sildim malesef.Bana da senin minnak bebeğin var,silme deseydiler keşkeKabul ederseler neden olmasın da ,ayda 1 silmeye ne temizlik malzemesi gidecek ki,her ay biri evindeki temizlik malzemesinden az birşey verse yeter zaten
Bizim binadada ayni sorun var canim. Kendileri karar verip bana soyluyolar. Bende imdim ben silemem dedim dedigin gibi temizlik parası 10 tl veriyorum hoc karismiyorum. Kiraci diye insani biseye tutmayip sevgili ev sahipleri karar alip söylüyorlar. 5 aylik bebekle yapilacak is degil kolay bi is degil. Benim esimde izin vermedi bende istemedim zaten. 10 tl için ihtiyaci olan kadini cikardilar kendileri siliyor sifir ihtiyac sahipleri. . .kızlar iyi geceler, ben 4 katlı bir binada oturuyorum. Herkeain kendi evi sadece ben kiraciyim. Benden başka diğer 3 daire anlaşmışlar ve merdivenci kadını çıkarmışlar. Herkes kendi siler diye düşünmüşler. Şimdi her daire baştan aşşa bütün apartmanı ayda bir defa silecekmiş. Benim eşin kesinlikle benim silmeme müsade etmiyor asla sen silemezsin temizlikçi tutsunlar diyor. Fakat sadece ben temizlikçi tutmk istiyorum. 5 aylık bebeğim var çok hareketli tek bakıyorum onu bırakıpta silemem. Gece gece içim sıkıldı ya sabah komşuya söylesem ben silemeyeceğim apartman aidatına 10 yada 20 tl ne kadarsa tutarı eklesem ve geri çekilsem silmesem. Temizlikçi bayanlar tek kişi için gelmiyorlar buralarda. Offf kızlar bir fikir verin
aynı şey başıma geldi. temizlikçi tatile gitmişti ve sırayla silelim dediler. ben kesinlikle kabul etmedim. böyle karar alırken sormuyorlarsa bende kararlara uymak zorunda degilim. benimde bebegim vardı ve bende bırakamazdım ayrıca.kızlar iyi geceler, ben 4 katlı bir binada oturuyorum. Herkeain kendi evi sadece ben kiraciyim. Benden başka diğer 3 daire anlaşmışlar ve merdivenci kadını çıkarmışlar. Herkes kendi siler diye düşünmüşler. Şimdi her daire baştan aşşa bütün apartmanı ayda bir defa silecekmiş. Benim eşin kesinlikle benim silmeme müsade etmiyor asla sen silemezsin temizlikçi tutsunlar diyor. Fakat sadece ben temizlikçi tutmk istiyorum. 5 aylık bebeğim var çok hareketli tek bakıyorum onu bırakıpta silemem. Gece gece içim sıkıldı ya sabah komşuya söylesem ben silemeyeceğim apartman aidatına 10 yada 20 tl ne kadarsa tutarı eklesem ve geri çekilsem silmesem. Temizlikçi bayanlar tek kişi için gelmiyorlar buralarda. Offf kızlar bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?