• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda bitmeyen gürültü basina gelen var mi ne yapilabilir

Selseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
270
387
33
32
Iyi aksamlar bayanlar biz yaklasik 150 dairenin bulundugu bir sitede oturuyoruz her sitenin on girisi otopark ayrica cocuklarin oynayabilecegi buyuk bir parki ve basketbol sahasi var bizim daire de bu otoparklardan birine bakiyor apartmanimizdaki iki aile inatla cocuklarini parkta degil otoparkta oynatıyor gecen yil arabamiz çizilmişti bununla ilgili bir sorun yasadik ama bu yil guvenlik kameraları takıldığı icin araba ile ilgili sorun kalmadi basina bisey gelse bile sorumluları belli. Ama gel gelelim sesten duramiyoruz sabah saat 10 da çocukları bir saliyorlar otaparka kimisi bisikletle kimisi topla hava karariyor cocuklar hala disarda anneleri de kaldirimda oturuyor 🙈😨😨 gunun 12 saati bisiklet kornasi cocuk bagirislari ile geçiyor aileleri uyariyoruz siz karisamazsiniz burasi ortak alan diyorlar ortak alan ama arabalar icin ortak cocuklar icin degil ki. Yönetime bildirdik yasak olduguna dair sürekli uyari yapiyorlar ama dinlemiyorlar isler daha da cirkinlesirse hukuken neler yapilabilir biz mi abartiyoruz yoksa haklimiyiz . Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu bu arada ev sahibiyiz ve evimizin hala borcunu ödüyoruz

Lutfen gaddarlik olarak da anlamayin çocukların oynayabilecegi bir yer olmasa amenna ama 2 buyuk park var sitenin içinde ayrica dun çocukları ses konusunda uyardik ozellikle bisiklet kornasi konusunda cok terbiyesiz bor sekilde cevap verdiler isi inada bindirdiler sanirim cocouklarin yaslari 10 12 civarlari 5 6 cocuk var onlar tabi cocuk ama aileleri hic uyarmiyor ya inatla o kaldirimda oturup cocuklarini otopatkta oynatıyor ve cocuklarini da dusunmuyor otoparkin girişi kör giris arabalar tepeyi cikmak icin cok hizli girip otoparka birden giriyor yani her an bir cocuk bir arabanin altinda kalabilir

Lutfen gaddarlik olarak da anlamayin çocukların oynayabilecegi bir yer olmasa amenna ama 2 buyuk park var sitenin içinde ayrica dun çocukları ses konusunda uyardik ozellikle bisiklet kornasi konusunda cok terbiyesiz bor sekilde cevap verdiler isi inada bindirdiler sanirim cocouklarin yaslari 10 12 civarlari 5 6 cocuk var onlar tabi cocuk ama aileleri hic uyarmiyor ya inatla o kaldirimda oturup cocuklarini otopatkta oynatıyor ve cocuklarini da dusunmuyor otoparkin girişi kör giris arabalar tepeyi cikmak icin cok hizli girip otoparka birden giriyor yani her an bir cocuk bir arabanin altinda kalabilir
SiZinle birlikte rahatsız olan diğer dairelerle imza toplasanız.

Bizde sitedeyiz kimseye birşey denmiyor malesef. Yönetimde birşey yapamaz en fazla iki gün ara verir yine gelirler oraya oynamaya. Anne baba birşey demediği sürece çözülmez gibi Allah kolaylık versin.

Bu komşu olayları çok çözümsüz ya. satın almadan bir ay kadar kalabilsek keske evde. Komşular ve muhit hakkında fikrimiz olur.
Bizim binada da otoparkta çocuklar oynuyor bu yüzden arabayı sokağa parkediyoruz:KK6:
Bende bunu dert ediyorum yani niye surekli fadakarlil veren biz oluyoruz insanlarda hic mi saygi kalmamis

Bizde sitedeyiz kimseye birşey denmiyor malesef. Yönetimde birşey yapamaz en fazla iki gün ara verir yine gelirler oraya oynamaya. Anne baba birşey demediği sürece çözülmez gibi Allah kolaylık versin.
Ya insanlar toplu yasamada birbirine saygi gostermiyor ben elektirikli supurgeyi bile aksam 8 den sonra acmam gerekn nadir durum olursa alt komsumu arar bebginin uyuyup uyumadigini supurge acmam gerektiğini ama rahatsiz olacaksa sonraya erteleyenilecegimi söylüyorum. Onca uyariya rahmen benim cocugum da rahatsizlik veriyor demiyor kimse

Konunuzu takipteyim 5 senedir site içi gürültüden müzdaribim ve hiç bir işe yaramadı tüm konuşmalarım
Bizim is hukuken cozulecek gibi cunku arabanin cizilme konusunda bu ailelerden biri esimin üstü ne yürümüş konusmak icinde tek olarak evine davet etmisti . Bakalim nasil cozulecek

Burası Ortadoğu.
Hak ve hukuk yok.
eğitim yok.

söylersin anlamaz zeka düşüklüğü de cabası.

Balkondan bişey silkeleyen mi çöp Atan mı her türlü pislik adi insan var. Ama yapacak bişey yok.

komşu sorunlarına çözüm yok taşının :)
Calisiyorum cocugumun bakicisi da bu sitede yoksa coktan tasinmistim aynen gecen yan komsum anlatiyor ust kattaki tum halilarini her gun camdan silkeliyor yapma diyorum inadina yapiyor diye komsumun da rahaysizligi var cam falan silemiyor

Bizim sitemiz de öyle. Tabii otoparkta oynamıyorlar ama bahçemizden cocuk sesi,kahkahası eksik olmaz gece 01.00e kadar. Aşırı gürültü olunca ikaz ediyoruz ve biz tüm komşular arkadaş oldugumuz icin genelde kimse kimseye alınmaz

Bizim sitemiz de öyle. Tabii otoparkta oynamıyorlar ama bahçemizden cocuk sesi,kahkahası eksik olmaz gece 01.00e kadar. Aşırı gürültü olunca ikaz ediyoruz ve biz tüm komşular arkadaş oldugumuz icin genelde kimse kimseye alınmaz
Bizim sitede de komsuluk iyi ama bu bikac aile ile ilgili sorunu çözemedik

Aynisi bizde de var canim, otoparkta oynuyorlar.
Bir de biz zemin kattayiz, tam oglumun uyku saatinde cocuk odasi penceresinin, yatak odasi penceremin onunde kosturuyorlar 😣
Uyarsan da fayda etmiyor.
İnsanlar saygisiz.
Zaten dusunceli olan insani uyarmaya bile gerek kalmaz..

Ya sabir cekiyorum, tartisma ortami da hic sevmem..
Kis gelse de evlerine kapansalar diye bekliyorum 🤷

Calisiyorum cocugumun bakicisi da bu sitede yoksa coktan tasinmistim aynen gecen yan komsum anlatiyor ust kattaki tum halilarini her gun camdan silkeliyor yapma diyorum inadina yapiyor diye komsumun da rahaysizligi var cam falan silemiyor

Böyle hayvanlar bir arada yaşamalı aslında da işte. Toplayacan bunları aynı siteye.

tabi bu hayal en basit şeyleri kontrol edecek mekanizma yok bu ülkede.

kadın cinayetleri için bile sosyalmedyada adalet dileniyoruz.

Coğrafya kaderdir 😫

1
Aynisi bizde de var canim, otoparkta oynuyorlar.
Bir de biz zemin kattayiz, tam oglumun uyku saatinde cocuk odasi penceresinin, yatak odasi penceremin onunde kosturuyorlar 😣
Uyarsan da fayda etmiyor.
İnsanlar saygisiz.
Zaten dusunceli olan insani uyarmaya bile gerek kalmaz..

Ya sabir cekiyorum, tartisma ortami da hic sevmem..
Kis gelse de evlerine kapansalar diye bekliyorum 🤷
Bizde de ben ses cikarmiyorum pek ama esim sabretmiyor surekli uyardığı icon biz suclu gorunuyoruz

Böyle hayvanlar bir arada yaşamalı aslında da işte. Toplayacan bunları aynı siteye.

tabi bu hayal en basit şeyleri kontrol edecek mekanizma yok bu ülkede.

kadın cinayetleri için bile sosyalmedyada adalet dileniyoruz.

Coğrafya kaderdir 😫
Aynen bende diyorum bazen ses etme kimseye bir zaman sonra kendilerinden rahatsiz olurlar zaten diye ama yok 1 yil hic bisey demedik ama degisen bisey de olmadi cok mu zor saygi icinde yasamak malesef oysa sehir bile cok cok farkediyormus

Back
X