Bizde sanırım en üstte su için yer var ama sizdeki gibiyse sırayla olmalı koskoca bina yıkanıyor sonuçta ayda 4 kez. Bu sistemi oturtmak da yöneticinin işi sizin tek yapmanız gereken yok diyebilmek.kızlar en az 5 katlı apartmanda oturan yazsın lütfen siz bu işi nasıl çözüyorsunuz
ben 7 kattayım ve merdiven temizliginde kadın sürekl benden ve karsıdan su alıyo ben bi kac kere dedim her zaman bizden almayın alt katlardanda alın diye ama kimi ben evde olmuyorum kimi alt kattan alıyo ama simdi yine yeni kadın degismis aynı konusma yeniden yapmak zorunda kaldım
netten apartman kuralları diye baktım her daire sırayla su vermek zorunda diyo ama bizim uyanık giris ve orta katlarda ses yok sizde isler nasıl isliyo bunu bildirmem lazım deliricem yani normalde olsa bana 2 ayda bi sıra gelicek böyle her hafta benden yada karsıdan su alıyorlar
haftada 2 ay 8 hatta daha once bunun konusmasını yapmıstık kadın demiş alt kattan su tasıyamam falan da kanuna bunun bi cumlesini bulamadım nette bulsam cıkarıp panoya asıcammBizde sanırım en üstte su için yer var ama sizdeki gibiyse sırayla olmalı koskoca bina yıkanıyor sonuçta ayda 4 kez. Bu sistemi oturtmak da yöneticinin işi sizin tek yapmanız gereken yok diyebilmek.
Apatmana ortak çeşme takılsın aradaki elektriğin ortak olduğu gibikızlar en az 5 katlı apartmanda oturan yazsın lütfen siz bu işi nasıl çözüyorsunuz
ben 7 kattayım ve merdiven temizliginde kadın sürekl benden ve karsıdan su alıyo ben bi kac kere dedim her zaman bizden almayın alt katlardanda alın diye ama kimi ben evde olmuyorum kimi alt kattan alıyo ama simdi yine yeni kadın degismis aynı konusma yeniden yapmak zorunda kaldım
netten apartman kuralları diye baktım her daire sırayla su vermek zorunda diyo ama bizim uyanık giris ve orta katlarda ses yok sizde isler nasıl isliyo bunu bildirmem lazım deliricem yani normalde olsa bana 2 ayda bi sıra gelicek böyle her hafta benden yada karsıdan su alıyorlar
12 sene aynı seyi yasayınca insan göz yumamıyoBir kova sudan nolur ya bunu dert etmem bile
aidat veriyoruz yaa olsun o kadarYikandigina şükredin valla verin 1 kova su ne olucak tertemiz. bizim apartman bayramdan bayrama yıkanıyor kafayı yiyeceğim neler söyledim kimse yıkamaya yanaşmıyor..
Aaa sizinki siliniyor sanırım bizde hortumla, köpüklerle şakır şakır yıkanıyorhaftada 2 ay 8 hatta daha once bunun konusmasını yapmıstık kadın demiş alt kattan su tasıyamam falan da kanuna bunun bi cumlesini bulamadım nette bulsam cıkarıp panoya asıcamm
Aidat su vermeyede razıyım keşke temiz olsa .aidat veriyoruz yaa olsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?