tesekkur ederim cvpladigin icin kadinlarin da toplantiya dahil edilmesi mantikli degil mi erkekler daha yuzeysel parasal mevzularda konusuyor cunku.. yonetici de biz olunca ileri de gorevi yapamiyor diyecekler kurallarin koyulmasi icin bu sart oyle degil mio lafı diyenin komşuluk nedir bilmedigi apacık ortada.
rahat olun bence... aranızdaki komşuluk pekişcek işte. daha ne.
evet toplumdan uzak ve temizlik hastasi asiri derecede hemde. kimse gelsin gitsin istemiyor evine.. komsuluk da kurmak istemiyomus fazla..Hayır bence çok normal dediğin gibi tanışıp kaynaşmış olursunuz size onu diyen insan biraz toplumdan uzak samimiyetsiz bir insandır içinden böyle geçtiyse böyle yap hemde misafirperverliğini göstermiş olursun
erkekleri ilgilendirmedigi zaten ilk toplantıda görülmüşki.tesekkur ederim cvpladigin icin kadinlarin da toplantiya dahil edilmesi mantikli degil mi erkekler daha yuzeysel parasal mevzularda konusuyor cunku.. yonetici de biz olunca ileri de gorevi yapamiyor diyecekler kurallarin koyulmasi icin bu sart oyle degil mi
cay ve yanina bir iki ikramlik cikaricam napiyim.. ama tobe ilk olsun bir daha ev isi olmasin bugubden beri huzursuzum.. bundsn sonraki durumlarda alt katlara duyurular yazilar yazilir oyle haberlesilir .:)Yatıya gelmiyorlar ya, en fazla bir iki saat oturup gidecekler. :) Abartılacak bir durum yok, ilk toplantı için de gayet makul bir çözüm.
Sonraki toplantıları dediğiniz gibi boş dairelerde, o da olmadı evinize yakın bir kafede, çay bahçesinde filan yaparsınız.
bana bakislarini ve konusma sitilini gorseydin ancak anlardin canim.. dedim allah allah esimle ben mi cok safiz iyi niyetliyiz evimizi acmayla yersizlik mi yapiyoruz gerekesiz mi oldu bu toplanti filann......niye içiniz bulandıki
anormal bişey yok bence
arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi apartmanimiz yeni ve 12 dairelik apartmanda 6-7 daire dolu henuz esimdeapartman yoneticisi secildi... erkekler disarida bir yerde toplanip yakit parasina aidata filan karar verdiler ama tabiki eskik kararlar var diyelim apartmanda temizlik gunu olacak mi(hali kilim silkeleme ya da sofra bezi) ya da olmayacak mi bu gibi apartman genel kurallarinin da belirlenmesi lazim daha ince detaylar...
demem o ki bunlari da daha iyi kadinlarin konusup halletmesi gerekiyor bunun icinde aksam esli bi toplanti yapilacak ve bu da benim evimde olacak bunda anormal bir durum varmi?
Sizlerde apartman toplantisi nerede yapiliyor mesela komsunun biri bos dairelerden birinde yapilabilirdi evine mi alacan milleti ben olsam istemem dedi icim bulandi cok mu gereksiz bisey yapiyoruz... hem komsular birbirimizi taniyip kaynasmis oluruz hemde bir bardak cayimiz icilir sonucta herkes ev sahibi aile gibi olucaz dedim ama tabi cok da kafama takildi aksam benim evimde toplanilmasi cok mu abuk bisey lutfen fikirlerinizi paylasin
Bence gereksiz bir durum yok. Komşu komşunun gerçekten külüne muhtaç olabilir. Hiç beklemediğin bir anda kapısını çalmak zorunda kalabilirsin. Yüz aşinalığınız olsun birbirinize.arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi apartmanimiz yeni ve 12 dairelik apartmanda 6-7 daire dolu henuz esimdeapartman yoneticisi secildi... erkekler disarida bir yerde toplanip yakit parasina aidata filan karar verdiler ama tabiki eskik kararlar var diyelim apartmanda temizlik gunu olacak mi(hali kilim silkeleme ya da sofra bezi) ya da olmayacak mi bu gibi apartman genel kurallarinin da belirlenmesi lazim daha ince detaylar...
demem o ki bunlari da daha iyi kadinlarin konusup halletmesi gerekiyor bunun icinde aksam esli bi toplanti yapilacak ve bu da benim evimde olacak bunda anormal bir durum varmi?
Sizlerde apartman toplantisi nerede yapiliyor mesela komsunun biri bos dairelerden birinde yapilabilirdi evine mi alacan milleti ben olsam istemem dedi icim bulandi cok mu gereksiz bisey yapiyoruz... hem komsular birbirimizi taniyip kaynasmis oluruz hemde bir bardak cayimiz icilir sonucta herkes ev sahibi aile gibi olucaz dedim ama tabi cok da kafama takildi aksam benim evimde toplanilmasi cok mu abuk bisey lutfen fikirlerinizi paylasin
aslinda olabilir boyle bir yer evet onu da ayarlariz bir dahakine... toplanti saati herkes ordadir diyorsunuz ya peki genelde erkeler mi olur esleriyle mi gelirler?Bir defalik evine gelsinler bakalim,kibarliktir bu yani ayni catinin altinda,ayni kapidan girip ciktiginiz insanlari evine davet etmende kotu birsey yok. Ortama gore ikinci toplantinin nerde olacagina karar verirsiniz.
Toplanti yeri icin ayri bir onerim olacak.apartmanlara artik siginak seklinde buyuk salonlar yapiyorlar.(fazlaliklarin kondugu yerden bahsetmiyorum) bu siginaga masa sandalye atilip toplantilar orda yapilabilir.benim bulundugum yerde boyledir.toplanti saati herkes orda olur,guzel bir dusunce bence.apartmanda varsa boyle bir yer degerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?