Dert edinmek değil tabiki de şimdi askeri lojmandasin.Selam sabah oluyor gruba dahil etmişler çıkmam mi gerek nasıl davranabilirim diye konu açma gereği duydumGerçekten komşu whatsapp grubuna alınmadığınız için dert mi ettiniz?
Ben eskiyim işte mesele o.Grup açan arkadaşla biz eskiyiz.O diğer.ogretmen arkadaşla beni dahil etmiyor yenilerle açmış grup.:)Kıdem ve rütbe olarak eşim daha üst onunla alakalı olacağını sanmamRütbe farkı var gibi geldi bana. Lojmanda hep olur çünkü ayrıca lojmanlar normal apartmanlardan daha entrikalı, ayrımın olduğu yerlerdir siz yeni misiniz
Sosyal bir insan değil o komşum çocuklarla ilgilenir okula gider gelir.Benim çevrem çok.İhtiyac duydugumdan değil eyvallah da etmem ama nasıl tavır takinmak gerekir.Art niyet var mı bu durumda sizceAşağıda öğretmen asker eşi komşunuz var ya, ee siz de onunla whatsapp grubu açın kızzz nolcaak xD
Bence o kadinla konusmayın net. Hazmedemedigi seyler var sizde bariz belli.Dert edinmek değil tabiki de şimdi askeri lojmandasin.Selam sabah oluyor gruba dahil etmişler çıkmam mi gerek nasıl davranabilirim diye konu açma gereği duydum
Apartman konuları bilgilendirme falan konuşuyorlarmis.İsten geldiğimde kızı aksam 7 den 10 a kadar bizde oynuyordu.Calismami mesele etmesi tuhaf geldiÇalışan insanlara çok samimi olunmayan gruplar angarya gelir diye düşünüyorum. Şimdi onlar yeri gelecek goygoy yapacak sizin bu mesajları okumaya, katılmaya veya tahammüle vaktiniz var ki sorun etmişsiniz,
Seni de dahil edeyim mi diye sorduğunda önemli değil yerine apartman konuları konuşuluyorsa dahil olmak isterim deseydiniz duruma uygun olurdu.
Muhtemelen karşıdaki kararsız kalmış.
Grupta kalın ama cevap yazmayın sizde görmedim falan derseniz onun arabayi görmedigi gibi.Bence o kadinla konusmayın net. Hazmedemedigi seyler var sizde bariz belli.
Kizini gonderirken calistiginiz aklina gelmiyormu? Kizinida kabul etmeyin disari cikcaz deyin yallah evineApartman konuları bilgilendirme falan konuşuyorlarmis.İsten geldiğimde kızı aksam 7 den 10 a kadar bizde oynuyordu.Calismami mesele etmesi tuhaf geldi
şaka bi yana. bildiğim tek şey şu, gerçekten insanları önemsememeye başladığınızda o insanlar için daha değerli oluyorsunuz. hani insan oğlu nankör derler ya, bakın siz bu bahsettiğiniz kadının çocuguyla ne güzel ilgilenmişsiniz ama hala bi şeyleri sanki sırf ayıp olmasın der gibi yapıyor. hani tavsiyem komşuluk ilişkilerini çok önemsemeyin. eklememişse eklememiş. arada bi görüşün. hem mesafe ilişkileri daha iyi koruyor. habire her yerde olmanıza gerek yok sankiSosyal bir insan değil o komşum çocuklarla ilgilenir okula gider gelir.Benim çevrem çok.İhtiyac duydugumdan değil eyvallah da etmem ama nasıl tavır takinmak gerekir.Art niyet var mı bu durumda sizce
Teşekkür ederim şükür iyi mutlu huzurluyum.:) Dert değil nasıl tavır takinmaliyim sizce.Yaslari büyük biraz o yüzden açtım.Yasayan eden varsaKeşke hayatım şunu dert edecek kadar güzel olsa. Gercekten laf sokmuyorum. Demek ki eviniz, yuvaniz güzel. Allah bozmasın. En büyük derdiniz bu olsun. Bosverin takmayın. Benim apartman binası bir yerime girmis gibiyim valla öyle bi hayat.
Niye çıkasınız yahu? Siz beni aranıza almadınız değil ben sizi terkediyorum mu diyeceksiniz? Çok saçma. Alırsınız sessize, gelmedin etmedin derlerse de benim gruplar hep sessizde cınım yaağğ görmüyorum çok yoğunum dersiniz olur biter. Trip atma çabasının anlamı yok. Herkes herkesle görüşecek diye bir kural da yok. Belli ki ayıp olmasın diye eklemişler, siz de atıp olmasın diye idare edeceksiniz.Dert edinmek değil tabiki de şimdi askeri lojmandasin.Selam sabah oluyor gruba dahil etmişler çıkmam mi gerek nasıl davranabilirim diye konu açma gereği duydum
Teşekkür ederim.Genel olarak kısasa kısas yapan biriyim ama muallakta kalmıştım bu konudaGrupta kalın ama cevap yazmayın sizde görmedim falan derseniz onun arabayi görmedigi gibi.
Hiç takmayın bence . Bence kudursunlar. Selam verip geçin. Ekleyince de çıkmayın gizli gizli okuyun. İlla kavga olur.Teşekkür ederim şükür iyi mutlu huzurluyum.:) Dert değil nasıl tavır takinmaliyim sizce.Yaslari büyük biraz o yüzden açtım.Yasayan eden varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?