• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmana kedi gelmemesi icin

Aleyna33

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
39
1
16
47
Merhaba acil cevap verirmisiniz. Apartman içerisine kapıma yakın apartman boşluğunda kedi yavruladı. Pire doldu evime 10 gün ilaçlamaya uğraştım.canimdan bezdim inanın. Sirke ile siliyorum apartmanı yinede geliyorlar. Apartman içerisine kedi gelmemesi için ne yapmalıyım. Onları uzak tutmanın yolu olmalı

Merhaba acil cevap verirmisiniz. Apartman içerisine kapıma yakın apartman boşluğunda kedi yavruladı. Pire doldu evime 10 gün ilaçlamaya uğraştım.canimdan bezdim inanın. Sirke ile siliyorum apartmanı yinede geliyorlar. Apartman içerisine kedi gelmemesi için ne yapmalıyım. Onları uzak tutmanın yolu olmalı
Yanılıyorsunuz, kedileri uzak tutmanın yolu olmamalı! Dünya sadece bizlerin tekelinde değil. Hayvanlara yaşayacak alan, tuvaletlerini yapacak toprak bile bırakmadık. Her yer beton, her yer asfalt. Evinizi uygun ilaçla ilaçlarsanız (bunu kendiniz de yapabilirsiniz ilaç firmasına gerek yok) pireler evinize girmez. Hatta hayvancağızların yaşadıkları yere de iki üç fıs sıkın ölmüşlerinizin ruhuna değsin diye dua edelim; hayvanlar pirelerden kurtulsun, rahat nefes alsın. Yalnız asla üzerlerine değil, yaşadıkları yerin köşelerine falan sıkın ki onlara bir şey olmasın.

İsterseniz size bu konuda en etkili ve onların da sağlıklarına zarar vermeyecek ilacı söyleyeyim.

Bence yanlışlıkla açtınız bu konuyu, apartmana kedi yavruladı bir kap su bir kap mama veriyorum şeklinde devam etmeliydiniz. ;)

Lütfen gönderme derdine düşmeyin bu sıcaklarda bunalıp serin yerler arıyorlar, onlar da insanlar gibi yaşam hakkı olan canlılar.

İlaç konusunda da S sepyazeytin arkadas açıkca yazsan derdi olanlar faydalansa, bugünlerde kedi ve pire konuları çokça görmeye başladık..

Pire üzerinde denemedim ama bu gibi sorunlarda karbonat,sirke, çam terebentinli su kullanırım ben temizlikte iyi gelir. Asla çözümsüz bi sorun değil emin olun.

Siz apartmandan taşının kediden ne istiyosunuz noldu alaninizi mi daraltti ocaginiza incir ağacı mi dikti

Bence yanlışlıkla açtınız bu konuyu, apartmana kedi yavruladı bir kap su bir kap mama veriyorum şeklinde devam etmeliydiniz. :KK66:

Lütfen gönderme derdine düşmeyin bu sıcaklarda bunalıp serin yerler arıyorlar, onlar da insanlar gibi yaşam hakkı olan canlılar.

İlaç konusunda da S sepyazeytin arkadas açıkca yazsan derdi olanlar faydalansa, bugünlerde kedi ve pire konuları çokça görmeye başladık..

Pire üzerinde denemedim ama bu gibi sorunlarda karbonat,sirke, çam terebentinli su kullanırım ben temizlikte iyi gelir. Asla çözümsüz bi sorun değil emin olun.
Sabah ilk iş yazayım. Evde hep yedek bulundururum. Fotoğrafını çekip paylaşayım. Pire ve her türlü haşarat için mükemmel bir ilaçtır. 3 yıl önce eve, bahçeden pire gelmişti. Kedim olduğu için pireler konak yaptı evi resmen. Ah neler çektim anlatamam... Doğru ilacı bulana kadar çok yöntem denedim. Sonra veteriner bir ilaç tavsiye etti ve o şekilde kurtulduk. O gün bu gündür evde hep bulunduruyorum.

Hayvan piresi evinize atlamaz , konak olmadan yaşayamaz.

Umarım apartmandaki diğer komşularınız kediyi ve yavrularını koruyup , gözetiyordur. Hayvanlara su ve yiyecek veriyorlardır.

Sabah ilk iş yazayım. Evde hep yedek bulundururum. Fotoğrafını çekip paylaşayım. Pire ve her türlü haşarat için mükemmel bir ilaçtır. 3 yıl önce eve, bahçeden pire gelmişti. Kedim olduğu için pireler konak yaptı evi resmen. Ah neler çektim anlatamam... Doğru ilacı bulana kadar çok yöntem denedim. Sonra veteriner bir ilaç tavsiye etti ve o şekilde kurtulduk. O gün bu gündür evde hep bulunduruyorum.
Unutmayin lütfen🌺

Unutmayin lütfen🌺
A Aleyna33 konu sahibi kardeşim, ilaç bu. Ne kadar sulandırılacağı üzerinde yazıyor. 5lt ilaç elde ediliyor bununla. Ayrıca evinizde kedi ya da köpek yoksa evinizde pire yaşamaz. Konaklayamazlar, korkmayın. Lütfen o canlara zarar vermeyin, büyük günaha girersiniz.

Eklentiler

• IMG_20220714_104741.webp
    IMG_20220714_104741.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 135
Teşekkür ederim arkadaşlar bana tepki göstermişler. Beni en iyi sis anladınız. 15 gündür evi ilaçlıyorum.btir sonuç alamadım.paranoyak oldum pire görmekten. Bahçemizde var orda durmuyorlar merdiven boşluğuna geliyorlar.birde yavrulayınca evime pire doldu

Teşekkür ederim arkadaşlar bana tepki göstermişler. Beni en iyi sis anladınız. 15 gündür evi ilaçlıyorum.btir sonuç alamadım.paranoyak oldum pire görmekten. Bahçemizde var orda durmuyorlar merdiven boşluğuna geliyorlar.birde yavrulayınca evime pire doldu
İlacı yukarıda paylaştım, gördünüz değil mi?

Teşekkür ederim arkadaşlar bana tepki göstermişler. Beni en iyi sis anladınız. 15 gündür evi ilaçlıyorum.btir sonuç alamadım.paranoyak oldum pire görmekten. Bahçemizde var orda durmuyorlar merdiven boşluğuna geliyorlar.birde yavrulayınca evime
Hayvan piresi evinize atlamaz , konak olmadan yaşayamaz.

Umarım apartmandaki diğer komşularınız kediyi ve yavrularını koruyup , gözetiyordur. Hayvanlara su ve yiyecek veriyorlardır.
Kediler geldiğinden beri evim pire doldu.öncesinde ne haşere ne pire vardı.üst komşum özellikle getiriyor kedileri oraya 🤣🤣
A Aleyna33 konu sahibi kardeşim, ilaç bu. Ne kadar sulandırılacağı üzerinde yazıyor. 5lt ilaç elde ediliyor bununla. Ayrıca evinizde kedi ya da köpek yoksa evinizde pire yaşamaz. Konaklayamazlar, korkmayın. Lütfen o canlara zarar vermeyin, büyük günaha girersiniz.
Sağol arkadaşım bu ilacı kullandım fayda etmedi hala zıplıyorlar.hayvanlara zarar vermiyorum yavruları alıp kendisi gitti..şimdi başka kedi gelir diye korkuyorum.kapimin önüne pisleyip kusuyorlar.birde pire çıktı başima

Sağol arkadaşım bu ilacı kullandım.yinede zıplıyorlar etkili bir ilaç olmali

Sağol arkadaşım bu ilacı kullandım fayda etmedi hala zıplıyorlar.hayvanlara zarar vermiyorum yavruları alıp kendisi gitti..şimdi başka kedi gelir diye korkuyorum.kapimin önüne pisleyip kusuyorlar.birde pire çıktı başima
Vallahi çok enteresan çünkü bu ilaç kesin çözüm sağlayan tek ilaç olarak geçiyor. Hayvanlara zarar vermeden pirelerin kökünü kurutuyor. Evinizde kedi ya da köpek yoksa evde nasıl konaklayıp cirit atıyorlar anlayamadım cidden.

Kedilerin ensesine dış parazit damlası damlatın sevaptır siz de kurtulursunuz kediler de ☺️
Bir de mama ve su koyun ama sokağın bir köşesine (ezilme tehlikesi olmayan bir yere) her gün bırakın, mama ve su yeri apartmandan uzak olursa oraya alışabilirler ayrıca yine bir iyilik yaparken karma'ya selam çakmış olursunuz.

Kedilerin dis parazitlerini yaparsaniz pirelerden kurtulursunuz

Vallahi çok enteresan çünkü bu ilaç kesin çözüm sağlayan tek ilaç olarak geçiyor. Hayvanlara zarar vermeden pirelerin kökünü kurutuyor. Evinizde kedi ya da köpek yoksa evde nasıl konaklayıp cirit atıyorlar anlayamadım cidden.
Önerdiğiniz ilacı bur daha alayım belkide 2 ilaçlama yapmam lazım.sağolun deneyeceğim tekrar

Kedilerin ensesine dış parazit damlası damlatın sevaptır siz de kurtulursunuz kediler de ☺️
Bir de mama ve su koyun ama sokağın bir köşesine (ezilme tehlikesi olmayan bir yere) her gün bırakın, mama ve su yeri apartmandan uzak olursa oraya alışabilirler ayrıca yine bir iyilik yaparken karma'ya selam çakmış olursunuz.
Teşekkürler hayvan düşmanı değilim.sokak kedilerinde pire olması normal.

Önerdiğiniz ilacı bur daha alayım belkide 2 ilaçlama yapmam lazım.sağolun deneyeceğim tekrar
Ben tam bir ay boyunca evi sirke ile, bitkisel ürünler ile, kimyasal ürünler ile... kısacası her şey ile sildim. Artık psikolojim bozulmuştu, o derece! Kedimin üzerinde konakladıkları için sonlarını getiremiyordum çünkü günde bir milyon tane bile yavruladıkları oluyormuş şerroların. Kedim kaşınmaktan artık kulaklarını kanatıyordu yavrum. Onun o haline daha çok üzülüyordum. Pireler bulaşan hayvana her zaman yaptırdığımdan daha farklı bir damla uygulanıyormuş, onu öğrendim.

Veteriner o damlayı kızım Zeytin'in ensesine uyguladı, ev için de bu ilacı hemen almamı söyledi. Sulandırıp her yere sıktım. Hatta hızımı alamadım koltuklara falan da sıktım. Bir daha da görmedim pire falan. Aman aman, eksik olsunlar.

Back
X